Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, The Жанр Сімейний, Фентезі, Пригодницький Тривалість 115 хв. Країна Великобританія Режисер Майкл Ептед Сюжет: Едмунд, Люсі, їх кузен Юстас і король Каспіан відпливають на кораблі «Підкорювач Зорі» на пошуки дядька Каспіана, вигнаного після його недовгого правління. Мандрівники переживуть безліч пригод на морі і островах, що зустрічаються по дорозі, поки мандри не приведуть їх на край світу, в країну Аслана.
Deus igrok, ви б ліпше написали шо за кіно, чи варто дивитися, що добре, що зле... Ато створили тему так ніби всі вже його бачили От я наприклад фентезі не люблю. Зможе цей фільм переламати мій стереотип?
Не дуже вдала екранізація. В деяких сюжетах знімають на телевізійну плівку. Різниця таки відчутна. Якщо не читав усієї серії ... то дивитися буде не цікаво. Маю надію , що далі будуть цікавіші пригоди , а отже і екранізація буде цікавіша. ---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ---------- Перші 2 частини так , гадаю 5-6 , а особливо 7 з кінцем світу - оце мають бути фантастичні екранізації. Третя частина дуже скупа не пригоди.
Згадав , 6 і 7 книги ... 6 про створення світу Племінник чарівника (1955) Закінчений зимою 1954 року і опублікований в 1955, Племінник чарівника є передісторією: він повертає читача до народження Нарнії, коли Аслан створив світ і розповідає як зло вперше до нього потрапило. Дігорі Керк і його подружка Поллі Пламмер потрапляють у інші світи в результаті експерименту дядька Дігорі, зустрічають Джадіс (Білу Чаклунку) і стають свідками створення Нарнії. У книзі даються відровіді на багато запитань про Нарнію, котрі могли виникнути у читача під час читання попередніх книг. 7 про кінець світу. Остання битва (1956) Закінченна весною 1953 і опублікована в 1956 році, Остання битва описує кінець світу Нарнії. Джил і Юстес повертаються по заклику останнього короля Нарнії, Тіріана, щоб врятувати Нарнію від мавпи Хитра, котрий одягає осла Недотепу у лев'ячу шкуру, представляє решті як Аслана, і починає правити від його імені, співпрацюючи зі тархиснацями, давніми ворогами Нарнії. Ситуація виливається у битву між тими, хто вірить в Аслана, і тими, хто на стороні самозванця… там і без фільму, просто виділити час і читати .... фантастичні картини в голові будуть виникати.
Це є третя частина. І саме вона досить нудна. Але от 1-шу частину The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe І 2-гу частину Chronicles of Narnia: Prince Caspian цілком придатні для перегляду.
Фільм дуже не сподобався! Якщо початок ще нормальний, то приблизно з середини починається якась нісенітниця, ніби сценаристи не читали книги і вигадували самі. Не знаю, кому як, але для мене дуже важливо, щоб фільм відповідав книзі по змісту, так неможливо зняти все повністю по книзі, але навіщо змінювати все?