Феодальна етика культури "рашен"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 тра 2013.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Коверкає Артобстрєл. І ще й дуже бездарно. Тільки тоді ви не цікавитеся ознакою культури. Ще й плюсуєте,зазвичай... ;) А я не коверкаю. Я передаю сказане українськими літерами. То що не так з культурою?

• Подобається Подобається x 3
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Дуже мило.Адже я запитував про Ваші дії, а не Артобстрілу, вірно? Та і відповідали Ви не йому в приведеній цитаті.Тому повторю питання, завуальована спроба "зачепити" співбесідника навмисним коверканням слів це ознака якої культури?
    Ось що саме, цікаво, ви передавали в той момент із сказаного вашим співбесідником

• Подобається Подобається x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

серега-очкарик, будете послуговуватися не подвійними стандартами - поговоримо. А по два рази повторювати те саме не маю звички і потреби.

4. консультант

консультант Дуже важлива персона

5. серега-очкарик

На вопрос: "Как живешь?" — завыл матерно, напился, набил рожу вопрошавшему, долго бился головой об стенку...
    В общем, ушел от ответа.
    Михаил Жванецкий

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А якщо людина лайно і її немає за що поважати?

7. MAXHOBE

MAXHOBE Well-Known Member

Честно пишу: для того, чтобы посмотреть на реакцию форума. И эта реакция не обманула мои ожидания.
    Форумчанам кажется, что любовь к Украине и выражение ненависти, пренебрежения к русским - это одно и тоже. Нет, нет и нет. Такие "патриоты" Украины костеря и оскорбляя русских в большинстве уезжают или готовы уехать жить и работать в иноземщину, и оттуда - из иноземщины, готовы при привсяком удобном случае болтать о любви к Украине. На ... хрен такие "патриоты" Украине не нужны. Почему? Потому что эти местечковые болтуны в лучшем случае только разражают великого соседа. На деле же они наносят вред украинцам и Украине, так как ненависть на бытовом уровне лишает русский бизнес, самих граждан многонациональной России всякого интереса к Украине. Сокращение экономического партнерства с Россией Украине надо? Не надо. Эти пренебрежительные разговоры о русских, фантазии о русской оккупации не несут никакого позитива ни гражданам, ни Украине. Тогда зачем и кому это нужно, если это не нужно украинцам? Сами на этот вопрос ответите?
    Все люди - это Божьи дети. Перед Богом все люди равны. Если господин Прокоп и ему подобные считают иначе, то Господь пошлет им испытания как урок. При этом совершенно не важно верят ли сами прокопы в Господа нашего.

8. серега-очкарик

ви в змозі з першого погляду безпомилково це визначити?

9. Capitoshechka

Буває й таке. А Ви не в змозі? "Видно птицю по польоту"

10. iso

iso Well-Known Member

Зверніться до класики:
    "Як правильно писати слово "prostytutka"... ":)
    Не те саме. Україну не конче любити...:nea:
    Глибока думка:good:
    Так то люде, а то москалі :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  11. серега-очкарик

Ну,якщо ви полетите...
    Зовсім не завжди
    Хотів було образитися, потім дивлюся - це ж не людина написала, а iso

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І якими ж вони були, якщо двоє з відповівших з Вами погодились?

А це Ви також над форумчанами експериментуєте?

Чи "сама придумала - сама и обиделась"?

• Подобається Подобається x 3
  13. Capitoshechka

Я не кажу що і я завжди. Але такі моменти бувають. Я Вам приведу такий приклад: зі мною в одному будинку на протязі останніх 20 років проживає людина, з якою я жодного разу особисто не спілкувався. А знаю я цю людину ще більше - майже 30 років. Але спілкування між нами не було жодного разу. При цьому я знаю чудово хто він, що він, де, коли і як він працював. Є дуже-дуже багато спільних знайомих. Знаю його з професійної сторони. Ну і так далі... Як Ви вважаєте, чи можливо в такому випадку знати - лайно людина чи ні? Незважаючи на те, що жодного разу ми не спілкувалися...

14. iso

iso Well-Known Member

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Тільки на "ти". Для підсилення значення "ти" можна і послати.

16. Capitoshechka

Це я і хотів почути. Впринципі, я так і роблю. Навіть якщо опонент і за віком старший.

17. серега-очкарик

В такому разi можливо

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Агов! цейво тойво! что значит бездарно?

это потому, что он - я, не делает из себя образец нееетичесокй культуры, и не несу ахинею как высоооококультурным западенцам москали слово "..й" завернутый в газету принесли ...
    ..

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

посылающий да будет готов стать идущим ...

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це ознака культури "рашен". Для доказу дивись фільми "сдєлано в рашен", де коверкають слова від німецької до української мов.

Їм не "кажєтся", а так воно й є. Любов до Батьківщини тотожне з ненавистю до поневолювача. Почитай біографії орлеанської діви чи Гарібальді.

а де твій аватар? :)