В даному випадку мова йде не про те кого й куди посилати, а про "тикання". Особисто я лайну "викати" не збираюся, бо таку категорію поважати немає за що.
А для мене питання "ти\ви" - не питання поваги, а питання ступеню близькості. Тому з людиною, яку я не поважаю, я в останню чергу перейду на "ти", бо я не хочу мати таку людину в своєму колі.
15 год уже никто не поневолюе, чего ж в навозе ? мне представляется вполне простая штука - ненависть хорошее оправдание собственной ничтожности ...
На дураков не обижаются. Это во-первых. Во-вторых, революция рыжих тоже была экспериментом. Мои посты на форуме, в отличие от революции, никому вреда не причинили. Третье, я глубоко убежден, что ненависть, в какой бы форме не сидела в человеке: тихой, скрытной и не публичной, агрессивно-публичной, унижающей человеческое достоинство высказываниями - разрушает человека изнутри. Не физически, а духовно. За примерами далеко ходить не надо. Наш уважаемый прокоп о чём не возьмется писать, всё сводит к русофобии. Налицо деградация личности. ---------- Додано в 08:11 ---------- Попередній допис був написаний в 07:51 ---------- Эта мысль, посеянная в головах украинцах, укоренилась у многих, если не у большинства ... У человека есть только один господин - это Бог. Человек сам, добровольно принимает эту зависимость и всю жизнь живет с ощущением присутствия Господа нашего. Можно с этим чувством считать себя порабощенным, угнетенным? Нет. Верующий человек всегда свободен. Только оглашенные комплексуют от мысли, что какой-то человек занимает более высокое положение в социуме. Пустота души - это признак рабской психологии. Как говорят русские: есть шея, а хомут найдется. Если пипел по психотипу раб, то хозяин на этого раба найдется.
Якби ми в цитованому пості говорили про когось іншого, ніж про Вас, я б була змушена зараз Вами дати картку. Але в даному випадку не можу. Вам видніше, дурень Ви чи ні. А це вже оффтоп. Чи більше не знайшлось аргументів, як пояснити свій синдром Менгеле?
І то правда. Див. пост MAXHOBE (Вчора, 12:40 #47 ). Якщо не ненависть - то відверта зневага. І не до конкретної людини... Це про те, що рагулізм національності не знає.
Цей неук навіть не розуміє, що їх "християнська віра" почалася з насильного поневолення варварських представників угро-фінських племен Меря та Мещеря монастирями, хрещення цих рабів під покровительством ординських ханів та назва звідти - КРЕСТЬЯНЕ (раби при монастирях). Звідси їх ментальність
все верно за исключением того что "украинский" князь Володя, принес "благодать" и отблагодатил ей своих подданных то есть по вашему - тож украинцев ... как бэ ...
Видно бражки вже напився, а рєпою не закусив. Хлопче, в нас НІКОЛИ до вашого захвату не було рабів при монастирях. На відміну від вас, коли через підконтрольні монастирі хани поповнювали свій контроль над Московським улусом.
видно кто-то шнапсам уквасился и вышЫванкой занюхал ... что ж за бесхребетное такое - "вы" которому вечно кто-то что то приносит и всеяко поневолюе? а раз такие кволые - нех, скулить ... нагнулись и форверст ...
Ці варвари з боліт та бєрьозок навіть в ХХІ столітті не розуміють, що їх "велич" в малопрохідній природі та спадкоємстві від Золотої орди, яка залишила для них пригнічених ігом сусідів.
Суздальці з допомогою ханів заганяли угро-фінів (плем'я Меря, Мещеря...) в рабство при монастирях. Таких людей вони називали КРЕСТьянами. Хоча в цих людей продовжувалося двоєвірство (дивись Боголюбського), поряд з примусовим християнством ці люди продовжували молитися своєму богу в вигляді каменя - Кардо-Сярко. Ось такі "свободные рабы" заповнили так звану РПЦ. Вони після виходу з церкви продовжують нервово реагувати на чорну кішку, а перед задуманим злочином посилено сповідуються. ---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ---------- В мене "величі" (в лапках) немає. Він навіть не зрозумів дурість свого питання.