бачу зачипив болючу тему. Прошу вибачення. Але не можу стриматись від наступної фрази - більшысть жінок справді схильні до емоційного савдизму
Та ніяка вона не болюча. Хіба дивуєте. То звичайно, властиво людині - судити з власного досвіду. Але досвід цей звідкись береться?! Часом і в себе корисно зазирнути з питанням - чому в мене цей досвід саме такий? До емоційного садизму схильні чоловіки у тій же мірі. Ви не виключення.
Та мені зрозуміло чому в мене саме такий досвід. Правда можливості психотерапії вданому випадку досить обмежені. Можливо. Але мені особисто було б вкрай прикро якщо в мене закохалась дівчина , якій я не можу відповісти взаємністю.
Ви й не даєтесь. Ви до кожної ситуації підходите з упередженням, наперед маючи діагноз. А чого Ви вважаєте, що жінок це дуже тішить? В перші хвилини всі відчуваємо сатисфакцію від того, що ми подобаємось, нас люблять. Але неможливість оплатити взаємністю гнітить не менше, ніж власне нерозділене кохання. А серцеїди бувають і жіночог, і чоловічого роду.
ОК. Ви, значить, маєте проблему, і до проблеми підходите грунтовно. Але якщо Вам спеціалісти діагноз ставлять, то і ради дають. Навіщо інакше діагнозуватись - хіба для того, що діагноз є?
Сергій діє за принципом, якщо енурез не можна перемогти - ним треба пишатись. Дуже навіть хороший, дієвий захисний механізм . Тому, шановні пані, що б ви не говорили Сергію, ви тільки сприятимете закріпленню його ідей. У його свідомості, звісно.
Дійсно п.Сергій деже цікавий,загадково-важкий у спілкуванні,але невже немає такої людини,котра б його покохала?Невже він сам не розуміє,що у своїх "бідах" винен він сам...
Ви цілком праві - моя позиція це захисний механізм. ---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ---------- Прекрасно це усвідомлюю