Я знаю кто руководит Донбассом, а так же всей Украиной. Я думаю их вы тоже знаете. Но в этом числе есть и Тимошенко ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ---------- Я тоже не верю что держава может меня защитить, и это уже в течении последних 20-ти лет. Надежда только на друзей, знакомых, взятки
Ну не треба вже так на Західну Україну. Зробили, що могли. Я голосував в посольстві. Народу було маса, таке враження, що зі всієї країни спеціально, щоб проголосувати приїзджали. В основному таки з Заходу. Скоро залишиться останній і єдиний аргумент - повторювати як папуга "если бы выбрали Тимошенко, было бы то же самое...". Хоча здається то скоро вже наступило
Е ні! Ви Юльку до Донбасу не приплітайте. Тут цілковито "бєспрєдєльнічают" винятково ригіАнали...Юлька не мала жодних важелів змінити цю ситуацію, от Ющара міг, але продався, бо ним рухала ненависть і заздрість до Тимошенко та й елементарна жадібність. Ви ж живете в Донецьку і саме "донецькі" зробили Вам тут "хорошо" на протязі 20 років! А Ви за них голосували...Напевно, щоб вони зробили таку "благодать", ще й усій Україні...
А я Вам що кажу-кожен спасається сам по собі.Підіть до іншого, того що зробить дешевше. Я ще при СРСР лежав в Стрию в лікарні,був такий лікар Пастушок, робив мені операцію (видаляв гланди) батько платив 100 крб. Я більш ніж певен,що той лікар-барига від медицини ніколи не буде мати пенсію яку маєте Ви,от він і сам собі робить соціальну справедливість.Я казав те саме-немає у нас держави. Хочете скажу скільки аналогічна операція коштує в Англії? Я вже давав десь посилання,щоб Ви порівняли нашу і англійську медицину- повірте наша дуже виграє від англійської-принаймі доступність.http://forum.chemodan.ua/index.php?showtopic=37499 Медицини немає ніде нормальної. А що б Ви казали,якби взнали що в Лондоні лише за один квартал помирає з голоду в лікарнях до 20 хворих.
Був... І мені видаляв... Я тоді лежав у палаті ветеранів ВВВ. Весело було... Старі воякИ розповідали про війну та по ній
Сміт, вам не набридло розповідати анекдоти? Де ви видряпали форум якоїсь москальні які поняття не мають про англійську медицину. Я працював в цій сфері (надіюсь незабаром продовжити). Тих жахів, що те сміття пише в форумі і близько нема. Звичайно є державна і приватна медицина. Коли ви маєте гроші чи добру страхівку, ви підете в приватну клініку. Але в кінці кінців все залежить від кваліфікації і совісті лікаря.
Как то так получилось, что я знаком с первой пятеркой БЮТ в Донецке, очень известные люди, что интересно двое причастны к распилу бюджетных средств Никогда не голосовал Всяко было, было что приходили бойцы от Алика Грека, потом державный рекет, а после 2004 года, наехали конкуренты, из Киева, они клиентам заясняли, что с донецкими покончено, что за их спиной Ющенко и Юля, например в Одессе объявился Юлин родственник, который угрожал всяким карами бюджетным предприятиям, с которыми мы работали
Не набридло, бо це не анекдоти. Форум для того, щоб не писати самому,бо на ньому теж люди пишуть, люди які виїхали з України чи з Росії.яке це має значення.всі ці люди привикли до нашого рівня медицини і для них та англійська медицина це дикість. Тай знання про англійську медицину у мене не тільки з того форуму.У мене в Лондоні живе двоюрідна сестра, в Crawley племінник.Я кожного дня з ними спілкуюся. Так що рівень їхньої державної медицини я знаю. Про приватну медицину я не кажу-це рівень дуже багатих людей і не кожен може собі позволити ту медицину. Тепер про рівень їхньої медицини. Я на свої очі бачив газету в якій було написано, що за перший квартал 2010 року в клініках Лондона від голоду померло 20 чоловік. Не через те, що їсти не було,а через те,що не було кому їх покормити,мова йде про людей, які не можуть рухатись-не хватає обслуговуючого персоналу. У нас в Україні без справки про стан здоров"я не можуть працювати поварами ні в ресторанах,ні в школах ні в дитячих садках. Моя знайома вже 8 років працює в дитячому садку на кухні,варить дітям їсти в Лондоні.