Філософія жінки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 13 бер 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Запитання до жінок, хоч і не по темі...

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Досить довго ,щоб зрозуміти,що саме з цим чоловіком я хочу провести решту свого життя.

• Подобається Подобається x 3
  3. bora

bora Well-Known Member

Дискусія з Сергієм нагадала мені співробітника, який часто жалівся, що навколо купа к..вів. ТОді йому нічого було відповісти на моє запитання - а ти нормальну шукав? чи дозбирував на дискотеках найбільш роздягнутих?
    Аспіранте, он Рибка, яка цікава дівчина. Чому не здибаєтесь? І куди Ви дивитесь, га?)

4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

О, вже й "сватання на Гончарівці", тьфу-ти, на ЛФ почалось. :)

п.с. давайте без переходу на особистості

• Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дві хвилини. :) Ну ні, може десять...

• Подобається Подобається x 4
  6. redfox

redfox Well-Known Member

три дня плотного общения и я понимаю,что все, не могу без него больше!)))

• Подобається Подобається x 2
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дуже мало, але зрозуміла це тільки тоді, коли він поїхав з міста на тиждень :) (десь через 2 місяці після знайомства) Тоді і зрозуміла, що хочу прожити з ним все життя.

• Подобається Подобається x 3
  8. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Ви знаєте, коли кажуть що жінка надихає на кар"єрні, професійні успіхи, що чоловік (раптом) змінить свій світогляд і з песиміста (який нічогог не хоче і періодично впадає в деперсію) стане оптимістом (який всього хоче і є настільки стійким психологічно, що ще і дружину здатен підтримати морально), то забувають що не зі всіма таке "проходить".
    Пам"ятаєте, як старався надихнути Шурік одного товариша до праці? ;)
    - я тут полежу, а ты давай мне дальше бухти про то как космические корабли бороздят просторы большого театра..
    :)))

Це трохи оффтоп. А якщо ближче до теми.. то мені дуже подобається філософський підхід до жінки і чоловіка з точки зору -інь і -янь основ.
    -Янь - це те що надає простір, це - структура, "дім" тощо. Інь - це вода, це те що заповнює цю структуру, це "обживання дому" тощо. Тому настільки різні є варіанти "жіночого призначення" і типів стосунків. Все залежить і від жінки і від чоловіка. Від того який простір може надати чоловік (в переносному, загальному значенні) і чи є чим жінці його заповнити.
    Що стосується оформлення стосунків, то про це вже десь була тема.. якщо не "штамп", то якийсь інший "ритуал" має засвідчити між двох серйозність їх намірів на майбутнє - жити одним днем просто так і кожний сам за себе і за своє майно дбає, чи мати намір жити довго і щасливо, вкладаючи всі сили у щось спільне.

Останнє редагування: 1 кві 2010
    • Подобається Подобається x 5
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

Дійсно, абсолютно все залежить від обох, і тільки від обох. Гармонія буде тільки тоді коли інь і янь взаємно доповнюють одне одного.
    В протилежному ж випадку спрацьовує формула: інь+янь=хрєнь :)

• Подобається Подобається x 5
  10. poetka

:haha::haha::haha:

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я теж полюбляю східну мудрість

Вів до того, що чоловіки по натурі творять більше, коли роблять це для когось.
    Зрештою люди завше творять більше і живуть довше та щасливіше працюючи на одну мету.

12. nata-k

nata-k Well-Known Member

А Ви думаєте, що у всіх жінок то однаково?
    Чи Ви думаєте, що у жінок то геть інакше, ніж у чоловіків?

І ще, Ви питаєте про закоханість чи про кохання? Адже це різні речі.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Флірт точно не мав на увазі :)

14. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

А що таке нормальність? Я наприклад людина з шизоїдно-епілептоїдною акцентуацією характеру і не приховую і соромлюсь цього.
    Чи шукав я нормальну дівчину? Нормальні, тобто звичайні мене цікавили мало. Я завжди обирав дівчат з незвичайним світоглядом, поглядами, інтересами. От тільки виявилось що ці ознаки часто зчеплені з дуже складним характером.

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

Так і ніколи цього незаперечував.

15. Un.Known

Гм.

Якщо Ви це усвідомлюєте, для чого тоді декілька сторінок обговорюєте жіночі схильності, закономірності вчинків, недоліки характерів і жіночу філософію?

16. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

томущо це мене цыкавить і я хотів перевірити деякі свої висновки.

17. poetka

Підозрюю,для того,аби найглибше зрозуміти природу жінки....
    Бо все ж таки чоловік,який би він не був потребує жінки,якби ретельно він це не приховував,і не старався принизити її чи довести своє відношення...,всеодно він знає,що жінка з самого початку входила в Божі плани,отож заперечувати відсутність жінки у житт мотивуючи це власним складним єством,це те саме що огризатися з власними природніми бажаннями ,почуттями.ІМХО:)

18. Un.Known

Те, що це цікавить - це похвально.

Цікаво, чому цікавить. :)

Тому що бувають чоловіки (і я підозрюю, що Ви - не виключення), котрі кожну думку жінки сприймають упереджено. Якщо Ви хочете дійти до істини, то все, що чуєте мусите сприймати без аплікації на свій досвід.

І я не вважаю, що на форумі це можливо.

19. nata-k

nata-k Well-Known Member

Х-м-м... Коли щось цікавить, то ставлять запитання. А Ви розповідали цілі теорії.
    То Ви щось дізнались чи перевірили?

20. poetka

А чому ні?
    На форумі ті ж жінки,які висловлють свої думки,і я читючи дописи,бачу далеко,що вони не "тупі".Отож можливо пан Аспірант з нашою допомогою змінить своє судження про жінок?

а де твій аватар? :)