Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Єдиного цілого ....

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

ОК.

Зустрічаємось з тим інь-янь часто.

В чому цілісність полягає? Що таке єдине ціле - не абстрактне, конкретне?

• Подобається Подобається x 1
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так по біблії. І мені подобається.
    Я розумію, що пара - (див. сім'я) - живе разом, думає, про одне, переживає про одне, живе як одне - в унісон. Кожен довіряє половинці як собі. Розуміються з пів слова...

• Подобається Подобається x 4
  4. Un.Known

Думати і переживати про одне може кожний на свій спосіб, маючи при тому ціль однакову, як в партнера. :) Без унісонності.

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, кожен може, як хоче, проте ...

6. Un.Known

Таки стосується - це ж складова жіночої філософії.

Для мене унісон - не головне. І ідеальність не в тому, аби думати однаково.

• Подобається Подобається x 2
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ведете мову про ненав'язливе кохання (спільне життя)?

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Коли жінка або чоловік "відстоює" свою "самостійність" в родині - це нещаслива родина. "Жіноча" чи "чоловіча" філософія тут ні до чого.

9. Un.Known

Ні.

У нас з чоловіком на певні речі взагалі діаметральні погляди. Але ми їх поважаємо навзаєм, толеруємо і поступаємось, коли відчуваємо, що так треба.

Тобто для мене не мусить бути "унісон" - я б певне знудилась. А от вміння співпрацювати - дуже суттєве.

Але в кожного своє. :)

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Значить, Ви ще не пробували. :)

11. Un.Known

Навпаки. Я вже пробувала і знудилась. :)

Кажу ж - кожному своє.

Хоча - можливо, і в нас унісон, просто не такий, яким його інші сприймають.

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

І для мене не головне. Унісон-це однотипно і для мене нудно. Краще в різних октавах які зливаються в мелодійну гамму. Ото накрутила:)
    А взагалі думаю, що жінок найбільше притягує якась незрозуміла хімія-вона або виникає спочатку або ні. Принаймні я б не була з чоловіком до якого в мене нема тої хімії. Чесно кажучи не розумію висловів типу..." Я його не хотіла, але він так за мною впадав гарно і довго, що здалась та й живем" Це як, типу пожаліла і дала.:boredom:

• Подобається Подобається x 5
  13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Є таке прислів"я:

Кожна щаслива сім"я - однаково щаслива. І тільки кожна нещаслива - нещаслива по-своєму.

Тобто, те, що нас розділяє - робить нас нещасливими.

14. nata-k

nata-k Well-Known Member

Кого це, "нас" ? о_О

15. Levko

Levko Well-Known Member

+100!
    Гарний і дуже влучний допис! Підтримую!

16. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Питання
    Чому жінка любитиме партнера який ставиться до неї як до інструменту для вдоволення і поводитиметься як з ганчіркою з хлопцем який її кохатиме до безтями?

17. Un.Known

Любов зла
    І це влаштовує козла.

(Мирослав Дочинець)

Сергію, давайте інакше запитаємось.

Чому чоловік закохується до жінки, котра з ним поводиться як з ганчіркою, і бачить у жінці, котра в нього закохана до нестями, лише об"єкт для сексу?

18. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Я так зрозумів щов и хочете почути особисту відповідь - не знаю - завжди відчував потяг до розумних, незвичайних дівчат

не знаю жодної дівчини яка булаб у мене закохана.

19. Un.Known

Ні. Я тільки хотіла сказати, що описані Вами моделі стосунків можливі у обох напрямках. Це не суто жіночі моделі поведінки.

Тобто відповіді, пояснення поведінки ідентичні. Як чоловіки, так і жінки бувають самозакоханими та відданими, егоїстичними та альтруїстками.

Якщо Ви описуєте якусь певну ситуацію чи певну жінку, тобто питаєте, чого вона так кохає того, хто цього не заслуговує і навпаки - відштовхує справді відданого чоловіка, то навряд чи на це Вам хтось дасть точну відповідь. Така природа людська, хімія, якщо хочете, запахи, флюїди. )

Або просто в характері гнатись за недосяжним, не звертати уваги на здобутий об"єкт.

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Є ще виховання поколінь. Коли на мізки капають із дитинства, що "народилася мучениця", "я мучилася й ти мучся", "як б*є, то любить", важко видертися із тих жорен. Не всі вміють.

Крім того, є хлопці, котрі закохуються і дійсно шматою лягають до ніг, а є такі, що і тебе покохають, і почуття гідності не загублять... ще й тебе навчать себе любити й поважати.
    Треба пам*ятати, що жінка іноді теж, як хижак, не лише чоловіки на м*ясо й кості кидаються. :))) Жінка не зможе помітати тим, до кого не має ні краплі огиди.

А ще бувають хлопці, котрі постійно в пошуку. От їх відчуваєш на якомусь інтуїтивному рівні. І ніби й шкода, але водночас гидко... І щойно тоді, коли довідуєшся, що в нього один любовний лист для кожної - розумієш свої відчуття. :)

а де твій аватар? :)