Так от дуже погано себе почувала, спеціально приїхала в Україну підлічитися -у неї знайшли цілий букет глист і лямблій. Лежала в лікарні, прийняла повний курс,але не закінчила і поїхала туди,час відпустки минав.Їй дали виписку і сказали по приїзду звернутися до лікаря в ЛОндоні, щоб закінчити лікування.Вона приїхала,подзвонила в лікарню-їй назначили apointment через місяць.Коли вона прийшла через місяць,і він подивився виписку,то (не знав що таке лямблії-визивав паразитолога) а паразитолог сказав,що вже пройшов місяць а після місяця вже пізно щось робити так що хай собі йде. Ось таке там лікування. А вона там легально,я вже не кажу про тих,хто нелегали-їм зовсім медична допомога заказана. І ще раз,я згоден що приватна медицина там хороша,але мало хто може нею користуватись-300 фунтів за УЗД.Я вже не кажу про щось інше. PS. Між іншим , там дитина не рахується живою,доти, доки їй не виповниться 9 місяців.Якщо щось станеться з її здоров"ям, нікуди й звернутися. Ні про який патронаж там і мови немає.
В Донбасі всі партійні організації чи є фікцією, чи під "ковпаком" в ригіАналів, бо інакше їм не вижити. І ці міфічні конкуренти позбавили місцевих бандюганів всього "нажитого нєпосільним трудом", а їх самих закопали в териконах? Що Ви мені локшину на вуха намотуєте?! Як сиділи ригіАнали на "командних висотах", так і продовжують сидіти, дякуючі Ющенку...А бійців Грека змінили бійці Ахмєтова, хана всього Донбасу... vbrep_register("773021") * ВІДПОВІСТИ |[/QUOTE]
Сказати Вам скільки взяли бариги від освіти,за лікарський диплом мого сина(за 8 років навчання)? А тепер запитайте в того бариги від медицини,чи не вчить він дитину,і чи може він за зарплату в 1200 грн в місяць,платити 15000грн в рік за навчання дитини. Ви порахуйте дебет і кредит,враховуючи,що приблизно на проживання йде приблизно така ж сама сума,що і за навчання.
В тому-то і річ, що ті ж самі. Мені здається, щоб натиснути на Ахмєтова...Бо в мене є підозри (звичайно, це лише підозри), що сам Ахмєтов дуже виграв через раптову смерть Брагіна. Чомусь ніхто з тих, хто звинувачувався у вбивстві Брагіна, не вижив..Чи може, майже ніхто. А Янукович і ті, хто біля нього, не бажають бачити поруч таку могутню і потенційно небезпечну фігуру, як Ахмєтов...Та й ще ходять чутки, що Ахмєтов в 2004 році затопив Хаму в пику...Правда це чи ні, не знаю...Але, якщо це правда, то все стає більш зрозумілим...
ТС задал первым постом вроде интересную тему: опровергнуть процитированные им фрагменты из сочинений Д.Табачника. Сам он дальше объявления этих фрагментов "брехней" и "идиотизмом" не пошел. Я прочитал несколько страниц ветки и не обнаружил постов опровергающих (либо подтверждающих ) процитированные ТС тезисы Табачника. Мне стало не интересно поэтому спрашиваю: 1. Кто-то вообще содержательно критиковал процитированные тезисы? 2. Зачем их так полно цитировать, если нет желания их обсуждать? Можно было просто написать. что Табачник - украинофоб и собрать надцать "одобрямсов". 3. В свете вышеизложенного так и не понял за что ТС поставили "плюсы", те кто поставил: за то, что он назвал тексты Табачника бредом или за то, что так полно его процитировал без какой-либо содержательной критики?
Да пожалуйста. Хозяин - барин. Просто тут достаточно неглупая аудитория, чтобы всерьез обсуждать глупости, которые говорит не очень умный товарищ Табачник.
