Феєричні дурості Дмитрия Табачника

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 11 тра 2010.

1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я знаю кто руководит Донбассом, а так же всей Украиной.
    Я думаю их вы тоже знаете. Но в этом числе есть и Тимошенко

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

Я тоже не верю что держава может меня защитить, и это уже в течении последних 20-ти лет. Надежда только на друзей, знакомых, взятки

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сказати, скільки заспівав барига від медицини, за руку моєї невістки?

3. gvorn

gvorn Well-Known Member

Ну не треба вже так на Західну Україну. Зробили, що могли. Я голосував в посольстві. Народу було маса, таке враження, що зі всієї країни спеціально, щоб проголосувати приїзджали. В основному таки з Заходу.

Скоро залишиться останній і єдиний аргумент - повторювати як папуга "если бы выбрали Тимошенко, было бы то же самое...". Хоча здається то скоро вже наступило

• Подобається Подобається x 4
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Е ні! Ви Юльку до Донбасу не приплітайте. Тут цілковито "бєспрєдєльнічают" винятково ригіАнали...Юлька не мала жодних важелів змінити цю ситуацію, от Ющара міг, але продався, бо ним рухала ненависть і заздрість до Тимошенко та й елементарна жадібність.
    Ви ж живете в Донецьку і саме "донецькі" зробили Вам тут "хорошо" на протязі 20 років! А Ви за них голосували...Напевно, щоб вони зробили таку "благодать", ще й усій Україні:sad:...

• Подобається Подобається x 5
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

А я Вам що кажу-кожен спасається сам по собі.Підіть до іншого, того що зробить дешевше. Я ще при СРСР лежав в Стрию в лікарні,був такий лікар Пастушок, робив мені операцію (видаляв гланди) батько платив 100 крб. Я більш ніж певен,що той лікар-барига від медицини ніколи не буде мати пенсію яку маєте Ви,от він і сам собі робить соціальну справедливість.Я казав те саме-немає у нас держави. Хочете скажу скільки аналогічна операція коштує в Англії? Я вже давав десь посилання,щоб Ви порівняли нашу і англійську медицину- повірте наша дуже виграє від англійської-принаймі доступність.http://forum.chemodan.ua/index.php?showtopic=37499
    Медицини немає ніде нормальної. А що б Ви казали,якби взнали що в Лондоні лише за один квартал помирає з голоду в лікарнях до 20 хворих.

6. VasMT

Був... І мені видаляв... Я тоді лежав у палаті ветеранів ВВВ. Весело було... Старі воякИ розповідали про війну та по ній :)))

• Подобається Подобається x 2
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сміт, вам не набридло розповідати анекдоти? Де ви видряпали форум якоїсь москальні які поняття не мають про англійську медицину. Я працював в цій сфері (надіюсь незабаром продовжити). Тих жахів, що те сміття пише в форумі і близько нема. Звичайно є державна і приватна медицина. Коли ви маєте гроші чи добру страхівку, ви підете в приватну клініку.
    Але в кінці кінців все залежить від кваліфікації і совісті лікаря.

• Подобається Подобається x 1
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Как то так получилось, что я знаком с первой пятеркой БЮТ в Донецке, очень известные люди, что интересно двое причастны к распилу бюджетных средств

Никогда не голосовал

Всяко было, было что приходили бойцы от Алика Грека, потом державный рекет, а после 2004 года, наехали конкуренты, из Киева, они клиентам заясняли, что с донецкими покончено, что за их спиной Ющенко и Юля, например в Одессе объявился Юлин родственник, который угрожал всяким карами бюджетным предприятиям, с которыми мы работали

• Подобається Подобається x 3
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не набридло, бо це не анекдоти. Форум для того, щоб не писати самому,бо на ньому теж люди пишуть, люди які виїхали з України чи з Росії.яке це має значення.всі ці люди привикли до нашого рівня медицини і для них та англійська медицина це дикість. Тай знання про англійську медицину у мене не тільки з того форуму.У мене в Лондоні живе двоюрідна сестра, в Crawley племінник.Я кожного дня з ними спілкуюся. Так що рівень їхньої державної медицини я знаю. Про приватну медицину я не кажу-це рівень дуже багатих людей і не кожен може собі позволити ту медицину.
    Тепер про рівень їхньої медицини. Я на свої очі бачив газету в якій було написано, що за перший квартал 2010 року в клініках Лондона від голоду померло 20 чоловік. Не через те, що їсти не було,а через те,що не було кому їх покормити,мова йде про людей, які не можуть рухатись-не хватає обслуговуючого персоналу.
    У нас в Україні без справки про стан здоров"я не можуть працювати поварами ні в ресторанах,ні в школах ні в дитячих садках. Моя знайома вже 8 років працює в дитячому садку на кухні,варить дітям їсти в Лондоні.Так от дуже погано себе почувала, спеціально приїхала в Україну підлічитися -у неї знайшли цілий букет глист і лямблій. Лежала в лікарні, прийняла повний курс,але не закінчила і поїхала туди,час відпустки минав.Їй дали виписку і сказали по приїзду звернутися до лікаря в ЛОндоні, щоб закінчити лікування.Вона приїхала,подзвонила в лікарню-їй назначили apointment через місяць.Коли вона прийшла через місяць,і він подивився виписку,то (не знав що таке лямблії-визивав паразитолога) а паразитолог сказав,що вже пройшов місяць а після місяця вже пізно щось робити так що хай собі йде. Ось таке там лікування. А вона там легально,я вже не кажу про тих,хто нелегали-їм зовсім медична допомога заказана.
    І ще раз,я згоден що приватна медицина там хороша,але мало хто може нею користуватись-300 фунтів за УЗД.Я вже не кажу про щось інше.
    PS. Між іншим , там дитина не рахується живою,доти, доки їй не виповниться 9 місяців.Якщо щось станеться з її здоров"ям, нікуди й звернутися. Ні про який патронаж там і мови немає.

