Lents, Ви десь праві, одного подання чарівного лектвару недостатньо. Але якщо його варити весь час, змінюючи інгрідієнти...
Не заглядав в ту тему..бо так і не знайшов,що сказати... Філософія жінки...хм....сіе тайна великая єсть. І хлопам вона ніпонятна... Зрештою,як...і самим жінкам....
Якщо і є люди, у яких стан закоханості триває все життя, то я не з них. Для мене з часом на перший план висунулись більш конкретні і приземлені вимоги до чоловіка, ніж моє до нього почуття. А якщо дівчина закохана в Бекхема? Їй так і не виходити заміж? От ми і говоримо про вибір чоловіка. Нащо нам тої філософії?
Може, я й спрощую... Але мені здається, що філософія і чоловіка, і жінки різна, але генерально - має одну й ту саму мету: хоче кохати, бути коханою, і хоче, щоб те кохання дало добрі плоди - будинок, дітей, спокій і щастя з доброю людиною. А інше - то дрібниці, які розумний чоловік - зрозуміє, і не буде "викорінювати", наприклад: - бажання жінки бути гарною - саме гарною, а не "подобатись всім". Вона хоче подобатися насамперед собі, і тому дивиться на реакцію чоловіків... Бо це такий спосіб природи зберегти status quo - якщо жінка подобається собі - то вона щаслива, якщо ні - то вона шукає шлях до щастя... -бажання жінки мати маленький приватний світ, свій власний, де вона б могла іноді усамітнитись... Жінці треба час від часу занурюватися у власну душу, щоб знаходити там спокій... Чоловік - то завжди впевненість у собі. Жінка - то завжди діалог з собою... Варто це розуміти, і не ломати "через коліно" на свій штиб...
Ваші слова,наче музика, чиста,прозора,як бальзам.Які ж Ви праві на всі 100%.Так гарно висловитись ......(не характерно для більшості чоловіків.) Мені сподобалось.
Ну най буде шо барабан....Тоді Ви пробарабанили хфайно.В мене сьогодні файний настрій на роздачу компліментів.... А ви таки веселий барабан
А барабан- це ритм, а ритм- це основа музики... Нєєєє, ну ми ж зараз не говорим про фанаток звізд і дівчаток групи підтримки:dance2:
Ми любимо не ідеального чоловіка, який включає в собі всі позитивні риси, які ми хочемо, щоб він мав. І не завжди любов означає, що з тією людиною нам буде добре і житиметься щасливо. І не має значення чи наша любов нас любить чи ні. Якщо хлопець мені не подобається, я не почну його любити тільки тому, що він в мене до безтями закоханий! Коханням неможливо керувати. Воно або є, або його нема.
Тобто жінки обманють себе і бажають щоб обманювали їх. Більше того він видаватиметься вам жалюгідним і ви поведетесь з ним вкрай жорстоко. І Ви ніколи не пояснете чому. Ми причені на абсурдні почуття до істот які невартують і крихти тої уваги яку ми їм приділяємо. Ми самі псуємо жінок ставлячись до них як до богині і вони починають в це вірити - а потім дивуємось чого це раптом до нас ставляться як до непотрібних іграшок.
Емоційний осад може бути і від спілкування з чоловіком (щей який осад)....Так,що жіноча половина людства тут нідочого і одна...не повинна у вас викликати негатив відносно всіх інших.
То,у Вас ще не все втрачено?(не гнівайтесь) І все ж таки шукайте дівчину,жінку і не порівнюйте, а зачаровуйтесь і тільки.Ну принаймні хоч спробуйте.....а сам результат не забариться.