Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Lents

Lents Well-Known Member

А я розумію. Та хімія ненадовго. І в тому і в другому випадку на одне виходить.

• Подобається Подобається x 1
  2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Хто сказав?;)

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Lents, Ви десь праві, одного подання чарівного лектвару недостатньо.

Але якщо його варити весь час, змінюючи інгрідієнти...

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не заглядав в ту тему..бо так і не знайшов,що сказати...:nea:
    Філософія жінки...хм....сіе тайна великая єсть. :sorry:
    І хлопам вона ніпонятна...:scratch_one-s_head:
    Зрештою,як...і самим жінкам....:dntknw:

5. Lents

Lents Well-Known Member

Якщо і є люди, у яких стан закоханості триває все життя, то я не з них. Для мене з часом на перший план висунулись більш конкретні і приземлені вимоги до чоловіка, ніж моє до нього почуття.

А якщо дівчина закохана в Бекхема? Їй так і не виходити заміж?

От ми і говоримо про вибір чоловіка. Нащо нам тої філософії?

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Може, я й спрощую... Але мені здається, що філософія і чоловіка, і жінки різна, але генерально - має одну й ту саму мету: хоче кохати, бути коханою, і хоче, щоб те кохання дало добрі плоди - будинок, дітей, спокій і щастя з доброю людиною.

А інше - то дрібниці, які розумний чоловік - зрозуміє, і не буде "викорінювати", наприклад:

- бажання жінки бути гарною - саме гарною, а не "подобатись всім". Вона хоче подобатися насамперед собі, і тому дивиться на реакцію чоловіків... Бо це такий спосіб природи зберегти status quo - якщо жінка подобається собі - то вона щаслива, якщо ні - то вона шукає шлях до щастя...

-бажання жінки мати маленький приватний світ, свій власний, де вона б могла іноді усамітнитись... Жінці треба час від часу занурюватися у власну душу, щоб знаходити там спокій...

Чоловік - то завжди впевненість у собі. Жінка - то завжди діалог з собою...

Варто це розуміти, і не ломати "через коліно" на свій штиб...

• Подобається Подобається x 4
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ваші слова,наче музика, чиста,прозора,як бальзам.Які ж Ви праві на всі 100%.Так гарно висловитись ......(не характерно для більшості чоловіків.)
    Мені сподобалось.

• Подобається Подобається x 2
  8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та ну, чого там... :blush: Яка там музика... Музика - то жінка... А чоловік - то барабан! :haha:

• Подобається Подобається x 3
  9. poetka

Ну най буде шо барабан....Тоді Ви пробарабанили хфайно.В мене сьогодні файний настрій на роздачу компліментів....
    А ви таки веселий барабан;)

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

А барабан- це ритм, а ритм- це основа музики...;)

Нєєєє, ну ми ж зараз не говорим про фанаток звізд і дівчаток групи підтримки;):dance2:

• Подобається Подобається x 2
  11. nata-k

nata-k Well-Known Member

Згадалось:)

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ми любимо не ідеального чоловіка, який включає в собі всі позитивні риси, які ми хочемо, щоб він мав. І не завжди любов означає, що з тією людиною нам буде добре і житиметься щасливо.
    І не має значення чи наша любов нас любить чи ні. Якщо хлопець мені не подобається, я не почну його любити тільки тому, що він в мене до безтями закоханий! Коханням неможливо керувати. Воно або є, або його нема.

13. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Тобто жінки обманють себе і бажають щоб обманювали їх.
    Більше того він видаватиметься вам жалюгідним і ви поведетесь з ним вкрай жорстоко.

І Ви ніколи не пояснете чому.
    Ми причені на абсурдні почуття до істот які невартують і крихти тої уваги яку ми їм приділяємо. Ми самі псуємо жінок ставлячись до них як до богині і вони починають в це вірити - а потім дивуємось чого це раптом до нас ставляться як до непотрібних іграшок.

14. Peri

Peri Well-Known Member

Звідкіля у розумного чоловіка стільки упередження проти жінок?

15. Сергій аспірант

Життєвий досвід і емоційний осад після спілкуваня з дівчиною

16. poetka

Емоційний осад може бути і від спілкування з чоловіком (щей який осад)....Так,що жіноча половина людства тут нідочого і одна...не повинна у вас викликати негатив відносно всіх інших.

17. Сергій аспірант

в дечому усі жінки подібні.

18. poetka

Цікаво в чому ?В негативі,чи в позитиві?

19. Сергій аспірант

Повинен визнати що і в тому і в тому.

20. poetka

То,у Вас ще не все втрачено?(не гнівайтесь) І все ж таки шукайте дівчину,жінку і не порівнюйте, а зачаровуйтесь і тільки.Ну принаймні хоч спробуйте.....а сам результат не забариться.

а де твій аватар? :)