10. Yarema

В Донбасі всі партійні організації чи є фікцією, чи під "ковпаком" в ригіАналів, бо інакше їм не вижити.

І ці міфічні конкуренти позбавили місцевих бандюганів всього "нажитого нєпосільним трудом", а їх самих закопали в териконах?:))) Що Ви мені локшину на вуха намотуєте?! Як сиділи ригіАнали на "командних висотах", так і продовжують сидіти, дякуючі Ющенку...А бійців Грека змінили бійці Ахмєтова, хана всього Донбасу;)...

vbrep_register("773021")

*

ВІДПОВІСТИ |[/QUOTE]

• Подобається Подобається x 2
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

А це різні люди?
    І ще цікаво, чому зараз витащили діло про вбивство Аліка Грека?

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Сказати Вам скільки взяли бариги від освіти,за лікарський диплом мого сина(за 8 років навчання)?
    А тепер запитайте в того бариги від медицини,чи не вчить він дитину,і чи може він за зарплату в 1200 грн в місяць,платити 15000грн в рік за навчання дитини. Ви порахуйте дебет і кредит,враховуючи,що приблизно на проживання йде приблизно така ж сама сума,що і за навчання.

13. Yarema

В тому-то і річ, що ті ж самі;).
    Мені здається, щоб натиснути на Ахмєтова...Бо в мене є підозри (звичайно, це лише підозри), що сам Ахмєтов дуже виграв через раптову смерть Брагіна. Чомусь ніхто з тих, хто звинувачувався у вбивстві Брагіна, не вижив..Чи може, майже ніхто;).
    А Янукович і ті, хто біля нього, не бажають бачити поруч таку могутню і потенційно небезпечну фігуру, як Ахмєтов...Та й ще ходять чутки, що Ахмєтов в 2004 році затопив Хаму в пику...Правда це чи ні, не знаю...Але, якщо це правда, то все стає більш зрозумілим;)...

14. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

ТС задал первым постом вроде интересную тему: опровергнуть процитированные им фрагменты из сочинений Д.Табачника. Сам он дальше объявления этих фрагментов "брехней" и "идиотизмом" не пошел.

Я прочитал несколько страниц ветки и не обнаружил постов опровергающих (либо подтверждающих ;) ) процитированные ТС тезисы Табачника. Мне стало не интересно поэтому спрашиваю:

1. Кто-то вообще содержательно критиковал процитированные тезисы?

2. Зачем их так полно цитировать, если нет желания их обсуждать? Можно было просто написать. что Табачник - украинофоб и собрать надцать "одобрямсов".

3. В свете вышеизложенного так и не понял за что ТС поставили "плюсы", те кто поставил: за то, что он назвал тексты Табачника бредом или за то, что так полно его процитировал без какой-либо содержательной критики? :scratch_one-s_head:

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

16. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Да пожалуйста. Хозяин - барин.
    Просто тут достаточно неглупая аудитория, чтобы всерьез обсуждать глупости, которые говорит не очень умный товарищ Табачник.

18. VasMT

Чому Ви мені не платили за мінометки, знешкоджені на трасі Львів-Чоп?

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як це не платив,платив все життя і зараз плачу.Пенсія у Вас звідки не з моєї зарплати(можу побитись об заклад, що вона більша вдвічі ніж буде в мене), пільги у Вас звідки, не з моєї зарплати?:) Якщо поділити ті гроші.що Ви отримали в виді зарплати,пільг і пенсії на кількість мін, розмінованих Вами, то получиться напевне дуже кругла сума за одну міну, але це перший раз в житті коли я лічу чужі гроші(зазвичай це не в моїх правилах)

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

От ще продовження історії про ректора нашого універу. Думаю, що це не кінець. Правди немає.
    І до чого тут Київ?

а де твій аватар? :)