Феєричні дурості Дмитрия Табачника

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 11 тра 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

І про винищену мою родину теж ні нада?

• Подобається Подобається x 6
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане полковнику.Вибачайте але Ви змішали все на купу. УПА,артизанські загони, і спецгрупи провокаторів.УПА -це була регулярна армія,з армійськими структурами.
    http://www.users.bit.te.ua/studio/upa/struktureuk.htm почитайте,як людина військова Ви зрозумієте. А були окремі партизанські загони. Але на війні як на війні. Про "училок". Мало "училок" сталінський режим знищив? Між іншим як українських,так і російських в Росії,так і інших національностей. Якщо вчителька вчила грамоті і не займалась ідеологією і шпигунством-її ніхто не трогав.Тепер згадайте хіба солдати регулярної Червоної армії,які ввійшли в фашистську Німеччину не гвалтували німецьких дівчат,взамін за те що солдати Вермахту гвалтували російських,українських і інших дівчат.Мені не подобається цей вислів але він існує-на війні як на війні-солдати як одні так другі ніколи 100% не були високоморальні і високоінтелектуальні. а ще уявіть,що сестру того солдата згвалтував фашист,тоя не вірю.що прийшовши в Німеччину він не гвалтував німкень.Так само могло бути і тоді,якщо сім"ю того бійця УПА розстріляли НКВдисти,хоча б за те що він являвся бійцем УПА,невже зустрівши НКВДиста або його жінку-вчительку той 20 річний хлопчина буде розшаркуватися в поклонах перед ними.Ви це все прекрасно розумієте бо Ви людина військова,але Вам вигідно створити такий собі образ ворога-УПА-фашиста.Але якщо тверезо подумати,то мораль під час війни у всіх є одинаковою.якщо Ти не вб"єш,то Тебе вб"ють,за одною тільки різницею,УПА воювало всебе дома захищаючи свою територію від ворога а війська НКВД як окупанти на окупованій території.А щодо жорстокості то такими були напевно всі-це військовий час.

• Подобається Подобається x 9
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сміт, а ще одне погано, що ми не маємо повної інформації. Хто мордував? Кого мордували? І чи мордували взагалі. Вчительок з Росії присилали далеко не тільки вчити, а, головними чином, для работи с мєсним насєлєнієм.
    Так що треба знати всю правду (в тому числі і в випадку з дідом ВасМС),
    а тоді дискутувати.

• Подобається Подобається x 4
  4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Вчитель - як священник, бо і ті і інші часом дізнаються потаємні секрети, тільки з тою різницею, що на сповіді дорослі люди усвідомлено розказують свої проблеми і гріхи, а у школі діти такі довірливі, що можуть розказати все про свою родину і що бачили, тому що може не зовсім усвідомили - не все можна розказати сторонній людині, і що все розказане може обернутися проти них. Хто знає як та "русская училка" використала довіру дітей? Зараз можна тільки здогадуватись. І зовсім не треба вважати, що якраз такі "русские училки" були світочами освіти у селах, бо задовго до їх появи на наших теренах були і школи, і була можливість вчити рідну мову!!!

• Подобається Подобається x 3
  5. Spika

Spika Well-Known Member

Нет. Это была не оговорка. И тем более не по Фрейду. У старика Фрейда все подмешано на сексе. А мой оппонет хоть и Педро, но меня сексуально не возбуждает.

Вот именнно потому, что слово "проходимец" означает то, что вы процитировали из словаря, вот именно по-этому я его конкретно, в конкретном случае и к конкретному человеку и припечатал.

Так, а шо ж вы еще тут?! Срочно бегите работайте над этим!

Но тогда я свой вопрос переиначу малость - какие качества из кодекса пионеров вы бы не хотели прививать своим будущим детям? Вы вообще задумывались над этим вопросом - как вы собираетесь воспитывать своих деток, какими вы их хотите видеть?

Кто?! Покажите хоть одну серьезную публикацию, где поддерживалась эта мысль?
    Это митинговая пугалка уровня ВО "Свобода". Не бойтесь пустых звуков.
    Утверждаю вам, в виде одного государства СОЮЗ НИКОМУ НЕ НУЖЕН.

