Феєричні дурості Дмитрия Табачника

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 11 тра 2010.

1. gvorn

gvorn Well-Known Member

Взаємно, взаємно...І не тільки молоді;)

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви читали Перспективи Української Революції? Прошу не зволікати з відповіддю...

3. gvorn

gvorn Well-Known Member

Оскільки питання не стосується загальної теми, а йде до речення, вирваного з контексту, дозволю собі відповісти запитанням на запитання.
    А Ви були колись за межами Радянського Союзу? Країни Варшавського договору в комуністичні часи не рахується

• Подобається Подобається x 3
  4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Невже Табачник стане першою ластівкою, яка вилетить перед виборами з уряду, може якраз настав такий час - показати нібито влада дослухається до народу??? Верховна рада хоче вислухати Табачника і Тігіпка (щодо Тігіпка, то на мою думку його у пятницю 22 ще не відправлять) http://tsn.ua/ukrayina/u-radu-viklikali-tigipka-i-tabachnika.html

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

Може наші школярі через вибори будуть мати додатковий день канікул 1 листопада, із відпрацюванням в якусь суботу http://osvita.ua/school/news/9565

• Подобається Подобається x 1
  5. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Новий копняк в обличчя українському народу від Дмитра Табачника:

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не перелiчити:

7. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

То взагалі...о_ОТочно,конкурс імені Петра Яцика по школах-отже,має бути наказ.Нема наказу-нема конкурсу...
    Знання(особливо рідної мови-усвідомлення)-це сила,от і не вигідно Табачнику і друзям,щоб діти добре вчилися і працювали в цьому напрямку.
    Додам до свого попереднього допису(№365) посилання на інтерв'ю:http://www.zaxid.net/article/77412/
    та свою думку:виходить,Достоєвський і Толстой перевершують Шевченка?Франка?Лесю Українку?

• Подобається Подобається x 4
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Таке вражіння - його завдання не керувати освітою, а злити україномовних...

9. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Пане Свято,це більше,ніж "злити".Мені боляче,коли я чую ці тези,коли розумію,де і в яких умовах будуть вчитися мої майбутні діти,коли перечитую Шевченка ще і ще-й усвідомлюю,що Україна незалежності не має...Як співається в одній пісні:"Я кричу щосил,та нема луни".Тому і називаю це "табачництво" жорстоким і безкарним копняком в лице всьому народу.

• Подобається Подобається x 4
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Коронне запитання.

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

И - отличный ответ от Табачника
    http://telegrafua.com/515/politics/10855/

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Оце вже бреше так брешео_О. А якже ж "прєодолєлі":sad:. Саме тому їм стало мало тих бовванів більшовицьким катам, що височіють в кожномі місті, так вони ще й новий Сталіну побудували:diablo:....А назви вулиць!? Це взагалі щось таке, що нікуди не лізе...

• Подобається Подобається x 5
  13. - интересно, а что должен был сказать ПРАВИЛЬНЫЙ министр? Что такой-то украинский писатель (сознательно не привожу пример, т.к. Вам он, очевидно, лучше известен) по влиянию на мировую литературу (и авторитетности в ней) сопоставим с Достоевским? Или правильный министр промолчал бы на эту тему?

14. TesTanya

Назвіть будь-ласка хоч одного українського письменника чи поета, твори якого за союзу пропагувались за кордоном, щоб про нього дізнались в світі хоча б на такому рівні як російські, які перекладали, і друкували на інших мовах.

15. - Вы думаете, что мировой авторитет российских писателей 19-го века измеряется по их популярности в соцлагере второй проловины 20-го? :) Или Вы считаете, что огромными тиражами перевёдённых и напечатанных в СССР книг Толстого заваливали капстраны с самолётов? :)))
    Но таки есть ответ на Ваш вопрос: Шевченко пропагандировали по максимуму именно при "союзе". И его знают в мире не меньше, чем Шолохова, на пропаганду которого тоже не скупились.

16. gvorn

gvorn Well-Known Member

Ніхто не збирається применшувати вагу і вплив дійсно ВЕЛИКИХ російських письменників, таких як Достоєвський чи Толстой, але згадування їхніх прізвищ у своєму інтерв"ю нікчемою Табачником у мене особисто викликає просто жаль за намагання примазатись до імен великих.

Після того, як прочитав повністю його інтерв"ю і знаючи що він говорив перед тим, інакше як "словоблудієм" його сентенції не можу назвати

• Подобається Подобається x 6
  17. TesTanya

Невже Ви думаєте, що дійсно Шолохов був рівний Шевченку??? А як щодо про суперечки стосовно авторства "Тихого Дону" зауважте не у союзі, а за кордоном?

18. - не знаю, это трудный вопрос. В мире они в равной степени известны... диаспорам, специалистам и "революционным партнёрам" СССР
    -

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

- Вы всё-таки настаиваете, что Шолохов в мире известнее Шевченко и самые авторитетные "шолоховеды" - за кордоном? :)))

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Оце точно. Хоча би з поваги до країни, в якій обіймає посаду міністра;). А якщо поваги до країни немає, то "...Імєл я ваши імєніни, подайтє шляпу і пальто...Я ухожу!...":))).

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ми змістили акценти. Ніхто не сумнівається в геніальності Шолохова, Достоєвського, Шевченка , Довженка, Параджанова. Кожен з них навіки вніс свій вклад в історію, як своєї, так і світової культури. Як кожен народ, представниками культури якого були ці генії,так і все світове співтовариство може любуватись їхніми творами, і гордитись їхніми здобутками. Мова йде про чиновника-негідника, який своїми діями ганьбить як одну націю так і другу. Таким людям не місце в українській владі, таким людям не місце і в любій другій владі- як ви думаєте, як би поставились росіяни до міністра, який би своїми висловлюваннями обгаджував російську культуру і освіту.

а де твій аватар? :)