Сергій чудовий молодий чоловік (можете мені повірити, бо ми з ним регулярно перетинаємось у одних коридорах ). Просто він зробив свій вибір. Має повне право.
Не сприймаю такого... Як можна любити "за щось"? Тоді це не любов...а така собі торгова угода.. Я тебе люблю,а ти мені "щось"... Любити...це коли просто світ розвиднюється від простого усвідомлення,що та людина,яку любиш є на світі... гарно сказала Ліна Костенко Не знаю, чи побачу Вас, чи ні. А може, власне, і не в тому справа. А головне, що десь вдалечині Є хтось такий, як невтоленна спрага. Я не покличу щастя не моє. Луна луни туди не долітає. Я думаю про Вас. Я знаю, що Ви є. Моя душа й від цього вже світає.
---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ---------- Це для мене корисно. Дозволяє краще оцінити себе
ну і чого мене шкодувати? ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ---------- більшість знайомих правда гововорять що в мене зовнішнсть маніака-))))) ---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- Але думаю що від моє скромної особи варто перейти до теми. Варто чітко визначити терміни- що ми розуміємо під філософією жінки. - сукупність філософських теорій які теоретично обгрунтовують роль і місце жінки в світі чи світоглядні особливості пересічних жінок? ---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ---------- В останньому випадку варто говорити про психологію жінки. Історично склалось що хоч жінку в більшості культутр не допускали до багаьох сфер діяльності насправді в суспільстві існував культ жінки. З жінки зробили і роблять ідола а почуття до неї вважають чи ненайпрекраснішими. Але чи це так насправді? ---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ---------- В любви и ненависти женщина более варвар, чем мужчина. Там где нет любви или ненависти, - женщина только статистка. Ф. Ницше ---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ---------- То, что внушает уважение к женщине, а довольно часто и страх, - это ее НАТУРА, которая натуральнее мужской, ее истинно хищническая, коварная грация, когти тигрицы под перчаткой, простота и естественность в эгоизме, не поддающаяся воспитанию внутренняя дикость в вожделениях и добродетелях…
Не виривайте шматками......Мислість А ще п. Ніцше висунув теорію: У „Книзі для вільних умів” у розділі про жінку й дитину він зазначає, що досконала жінка є вищим типом людини, ніж досконалий чоловік, хоч зустрічається такий жіночий тип надзвичайно рідко. Отже все відносно... ---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ---------- Добре не бууууууду ---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ---------- Ну тоді навіщо ховатись за такою зовнішністю, визирайте...Покажіться.
Так то дивлячись яку жінку і дивлячись які чоловіки були.... Декого в красуню, декого в монстра, декого в алкоголічку і псіхопатку і ще тисяча варіантів.