Опять митинговая пугалка, но только уже от бывших национальноозабоченных политзаключенных.
    Вы общались хоть с одним сотрудником бывшего КГБ и нынешними сотрудниками СБУ, чтобы делать сравнительные выводы, аналогичные вашим?!

Назовите три "серьезных основания" украинцам боятся своего государства, точнее власть. (и самое главное - по вашему власть в нашем государстве это КТО?)
    Ну, а то, шо нормальные граждане должны быть умными, это конечно сильно сказано. Куда вот тогда ненормальных-то девать? И как нормальных отличить от ненормальных? :)

Вас очеь сильно перепугали словами. Как цыганка-мошенница, выдуривающая у вас деньги, пугает вас - "у тебя то-то страшное будет, у тебя это страшное будет..! Дайте сто гривен (колечко, сережки...) и я тебе помогу, все пройдет..." Так вас и митинговая пресса запугала. Не верьте всякой шушаре наслово. Помните свои же слова - граждане должны быть умными.

• Подобається Подобається x 1
  6. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Та будь ласка!1.Влада діє в інтересах іншої країни.2.Зникають журналісти,свобода слова фактично вже похована.3.Арешти істориків за вказівками верхівки,засекречення розсекречених документів.
    Не страшно?
    Власть-ето бандіти.

Не залякала мене ніяка преса,просто я на власній шкурі дещо випробувала.І,до речі,я не боюся.

• Подобається Подобається x 2
  7. Pedro

Не тільки на сексі. По Фрейду є 2 рушійні сили - секс і смерть.
    А щодо Педро, лишіть його в спокої. А то заставить шукати його допис з якого видно про пристрасть до грошей і ковбаси:mocking:.
    І останнє. По секрету. Різниця між християнами (навіть православними) і комуністами. Перші вірять в Бога.
    А піонери - це по ідеї були діти-комуністи і повинні були бути атеїстами.

• Подобається Подобається x 5
  8. Максим

Максим Well-Known Member

А вони і не задумуються, для чого присилали вчительок з Росії в Галичину, де своїх вчительок було достатньо.

9. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Если все все население было за ОУН, то зачем их надо было убивать ? Никакой же угрозы...Или проще было чем военных ? Тренировались ?

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Співпраця з енкаведе.
    Та й не всіх хнищували.
    СБ хліб свій теж недурно їло.
    Потрібно знати основне
    І ще

• Подобається Подобається x 8
  11. Pedro

По-перше, вістки про їх смерть дуже перебільшені. По-друге, всі чудово знали, що ті люди прислані кремлівськими людоїдами не для того щоб вивчати західноукраїнський фольклор, а зі спеціальною метою.
    І, останнє, НКВД не дуже то рахувалось з людським життям. Як чужих так і своїх. Можна було і кокнути кілька присланих таваріщєй, щоб показати які бандерівці бездушні.

• Подобається Подобається x 4
  12. Spika

Spika Well-Known Member

И то и другое действительно очень серьезные стимулы к действию. Тут с Фрейдом не поспоришь! :)

А это чувствуетс не из какого-то конкретного вашего единичного сообщения... Это видно из мировоззрения. Просто вы очень часто упоминаете слово "мое право". Но очень редко упоминаете слова "мой долг". И в славянско-христианском воспитании тот, кто в большей мере руководствуется своим "правом" - обычный обыватель-колбасник. Это не плохо. Но уважения заслуживают "люди долга".

Вот и объясните себе еще раз кто есть Я. Если я на форуме пропагандирую прививание обществу христианской морали. А самое главное - страшно ли это?!

13. Pedro

Спіка, ви щось тут забагато наварганили. Яке відношення має право до ковбаси? І взагалі, пора відвикати від культу ковбаси. Ще в 1990 чув що якийсь донечанин казав - дайтє мнє калбаси так я і на украінском забалакаю:). Був минулого року в Україні. Так маєте ж там тої калбаси більше і кращої ніж в Австралії. І все-одно та калбаса не може відчепитися від вас.
    Ось щоб я хотів, то побувати в Парижі. Ніколи не був. І кілька днів тому мій син дзвонить і хвалиться, тату ти знаєш, що я стою за кілька метрів від Ейфелевої вежі? В мене трохи зявилась заздрість.
    А ви - калбаса, калбаса...

