Фейсбук - сканування поштових баз?

Тема у розділі 'www', створена користувачем Boris_Kiev, 23 січ 2011.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

При реєстрації чи то потім вже в профілі на Фейсбуку я зазначала, що не хочу давати доступ до мого мейла, не хочу отримувати рекомендованих осіб і т.д., але все одно це відбувається. Мало того мені часто відсилають запрошення люди, яких я не знаю, а вони божаться, що цього не робили. Думають, що я плутаю "вас хоче додати до знайомих" з "ви можете знати цю людину". Але я ж не плутаю! Чітко видно "запит на дружбу від ...". Чи як там.
    До речі, на Фейсі вже, як і Вконтакті, практикується розсилання спаму. Так від однієї моєї знайомої розіслались спамні ПП до її знайомих. Добре, що англійською - народ не купився і не відкривав лінки, а перепитував її в чому справа.

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А як можна видалити свою сторіну у Фейсі?

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

заходите в налаштування і там є такий пункт: деактивація, питає пароль, потім тре набрати два слова, що даються, потім вони показують писки друзів, як прощання(ніби-то хтось вмирати зібрався), даєте ОК і всьо.
    Я так і зробив, бо радості від того фейсбука не отримав.

• Подобається Подобається x 3
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В нашій корпорації є трохи навіжена дівчина - посада зветься типу "менеджер з корпоративних зв"язків" - та постійно розсилає усім спам наприклад "Чекаємо на новий креатив! Оголошується конкурс на краще фото під девізом ..." (кароче моральна стимуляція ідіотів).
    Буквально всі поставили її у спам-лист. І кілька разів поспіль протупили важливі накази з відділу кадрів.
    Пішов шухер - "як так? Усім було розіслано?"
    Потім я по секрету сказав заступнику біг боса, що та дівчина усім набридла і стоїть у спам-листах. Якщо маєте розіслати щось важливе - нехай пише начальниця по кадрах.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)