Хлопця... "как давно ето било". Не було жодних критеріїв. Сподобався - зустрічалась, не співпадали бажання, інтереси - аріведерчі. Чоловіка... так як заміж я вийшла зовсім недавно і з боєм, то це по свіжих слідах - аби був доброю людиною, аби був совісною людиною (тобто людиною "якісною"), брала до уваги спільність інтересів, працьовитість (терпіти не можу інертних, лінивих людей) і не в останню чергу - хороші стосунки між ним і моїми дітьми (що було щастям, бо я обминула величезний риф незгод). Думка подруг... Якщо Ви під словом "подруга" маєте на увазі тих, з ким інколи п"ється кава-чай, то в мене їх нема. В мене є декілька друзів (чоловіків і жінок) випробуваних часом і грошима, до думки котрих я прислуховуюсь. Прислуховуюсь тому, що вони мене знають як облуплену, бо не приховуємо нічого і не пускаємо в очі порох у насназі приховати негаразди.
І це теж відіграє важливу роль..... Я свого часу знала одного хлопця,освідченого,інтелегента,на вроду нічого так.....проте,запах... (ні не ваняло від нього звісно)але на рівні інстинкту я відчувала не те щоб огиду,але той запах тільки відштовхував(не знаю,як це пояснити) ,але так і є.От з чоловіком все навпаки....Навіть після важкої фізичної роботи (далі самі зрозумієте) він мене притягував.... я ж бо відчувала мужність у його запаху.....Так,що це важливо.(Вибачте за такі деталі) ---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ---------- Ну то нічого.... Набагато легше відкритись у розмові з незнайомими людьми.Хіба не так.Ми ж Вас не будемо осуджувати (принаймні я). ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ---------- Особисто я не керувалась ніякими критеріями...закохалась,віддалась почуттям,а усвідомлення ,що це, саме цей чоловік незабарилось. ---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ---------- Ніяку...і до чого тут подруги...Принаймні у мене такі подруги,які ніколи не пхались у моє інтимне життя.не знаю.як у інших, у мене так.
Вражений Вашою інтуїцією. Враховуючи те що моя робота повязана з мишками_))) запах це справді проблема
Вибачте за оффтоп. Але мишки мають дуже сильний мускусний запах і за 5 хв роботи у віварії пахнеш як мишка-)))0 Мишок спровді шкода-)))
А мо комусь подобається такий запах?Люди різні.... Але поприте,я думаю,що варто в такому випадку,не тільки халат надівати ,але взагалі змінювати одежу....І всякі дезо. продаються.То не проблема взагалі. Я коли роболи подібні штуки на анал.хімії пропитувалась всякою заразою,"реактивною",хімія одним словом тяжка наука.Во так!
В моэму випадку выдчуття що я не той чоловык у жынок виникаэ дуже швидко, хоч пояснити чому так вони не можуть
Знаєте, я спитав. Кілька відповідей прозвучало. Клас! Жінки справді різні. Ви наприклад хочете знати чітке запитання. Тоді до Вас, особисто, питання: Чи закохувалися Ви в свого друга, якого до моменту "захоплення" знали досить довго? Чи Ви відкидаєте таку можливість?
Жінки справді різні. Ви наприклад хочете знати чітке запитання.[/QUOTE] Я не знала, що відповісти, бо не для мене не було зрозуміло чи Ваше запитання про кохання чи про закоханість. Адже це цілком різні речі. В мене такого не було, але такої можливості я не відкидаю.
Жіноча логіка. Я найбільше люблю хліб з висівками. Питаю дружину: який хліб любиш ти? Відповідь була чисто жіноча: Той, що не кришиться.
Так самісінько,як чоловіки.... Я підведу малесенький підсумок: Жінка потрібна чоловіку,як доповнення,і точно так само чоловік потрібен жінці....А вже кожен зрозуміє як захоче в силу своїх вподобань і привілей...