• Подобається Подобається x 3
  14. Максим

Максим Well-Known Member

От зараз Вам в якості доказу Вашої обивательської позиції напишуть питання, яке задавали в СССР громадянам, які бажали поїхати в туристичну поїздку за кордон, хоча б навіть в Болгарію:
    - А зачєм вам Балгарія, ви уже в СССР всьо пасматрєлі?

15. Spika

Spika Well-Known Member

Прямое отношение имеет. Прямое... Жаль, что вы это не хотите признать.
    Хотя наверное просто наверное не состоянии понять. Так как вы наверное не можете поверить, что чувство долга перед обществом может быть таким же сильным, как и желания получить от этого общества права и гарантии. Несколько высокопарно, но почему-то совок и христианство воспитывали именно так. Почему б не возродить такое хорошее начинание? Но уже на не совковой основе.

Кто там сказал:
    "...коль общее добро в упадке,
    забудь отца, забудь и матку...
    Беги повинность исправлять."
    (как-то так помнится из школьной (!) программы)

Я вам уже раз десять сказал, что наша страна и свободнее, и лучше! Голоднее в среднем. Но уровень заработка зависит в основном от ваших возможностей и вашего желания работать. Ну, конечно, и как повезет... Возвращайтесь. Поработайте над сменой власти.

Не... Не от нас. А от вас! Колбаса, это символ (или герб и флаг), вашей обывательско-мещанской позиции.

Это не страшно. Такая позиция, я б сказал, у процентов 50-60 граждан Украины и процентов у 95 граждан вами любимых либерально-демократических стран. (и в этом наше громадное различие. Мы значительно политически активнее и общественнее)

Свободы не хватило? Там же ж у вас полная с виду свобода. А тут, на тебе! Хотел но не поехал... Значит не полная свобода-то?

16. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

17. Максим

Максим Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=ybgK7n5eDW4

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пошел искать скифов - извинятся .....

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

да, нада, про всех надо, и про замученных НКВД, и про Йоськин соц. Ад и про резню УПА про все надо, чем больше и подробней тем лучше, только не надо как в детских играх делить на хороших и плохих, все были - сволочи и все были - герои, всего поровну ... а то москали гады - Стуса замордували а упашевцы молодцы - учительницу повесили, на всех висит, и на руках ваших героев крови не винной не меньше чем на наших (относительно к количеству, наших просто побольше было) ...

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

конечно нет, раз они "русские училки" то их математика и география не несла образование :wacko:

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

зачем учить родной язык? его не учат, он родной, учить можно правописание и литературу, но не язык, это - раз, посчитайте количество школ до прихода "русских училок" и после вот вам и ответ будет - это два, кстати далеко не самый глупый человек Г.Гудариан в своих мемуарах отметил, что он поразился количеству и качеству школ в СССР, по его словам они были в каждом селе, как правило новые и самые хорошие здания, так что тень на советское образование зря бросаете, наслаждаемся нынешним ковырнадцатибальным тестовым маразмом ...

19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Виходить та вчителька мала таке завдання (такую цель)- агітувати і показувати приклад комсомольця, а не вчити математиці чи географії.
    Щодо вчити рідну літературну мову, то і у дорослому віці часом вчимо невідомі нам слова, які є діалектом рідної мови, а Західна Україна дуже багата на діалекти!!!

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Спасибо за перевод :)
    Я не знаю - было ли у нее задание - или просто цель в жизни - но фотку ее ухоженной могилы Вы видели. Время расставило все по местам - местные жители сохранили добрую память о молодой учительнице. И я сильно сомневаюсь, что в селе есть памятник ее убийцам - вернее - не сомневаюсь, что ничего подобного - нет. Какими бы они "великими идеалами" и не прикрывались.

а де твій аватар? :)