поїсти, поспати, сходити в туалет? оце піпєц адекватність! ) дивна річ: чомусь в КП-релігії вічні з цим проблеми.. може просто парафіяни вважають, що нема чого витрачати гроші на попів?.. ну, та це ваша справа, що лежить у площині філософії... ) грошей нема, а ми порахуємо гроші свідків... )
припустімо: - немає класу попів і "церкви" зі золотими куполами вже не будують, а будують зручні зали для проповіді та Біблійних досліджень... - немає інституцій, де попів навчають, не будують для цього величезні інститути.. - кожен парафіянин повиен розповісти старійшині, чому він ходе до церкви... - тричі на тиждень просто Біблійні вивчення без причасть, хресних ходів, євхаристій і освячення пасочок... як ви гадаєте: чи появляться гроші у вашій громаді?
ясно, от ми докопалися до суті.... як хто сам собі захоче -- так воно і "правильно".. ) дякую, до вас більше питань немає...
Якщо відповідати конкретно по питанню - появляться, але чи є сенс все докорінно нишити ? Якщо в людини болячка на руці, то що потрібно вбити людину, щоб не поширювати інфекцію, чи слід лікувати від болячки, шоб людина була здорова ?
любите образні порівняння?.. якщо в людини болячка на руці, то їй не тре робити лоботомію, не тре ставити гірчичники на спину, обкурювати благовоніями також не тре, точно так само, як і парити ноги, ставити клізму... тре просто лікувати руку...
о, бачу у вас є "хороші" знання медицини!... ) ви маєте на увазі персонально вам, що тре робити, чи взагалі?... якщо "взагалі" -- то переливати не тре, є інші методи лікування, а що стосуєтсья персонально вас ...
Не понимаю, к чему тема. Все мы в какой-то мере философы, если, конечно, умеем думать. Что во Львове, что в Африке.
За професією я є фізиком, але довгий час захоплювався філософією, в результаті чого написав філософську книжку "Царство свободи" і маю намір написати більш фундаментальну книгу під назвою "Система філософії". Крім того, я практикую філософські дискусії на українськомовних форумах. Перша частина моєї книги під назвою „Світ без кордонів і свобода людини“ вже обговорюється на форумі [адресу якого можна взнати в ПП].
Яку фізику викладаєте: загальну, атомну, ядерну, чи молекулярну? Якщо можна, коротко її суть. Дивно, що дотепер Ви її ще не написали. Це я відчув. Хочу надіятись, що Ви тут надовго. То давайте і на цьому форумі обговоримо. Я бачу тут аудиторія серйозна.
Викладаю загальну фізику для інженерів. По суті вона є викладом моєї системи філософії та принципів спекуляції, що стосуються політичної, валютно-фінансової, ідеологічної та тотальної спекуляції. Певний час був не в формі і втратив натхнення. Поки буде з ким дискутувати. Я ж написав, що вона вже обговорюється!