Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

А це впринципі неможливо .
    Звичайно що упереджено - адже кожній жінці в тій чи іншій мірі притаманні певні жіночі стереотипи мислення поведінки тощо.

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Мене цікавить реакція на ці теорії

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я думаю,що його не потрібно засуджувати,а потрібно допомогти розібратись,окільки ми вже стільки часу спілкуємось...

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

А на яку реакцію,Ви очікуєте?

3. nata-k

nata-k Well-Known Member

Може бути по всякому. І в жінок і в чоловіків. Не залижить це від статі, а тільки від особистості.

Ну, ви спочатку визнечтесь про що Ви питаєте :). А то вийде, що Ви одне маєте на увазі, а відповідають Вам про інше. Правильно поставлене запитання - це більше ніж пів-справи ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

я теж приємно здивований, хоч тупими жінок ніколи невважав

5. nata-k

nata-k Well-Known Member

А от це, швидше за все, не важливо. Бо ключовим буде не сама реакція, а як її для себе оцінить і інтерпретує Сергій :)))

6. poetka

А чому?Поясніть,якщо неважко.

7. Сергій аспірант

на будь яку.

8. poetka

От власне інтерпретує...

9. Сергій аспірант

Досвід залишає певний відбиток на підсвідомості він залишає і позбутись цього дуже важко.

Тут мені не стільки важливо переконати себе чи інших що усі жінки погані скільки зрозуміти їх реакцію на інакшість в контексті
    статево поведінки

Помітив цікаву особливість - жінки з акцентуацією характерумають значно бльше шансів створити сімю ніж чоловіки з такими ж особливостями

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

а також від обставин

Якщо чоловіка і жінку на тривалий час залишити в обмеженому просторі без можливості вибору то рано чи пізно в них щось таки вийде.

10. poetka

Це Ваш аналіз,особисто я думаю,що шанси у всіх однакові без виключення...
    Ви просто,ще не зустріли своєї половинки,котра б доповнила Ваш характер своїми емоціями,почуттями.Я чомусь хочу думати,що Ви далеко не такий,яким себе характерезуєте,Ви з тих мужчин ІМХО,що прагнуть жіночого товариства,але старанно приховують свою так би мовити залежність від цього....Але потрібно відкритись,будучи щирим, і з вірою,що жінка таки не зло природи відшукати ту єдину...А вона - є,це ,точно,просто не встидайтесь навіть про неї думати...а тим паче мріяти.

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Обставини працюють на Вашу користь лише в тому випадку,коли Ви йдете в правильному керунку.

11. Сергій аспірант

ми власне приречені на це своєю і фізіологією і я був би щасливою людиною якби взагаглі немав ніяких почуттів

12. poetka

Інтерпретерувати не потрібно,заміню це реченням - "не змішуйте з власним спостереженнями"...Сприймайте жінку такою.якою вона є .тоді все у вас буде.

13. Сергій аспірант

от саме так я їх і сприймаю

14. poetka

Вдумайтесь? Ви були б тоді нещасною людиною,оскільки Бог і саме він наділив нас одним з таких достоїнств,перед іншими тваринами.

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

І в чім справи?Вони вам таки противні ,чи нє?

15. Сергій аспірант

В тім то річ що почуття зокрема кохання є і в тварин. А єжиним достоїнством яке відрізняє людину від тварин є розум.

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

Ніколи не вважав їх противними. От тільки симпатії я в жіенок не викликаю_))))

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та я і не стверджую, що вони тупі.

Просто переконана, що спілкування у форумі недостатньо, аби скласти повну картину.

17. Сергій аспірант

? Чому?
    Уявляєте скіль б часу зявилось і наскільки менше стало тривоги і болю?

18. poetka

ну це так!!!!!!Але й глибокі почуття притаманні лише людині.

Ну,то шось робіть.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Можливо й не достатньо,але для Сергія я думаю (виходячи з його дописів) це не менш корисно.

19. Сергій аспірант

а як це перевірити наскільки вони глибокі? Наприклад у моногамних тварин це на рівні інстинкту - глибше вже просто небуває.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я у цьому не впевнена.

Забагато стверджень, мало запитань. :)

а де твій аватар? :)