Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Зануда

Зануда така зануда

Комплекси..комплекси...бааагатооо комплексів...Жаль вас. Ви самі відштовхуєте від себе інших і ще й починаєте знаходити у цьому привід для гордості.

• Подобається Подобається x 3
  2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я знаю одну таку особистість...але її навряд чи зацікавить знайомство з чоловіком, бо її асексуальність і подальший особистий розвиток власне почався з малоприємної пригоди з чоловіком. Так що для такого ідеалу чоловіки не є ідеалом. От така от неувязочка;)

"Людям нужны легенды" (по семейным обстоятельствам)
    Некоторых людей удивляет деловитость шизоидов, которые при всей своей рассеянности умеют быстро ориентироваться, действовать решительно, без эмоций, особенно если его помощь кому-то нужна, необходима. Для себя делать то же самое труднее. Шизоид не может смириться со словами «всегда» и «никогда», так как в глубине души верит в случай, чудо. С удивительной легкостью он берется за, казалось бы, безнадежное дело и добивается успеха, игнорируя реальные сложности. Шизоидов часто называют идеалистами, многие из них работают не из-за денег, зарплаты, а для души.

Це з вашої ссилочки
    Мені здається, що ви просто придумали собі таку легенду, щоб здаватись особливим....о насправді той весь опис шизоїда можна застосувати до звичайного сангвініка з творчими здібностями. Як на мене, там описано НОРМАЛЬНУ людину. А може просто я ненормальна і мені це здалось нормальним:wacko:

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Це не легенда а цілком серйозний психологічний висновок

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дуже цікавий висновок, і що саме він заважає ваи спілкуватись у повній мірі з жінками?А може вам зустрінеться жінка щизоїд,яка буде вас ідеалізувати в силу свого шизоїдно-нестерпного стану?

• Подобається Подобається x 1
  5. Сергій аспірант

ви хоч уявляєте що Це-))))
    Шизоїди в емоційному плані кретини - те що номальна льдина відчує їм слід пояснювати

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

І навчитись цьому не можливо

6. Яруська

Ну та чекайте..."недогода нашій бабі, ні на печі ні на лаві":)))
    Якщо вам пощастить знайти таку кобіту, то сюди можна купу приказок вліпити
    "Свій до свого по своє"
    "Яке їхало- таке здибало" і т.д.
    А так будете собі вкупочці сидіти і ніяких емоційних страждань не буде- бо ж обоє рябоє. Красата...

7. Сергій аспірант

ви собі не уявляєте що таке жінка шизоїд-))))

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Одного кохання не вистачить для того, щоб бути щасливим. Щоб, наприклад, жити з людиною, потрібно ще багато факторів. Таких як повага, розуміння.. А якщо і буде взаємна любов, але одна сторона буде скептично налаштована, то з того нічо не вийде. Краще тоді вже бути одинаком і нікому не морочити голову.

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Звідки взятись взаємній любові, якщо її наперед заперечують?

Як може чоловік покохати жінку, якщо він підходить до неї з стереотипами?

10. Сергій аспірант

Справді кохання з цими факторами неповязане. Часто ми любимо те що не вартує нашої уваги і гормональне похмілля не дає нам тверезо оцінити обєкт нашої до якого ми щось відчуваємо.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

покохати може - цеж процес який свідомо не контролюється. А от щоб позбутися такої пухлини на свідомості як кохання доведеться докласт зусиль-))))

Щось сьогодні я надто цинічний

11. Un.Known

Для чого?

Я тут чогось не зрозуміла - Ви спочатку дивуєтесь, що Вас не кохають, одночасно хочете позбутись "пухлини"...

• Подобається Подобається x 2
  12. Яруська

Та як не пов"язано, коли як не крути пов"язано...
    Під гормональним похміллям ви маєте на увазі еротичну залежність? Тоді раз-другий можна не оцінити, а через рік-два на самому похміллі далеко не заїдеш...І буде видно, чи вартує та людина поваги і розуміння нашого чи ні.

13. Сергій аспірант

а що залишається робити без взаємності?

14. Un.Known

Гм.

Добиватись її.

Змінюючи себе і свій погляд на стосунки, не ставлячи клейма на жіноцтві.

Чи Ви думаєте, що сама прийде?

15. Сергій аспірант

Жінкка - істата з свобідною волею і її вир слід поважати навіть якщо не можеш прийняти
    Не знаю жодного випадку коли жінку можна було б добитись- чи ви ви пропонуєте створити Прецендент

16. Un.Known

Я Вас прошу... тему для Вас створити, чи що?

17. Сергій аспірант

такої честі не мав жодний форумлянин-))))) Дякую не треба-)))

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тобто? Жінка Вас не хоче, а Ви її добиваєтесь, щоб отримати? Навіщо? Навіщо бути з людиною, яка не хоче з Вами бути?
    От того не розумію.
    І не розумію дівчат, які безмежно закохані, але прикидуються недоступними, щоб за ними бігали.. Навіщо весь той цирк?

• Подобається Подобається x 2
  19. Un.Known

Та ні, не про Вас - для Вас тема. Аби Ви зрозуміли, що вода камінь точить.

20. Сергій аспірант

Камінь не настільки упертий-0)))

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

а де твій аватар? :)