"Фестиваль надії" у Львові

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 2 чер 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, а що є тоді церква "Посольства Божого"? Я пригадую, ви колись позитивно про них відзивалися. Бо наскільки я тепер розумію, там тепер криміналом пахне і криміналом поганяє.

2. Levko

Levko Well-Known Member

Пастори також люди. Падають і збочують кудись не туди як і прості люди так і пастори.
    Просто коли впаде проста людина це не є так помітно і не несе з собою стільки руїни для оточуючих як тоді коли впаде пастор.
    Але слава Богу, що Він може підняти кожного і поставити знову на правильну дорогу!

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це точно. Правда у них там що не пастор, то впавший.

Левко, лежачий не може впасти. Як може впасти той, хто ніколи не був на горі? Пастор зробив у Києві бізнеспроект від самого початку.
    У Львові пастори зробили то саме:

http://zaxid.net/news/showNews.do?c...a_lvivyan_pozbulisya_kvartir&objectId=1279122

а це вже система.

Обман з використанням Святого. Розрахунок на довірливих баранів.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вдумайтесь:

Посольство Боже або Посольство благословенного Царства Божого для всіх народів — християнська церква, заснована в 1994-му році в місті Києві, пастором Сандеєм Аделаджою, який є іммігрантом з Нігерії.

Вже це викликає спротив. Хто його туди поставив? Хто він такий? Хто йому дав право взагалі цим займатися?
    Звичайний самозванець - аферист.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Леонід Космос.

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну раз сила з космосу....

7. Levko

Levko Well-Known Member

Я сказав вище свою думку з цього приводу, а ви собі думайте як хочете...:)
    Посольство Боже- це лише одна з багатьох помісних євангельських церков України і це зовсім не означає, що всі такі церкви як ця і що всі такі пастори як Сандей... До речі, колись це була сильна церква, море людей мали можливість прийти до Бога, і почати жити новим життям, море людей завдяки цій церкві вибралися з рабства наркотиків і різних залежностей, багато сімей зцілилося..., тому, думаю, не можна так зараз затоптувати...

До речі, ми уже далеко відійшли від теми гілки...

• Подобається Подобається x 1
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

Церква "Посольство Боже" належить до нео-протестанських церков в Україні. Біда цієї церкви, на мою думку, що вони захопилися ідеєю надмірного процвітання і дали себе втягнути в якийсь бізнес. А я завжди говорю, що церква і бізнес - речі несумісні. Який там кримінал пахне і яким криміналом поганяє, я не вникала. Але як сказав вище Левко, через цю церкву Бог зробив багато Своєї роботи, багато людей із залежностями вилізли з тенет диявол. І це заслуга цієї церкви і її керівництва що спасали людські душі.

Миху, я вже заріклася з Вами вставати в релігійну полеміку, але скажу таке - а якщо заходить мова про католицьку церкву, то треба відразу всім говорити - "та там, що не священик - то гомосексуаліст, або педофіл", так? ;) Ви, як християнин, добре знаєте, що диявол зараз по-особливому бушує і дискредитує будь-яку церкву, яка намагається спасати гинучі душі. Нащо тоді судите? Кому від того користь? :sad:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)