Як це не платив,платив все життя і зараз плачу.Пенсія у Вас звідки не з моєї зарплати(можу побитись об заклад, що вона більша вдвічі ніж буде в мене), пільги у Вас звідки, не з моєї зарплати? Якщо поділити ті гроші.що Ви отримали в виді зарплати,пільг і пенсії на кількість мін, розмінованих Вами, то получиться напевне дуже кругла сума за одну міну, але це перший раз в житті коли я лічу чужі гроші(зазвичай це не в моїх правилах) І я не розумію,Вашої неадекватної реакції,я в цьому не звинувачую Вас,я звинувачую державу і ту що була і ту що є,бо як одна так і друга не забезпечувала нормального парітету роботи і зарплати,просто Ви на відміну від мене рахуєте чужі гроші.Не ми себе поставили в ці умови нас поставила в них ситуація.МИ як жили так і живемо в викривленому суспільстві,де одним положено заробляти гроші, а іншим неможна бо це комусь не подобається.Чим кращий той,хто спік хліб,чи той хто по захмарних цінах продає бензин,від того,хто лічить руку. Але перші по-вашому не бариги,а другий барига. Я за простий папірець,випущений з принтера,бланк якого був вже в комп"ютері і впечатали тільки моє прізвище і назвали техумовами на світло, заплатив біля 700 грн. і до цих пір не розумію за що. Біля тисячі гривень коштує декілька папірців, в котрих намалюють той кусочок землі,на якому побудований Ваш будинок в селі. Роботи там на два-три дні,по три години в день. Чому їхня робота коштує такі великі гроші, а робота того лікаря має коштувати 50 гривень в день. Самий неосвідчений землекоп,котрий лопатою бере поближче і кидає подальше хоче в день мінімум 150 грн-дешевше не знайдете, а людина котра провчилася 8 років має працювати по 50 грн за день.Я не кажу між лікарями як між всіма людьми є всякі люди-хороші і погані.Якщо взяти і задуматися в кого виникає бажання вчитися на лікаря, беручи до уваги майбутню зарплатню і складність роботи.Тільки ті , хто живе так само(бо вони краще не бачили)або ще гірше-діти селян, бідних городян, тих хто торгує на ринках. Бо бізнесмени,і сильні світу цього своїх дітей на лікарів вчити не будуть,хоч можливо між ними були б і талановиті лікарі.Щоб виховати медичну еліту,потрібно щоб талановиті люди,з різних шарів суспільства бажали вчитися і працювати в цій нелегкій професії,і відповідно щоб вони не думали про хліб насущний,бо немає нічого дорожчого за здоров"я,ні бензину,ні золота ні діамантів,якщо немає здоров"я то віддав би все. А тепер поясніть моєму сину або таким як він ,котрі знають,скільки коштує їхній диплом, чи вони мають за гроші чи бесплатно працювати в лікарні. Розумієте тут хоть верть-круть,хоть круть-верть але сама система породила собі таких спеціалістів,що тепер їй з ними жити. Добре ще таким як мій син,чи ще чийсь син в кого батько лікар ще того совкового закалу, ми своїх дітей навчимо працювати, і ми їм скажемо помогай людині,навіть якщо в неї немає грошей-вважай що робиш інколи богоугодну справу,нехай на 10 платних приймеш одного бесплатного,це ти не йому,це ти собі добре робиш-це тобі зарахується десь там вище. А ті кого немає кому вчити? По перше спочатку суспільство стикнеться з нікудишнім рівнем їхніх знань,почне рости смертність,потім нам прийдеться задовільнятись державною медициною на кшалт англійської.От тоді,хто залишиться живий буде згадувати ту ще ранню постсовкову медицину,як найкращу, бо навряд чи всі зможуть собі позволити дорогу платну-як показують процеси з цінами, багато з яких вже догнали і перегнали америку, таке саме буде і з цінами на медичні послуги. Ви знаєте я не чорний оракул,але все ще, те що я говорив років 10-15 назад справджується.
От ще продовження історії про ректора нашого універу. Думаю, що це не кінець. Правди немає. І до чого тут Київ?