То , что Тимошенко до сих пор на свободе и живет припеваючи в Киеве - есть недостаток нашей судебной системы. А Табачнику давайте скажем спасибо уже за то , что он дает детям стать специалистами в выбранных ими профессиях , не зависимо от того , на каком языке.
Ви дуже помиляєтесь,Табачник вернув корупцію в ВУЗи,дав можливість знову поступати за хабарі.Справедливий вступ протримався недовго 2-3 роки,і все.Таким методом ПР зібрала собі прихильників серед професорсько-викладацького складу ВУЗів.Тобто вернула їм ліві заробітки.Але дурний той хто буде за ті нікому не потрібні в світі папірці-українські дипломи.А про недостаток судової системи це я з Вами погоджуся-суди працюють не по закону а по понятіях-чия влада той суд і виграє.Я наприклад ніколи не сумніваюся в прогнозах рішення суду-наприклад карманного конституційного суду.Як треба владі такі закони він приймає. Скажіть,згідно Вашого твердження я можу здобути освіту в Україні також китайською мовою?Я не знав що ми такі круті.
На китайском - вряд ли. А на русском - смогли бы без проблем , если бы не мешали в этом особо "свидомые" и "незалежные".
А до чого тут російська,Ви сказали чітко: Якщо бути вже такими демократичними,то і на грецькій треба вчити,і на івриті,і на румунській і на угорській,і на російській і на словацькій і на польській,і на французській і на шведській і на німецькій.Приїде скажімо румун з Чернівецької області в Харків в Юридичну Акдемію і скаже,я як нацменшина і згідно Хартії регіональних мов хочу навчатись тут румунською мовою-це непогано і так би мало бути,але де знайти в Харкові викладачів які б 5 років вчили того хлопця румунською мовою.Чим він гірший за російськомовних,що їм можна а йому неможна.А кримський татарин,приїде завтра у Львів і захоче вчитися кримськотатарською,і ми змушені його задовільнити.Так по-Вашому? Так от,щоб не було такої біліберди у всьому світі(як і в Україні) існують офіційно визнані ДЕРЖАВНІ МОВИ.І це нормально.Російська мова є державною в сусідній державі-РОсії.Вона там має можливість розвиватися і загрози зникнення для неї не існує-ця фраза основна в Хартії.
Сміте! В цій гілці тема звучить інакше! "Феєричні дурості ДТ". Прошу сторонні феєричні дурості тут не обговорювати!
Так.Все правильно Ви замітили.А для України любий диплом підійде навіть куплений.Тай не диплом вирішує місце роботи а лояльність до влади.Кислинський диплом мав куплений.Табачник роботу не писав,а вчене звання має.
Откуда инфа? Я с интересом поискал - ничего кроме запроса наследственной депутатши Леси Оробец - не нашел. Прошло уже 10 раз по 10 дней (вроде столько - 10 дней - для ответа на запрос отводится)... Тихо... Поискал в ее блоге - тоже тихо... Или она его получила (ответ) - и он - не понравился (и потому тихо) - или прокукарекала - а там хоть не рассветай... Очень интересно - пополнит ли Табачник список "придуряющихся вчёными" - начатый министром-без-диплома Зварычем...
http://www.pravda.com.ua/columns/2010/04/19/4945293/ http://orobets.org.ua/ukr/osvita/chogo-chekati-vid-tabachnika-abo-derev-yana-shabelka-2-6
З прийому студентів в ВУЗ)И її прибрали,коли приймали згідно тестуванню.Особисто діти моїх знайомих поступили в ВУЗи за знання і без єдиної копійки.Це було вперше ще з часів СРСР.
не имею оснований не верить, но с таким же удивлением я бы слушал о приземлении во Львове космобольцев ... во-во ...
Якщо вже розібратися Табачник як покірний хахол, а в душі як щирий москаль, з свого боку виконує бездоганно данний йому план. А от те, що так би мовити про-українські партії, політики не взмозі йому протистояти через відсутьнісь власної консолідації на базі спільних ідей та поглядів от це і є феєрични дурості. Це ще раз каже проте що в нас в державі все догори-дригом. Дам де ми сміїмося, повинні б плакати. ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ---------- Яскравий приклад роздвоєння особистості.
Не могли зробити нічого,умудрялися робити тільки з справками про пільги,але і так проходили все-таки знаючі студенти,хоча при пільгах пройшли і за гроші.Все залежало від везіння.Розказували історію одного "блатного" ВУЗу.Всі все вирішили і спсок прийнятих вже був готовий(кожен хто дав по 4000 євро).А ле в день коли мало бути засідання приймальної комісії,приїхала бригада з міносвіти з Києва,і опечатавши кабінет приймальної комісії гарно згідно закону прийняли тих хто пройшов успішно тести.Уявіть які жахи творилися в приймальній комісії-дехто вже гроші потратити встиг.Прийшлося віддавати.А на тому курсі вперше вчилися студенти які не давали за вступ гроші.Так от дочка мого товариша-простого електрика вступила в Вінницький медінститут без жодної копійки,причому про результат їй сказали зразу ж як вона здала документи(у неї був дуже високий бал за тести.) ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ---------- Здається в Табачника розтроєння особистості бо він за національністю ні українець і не росіянин.
по-конкретней, чего это я по вашему - разделился????? действительно впечатляющий пример, но он такой одинокий .....
Мова йде не про національність. Табачник громадянин України, але фактично веде антиукраїнську в той же час проросійську політику. Цікаво, наскільки він готовий зайти далеко?
Не одинокий. Я особисто знаю дітей, які вступили у Донецький мед. без хабаря на бюджет. Це для Донецького меду нонсенс. Та шо із вами розмовляти. Ви нічого бачити не бажаєте. Успіхів. Ви вже вступили в ПР?
Звичайно, що ні. Але коли поступали за результатами лише тестування, серйозні шанси мали (і поступали) діти "з вулиці". Зараз ці шанси зведені до нуля.