Феєричні дурості Дмитрия Табачника

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 11 тра 2010.

1. UDALA

UDALA Well-Known Member

То , что Тимошенко до сих пор на свободе и живет припеваючи в Киеве -
    есть недостаток нашей судебной системы.
    А Табачнику давайте скажем спасибо уже за то , что он дает детям стать специалистами в выбранных ими профессиях , не зависимо от того , на каком языке.

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви дуже помиляєтесь,Табачник вернув корупцію в ВУЗи,дав можливість знову поступати за хабарі.Справедливий вступ протримався недовго 2-3 роки,і все.Таким методом ПР зібрала собі прихильників серед професорсько-викладацького складу ВУЗів.Тобто вернула їм ліві заробітки.Але дурний той хто буде за ті нікому не потрібні в світі папірці-українські дипломи.А про недостаток судової системи це я з Вами погоджуся-суди працюють не по закону а по понятіях-чия влада той суд і виграє.Я наприклад ніколи не сумніваюся в прогнозах рішення суду-наприклад карманного конституційного суду.Як треба владі такі закони він приймає.
    Скажіть,згідно Вашого твердження я можу здобути освіту в Україні також китайською мовою?Я не знав що ми такі круті.

• Подобається Подобається x 5
  3. UDALA

UDALA Well-Known Member

На китайском - вряд ли.
    А на русском - смогли бы без проблем , если бы не мешали в этом особо "свидомые" и "незалежные".

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

А до чого тут російська,Ви сказали чітко:
    Якщо бути вже такими демократичними,то і на грецькій треба вчити,і на івриті,і на румунській і на угорській,і на російській і на словацькій і на польській,і на французській і на шведській і на німецькій.Приїде скажімо румун з Чернівецької області в Харків в Юридичну Акдемію і скаже,я як нацменшина і згідно Хартії регіональних мов хочу навчатись тут румунською мовою-це непогано і так би мало бути,але де знайти в Харкові викладачів які б 5 років вчили того хлопця румунською мовою.Чим він гірший за російськомовних,що їм можна а йому неможна.А кримський татарин,приїде завтра у Львів і захоче вчитися кримськотатарською,і ми змушені його задовільнити.Так по-Вашому?
    Так от,щоб не було такої біліберди у всьому світі(як і в Україні) існують офіційно визнані ДЕРЖАВНІ МОВИ.І це нормально.Російська мова є державною в сусідній державі-РОсії.Вона там має можливість розвиватися і загрози зникнення для неї не існує-ця фраза основна в Хартії.

• Подобається Подобається x 4
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Сміте!
    В цій гілці тема звучить інакше! "Феєричні дурості ДТ".
    Прошу сторонні феєричні дурості тут не обговорювати!

6. iso

iso Well-Known Member

Не завершена фраза. Платити?
    Щодо непотрібних папірців - Україна до уваги не береться?

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так.Все правильно Ви замітили.А для України любий диплом підійде навіть куплений.Тай не диплом вирішує місце роботи а лояльність до влади.Кислинський диплом мав куплений.Табачник роботу не писав,а вчене звання має.

• Подобається Подобається x 2
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Откуда инфа? Я с интересом поискал - ничего кроме запроса наследственной депутатши Леси Оробец - не нашел. Прошло уже 10 раз по 10 дней (вроде столько - 10 дней - для ответа на запрос отводится)... Тихо... Поискал в ее блоге - тоже тихо... Или она его получила (ответ) - и он - не понравился (и потому тихо) - или прокукарекала - а там хоть не рассветай...
    Очень интересно - пополнит ли Табачник список "придуряющихся вчёными" - начатый министром-без-диплома Зварычем... :)))

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

http://www.pravda.com.ua/columns/2010/04/19/4945293/
    http://orobets.org.ua/ukr/osvita/chogo-chekati-vid-tabachnika-abo-derev-yana-shabelka-2-6

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ОГО! я малехо проспал, она уходила из них ????

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

З прийому студентів в ВУЗ)И її прибрали,коли приймали згідно тестуванню.Особисто діти моїх знайомих поступили в ВУЗи за знання і без єдиної копійки.Це було вперше ще з часів СРСР.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну-ну... ... ...

• Подобається Подобається x 1
  13. artobstrel

не имею оснований не верить, но с таким же удивлением я бы слушал о приземлении во Львове космобольцев ...
    во-во ...

14. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Якщо вже розібратися Табачник як покірний хахол, а в душі як щирий москаль, з свого боку виконує бездоганно данний йому план.
    А от те, що так би мовити про-українські партії, політики не взмозі йому протистояти через відсутьнісь власної консолідації на базі спільних ідей та поглядів от це і є феєрични дурості.

Це ще раз каже проте що в нас в державі все догори-дригом.
    Дам де ми сміїмося, повинні б плакати.

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Яскравий приклад роздвоєння особистості.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не могли зробити нічого,умудрялися робити тільки з справками про пільги,але і так проходили все-таки знаючі студенти,хоча при пільгах пройшли і за гроші.Все залежало від везіння.Розказували історію одного "блатного" ВУЗу.Всі все вирішили і спсок прийнятих вже був готовий(кожен хто дав по 4000 євро).А ле в день коли мало бути засідання приймальної комісії,приїхала бригада з міносвіти з Києва,і опечатавши кабінет приймальної комісії гарно згідно закону прийняли тих хто пройшов успішно тести.Уявіть які жахи творилися в приймальній комісії-дехто вже гроші потратити встиг.Прийшлося віддавати.А на тому курсі вперше вчилися студенти які не давали за вступ гроші.Так от дочка мого товариша-простого електрика вступила в Вінницький медінститут без жодної копійки,причому про результат їй сказали зразу ж як вона здала документи(у неї був дуже високий бал за тести.)

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

Здається в Табачника розтроєння особистості бо він за національністю ні українець і не росіянин.:)

16. artobstrel

по-конкретней, чего это я по вашему - разделился?????
    действительно впечатляющий пример, но он такой одинокий .....

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Повторюю ще раз: сторонні феєричні дурості - не тема цієї гілки!

18. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Мова йде не про національність.
    Табачник громадянин України, але фактично веде антиукраїнську в той же час проросійську політику.

Цікаво, наскільки він готовий зайти далеко?

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не одинокий. Я особисто знаю дітей, які вступили у Донецький мед. без хабаря на бюджет. Це для Донецького меду нонсенс.

20. iso

iso Well-Known Member

Звичайно, що ні. Але коли поступали за результатами лише тестування, серйозні шанси мали (і поступали) діти "з вулиці". Зараз ці шанси зведені до нуля.

а де твій аватар? :)