Комплекси..комплекси...бааагатооо комплексів...Жаль вас. Ви самі відштовхуєте від себе інших і ще й починаєте знаходити у цьому привід для гордості.
Я знаю одну таку особистість...але її навряд чи зацікавить знайомство з чоловіком, бо її асексуальність і подальший особистий розвиток власне почався з малоприємної пригоди з чоловіком. Так що для такого ідеалу чоловіки не є ідеалом. От така от неувязочка "Людям нужны легенды" (по семейным обстоятельствам) Некоторых людей удивляет деловитость шизоидов, которые при всей своей рассеянности умеют быстро ориентироваться, действовать решительно, без эмоций, особенно если его помощь кому-то нужна, необходима. Для себя делать то же самое труднее. Шизоид не может смириться со словами «всегда» и «никогда», так как в глубине души верит в случай, чудо. С удивительной легкостью он берется за, казалось бы, безнадежное дело и добивается успеха, игнорируя реальные сложности. Шизоидов часто называют идеалистами, многие из них работают не из-за денег, зарплаты, а для души. Це з вашої ссилочки Мені здається, що ви просто придумали собі таку легенду, щоб здаватись особливим....о насправді той весь опис шизоїда можна застосувати до звичайного сангвініка з творчими здібностями. Як на мене, там описано НОРМАЛЬНУ людину. А може просто я ненормальна і мені це здалось нормальним
Дуже цікавий висновок, і що саме він заважає ваи спілкуватись у повній мірі з жінками?А може вам зустрінеться жінка щизоїд,яка буде вас ідеалізувати в силу свого шизоїдно-нестерпного стану?
ви хоч уявляєте що Це-)))) Шизоїди в емоційному плані кретини - те що номальна льдина відчує їм слід пояснювати ---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ---------- І навчитись цьому не можливо
Ну та чекайте..."недогода нашій бабі, ні на печі ні на лаві" Якщо вам пощастить знайти таку кобіту, то сюди можна купу приказок вліпити "Свій до свого по своє" "Яке їхало- таке здибало" і т.д. А так будете собі вкупочці сидіти і ніяких емоційних страждань не буде- бо ж обоє рябоє. Красата...
Одного кохання не вистачить для того, щоб бути щасливим. Щоб, наприклад, жити з людиною, потрібно ще багато факторів. Таких як повага, розуміння.. А якщо і буде взаємна любов, але одна сторона буде скептично налаштована, то з того нічо не вийде. Краще тоді вже бути одинаком і нікому не морочити голову.
Звідки взятись взаємній любові, якщо її наперед заперечують? Як може чоловік покохати жінку, якщо він підходить до неї з стереотипами?
Справді кохання з цими факторами неповязане. Часто ми любимо те що не вартує нашої уваги і гормональне похмілля не дає нам тверезо оцінити обєкт нашої до якого ми щось відчуваємо. ---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- покохати може - цеж процес який свідомо не контролюється. А от щоб позбутися такої пухлини на свідомості як кохання доведеться докласт зусиль-)))) Щось сьогодні я надто цинічний
Для чого? Я тут чогось не зрозуміла - Ви спочатку дивуєтесь, що Вас не кохають, одночасно хочете позбутись "пухлини"...
Та як не пов"язано, коли як не крути пов"язано... Під гормональним похміллям ви маєте на увазі еротичну залежність? Тоді раз-другий можна не оцінити, а через рік-два на самому похміллі далеко не заїдеш...І буде видно, чи вартує та людина поваги і розуміння нашого чи ні.
Гм. Добиватись її. Змінюючи себе і свій погляд на стосунки, не ставлячи клейма на жіноцтві. Чи Ви думаєте, що сама прийде?
Жінкка - істата з свобідною волею і її вир слід поважати навіть якщо не можеш прийняти Не знаю жодного випадку коли жінку можна було б добитись- чи ви ви пропонуєте створити Прецендент
Тобто? Жінка Вас не хоче, а Ви її добиваєтесь, щоб отримати? Навіщо? Навіщо бути з людиною, яка не хоче з Вами бути? От того не розумію. І не розумію дівчат, які безмежно закохані, але прикидуються недоступними, щоб за ними бігали.. Навіщо весь той цирк?
Камінь не настільки упертий-0))) ---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------