Феєрверк на 100 000 $

Тема у розділі 'Афіша', створена користувачем iraFire, 25 лют 2011.

1. iraFire

iraFire Member

Перед тим як щось говорити про це шоу феєрверків, я б радила хочаб на ютюбі подивитись, а потім вже говорити чи можна його порівнювати з театральним видовищем чи ні. Всі хто так озивається про це шоу, точно ніколи подібного не бачили. Ви сходіть, а потім поговоримо

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Єдине, що я міг би відзначити - в нас народ і направду не вміє відпочивати (не навчений)

Але нас і вчили -

А перегляд шоу - безпечний? Окуляри видаватимуться? Гази від згорання не отруйні? З міською владою узгоджено? Податки сплатите?

• Подобається Подобається x 4
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну ви наїхали)))....санстанція пАжарніки....)))

• Подобається Подобається x 2
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чи Ви не читали? По цілому світі птахи мертвими падають.
    Треба співставити з гастрольним маршрутом шоу...

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мені цілком вистачає цих"гроші на вітер"з п"ятниці по неділю.Наші товстосуми(і не тільки) такі феєрверки влаштовують на весіллях та ДН ,що аж шибки дрижать.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Щось таке?

Останнє редагування модератором: 26 лют 2011
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перевірила. Працює.
    От ще питання. Я так розумію, що запуски тих феєрверків будуть зі стадіону. Тож питання: навіщо йти на стадіон, платити за квиток, дихати паленим порохом, наражатись на небезпеку, якщо ж феєрверки буде видно і з-поза стадіону?

• Подобається Подобається x 3
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

О,саме це і я подумала:)Можна й даром подивитись :)

9. Romansd

Romansd Well-Known Member

я так думаю там багато піротехніки буде працювати внизу... ну різні вогняні кола, стовпи вогню (не знаю як правильно це зветься) тому здалека навряд чи все побачите...

10. iraFire

iraFire Member

Кому цікаво, то ось інформація по феєрверку: з адміністрацією, пожежниками та ін. все узгоджується. Так як дійсно буде багато наземних феєрверків, то за стадіоном всієї картини видно не буде. Що до безпечного перегляду, пояснюю: вся піротехніка виставляється напроти глядачів (на тій частині стадіону, куди квитки не продаються і вхід заборонений, там працюють лише піротехніки професіонали), а великі висотні феєрверки устанавлюють за межами стадіону і контролюються піротехніками та черговою пожежною машиною. Про те що це шкодить птахам, вигадки, навколо місця відстрілу небуло знайдено жодного птаха, який впав. Птахи швидше гинуть в аеропортах, вони не такі вже й дурні щоб летіти на залп феєрверку.

а де твій аватар? :)