Я вас не розумію,чесно..............Навіть останній "доходяга" шукаючи знаходе.Але то ваше право.Може вам більше мужчини симпатизують (не гнівайтесь)Хоча думаю,що ні зважаючи на ваші допису в окремій темі....але все ж ....
ну якщо Вам десь так під 70 і у Вашому житті було надцять десятків жінок...тоді Ваше узагальнення вірне. Якщо ні - тоді НЕ ВІРЮ!
Яким чином жінки себе обманюють? Не розумію. Не правда! Навпаки - жінці приємно, що її люблять. Я досі дружу з хлопцем, який 8 років тому сказав, що любить мене і пропонував зустрічатись, а я відмовилась, бо він мені не подобався як хлопець. Може і є жінки, які з кимось поводяться жорстоко, але це вже не про почуття справа, а про характер жінки. Навіщо всіх під одну планку рівняти? Від жінок не втечеш Неможливо себе заставити нічого не відчувати. Хіба що брехати собі. Але то хіба можливо?
Ага, щось з такого: Запис в нотатнику хлопця, що вчиться в сьомому класі: 15 вересня. Сьогодні сів за парту з новенькою дівчиною. Світланка. Гарнюня 16 вересня. Списував у неї математику. Вона ще й розумна 17 вересня. Запросив її в кіно. Ой, яка вона класна. Вона не така як всі. Все більше мені подобається 18 вересня. Заглянув Світланці під спідницю... така сама дура, як і всі )
Ну по-перше почнім з того,що я ще не настільки стара,щоб мною не зацікавлювались чоловіки, а по-друге і в часи,коли мені було 20 було те саме...Траплялись різні екземпляри...Все дуже і дуже індивідуально,залежить від багатьох факторів... Шукайте можливо старшу жінку(не бачу перешкод).
Ну ви загнули......Капець Вам ніхто не каже закохуватись в старушенцій......Жінка може бути старшою не набагато.А Ви ....гернтофіл....,капець. А може ви асексуал?Хоча ні,жінки взагалі навіть,як особистості вас не цікавлять,Мені шкода,але я дійшла такого висновку.
аксексуальність це швидше мій ідеал Жінки як особтсьості мене цікавлять імоя бід=а в тому що закохуюсь саме в ОCОБИСТОСТЕЙ
В такому випадку слід підтягуватись до їх рівня, а не бути ледачим і чекати манни з неба. Щоб зацікавити дівчину потрібно спершу сподобатись їй зовнішньо. Краса чи симпатичність необов’язкова, головне (як на мене) це охайність, впевненість у собі, цікавість як людини. Коли хлопець пристойний, вихований то з ним хочеться спілкуватися, можна спочатку стати друзями, проводити цікаво разом час, знаходити спільні інтереси і в тому напрямку розвивати свої стосунки. Мають значення плани хлопця на майбутнє, чи хоче він сім’ю, дітей, чи зможе утримувати її - все це має значення. Занудливий, наляканий кінцем світу особливо скупий навряд чи може зацікавити дівчину.
Можу погодитись тільки з тим що занудливий-))) ---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ---------- правильно - жінка це істота яка любить певний комфорт, особливо за чужий рахунок-))))
Знаєте, після цих слів я не дивуюсь усім тим дівчатам і жінкам, котрі з Вами не захотіли продовжувати знайомств, стосунків... З Вами зв"язатись - до кінця життя доказувати, що ти не верблюд.
приєммно що не всі жінки однакові і серед них є приємні винятки-)))) АЛе мова йде про більшість а не про винятки.