Феєричні дурості Дмитрия Табачника

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 11 тра 2010.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якими юридичними нормами керувалися німці коли виплачували в Росії і в Україні людям,котрих вивозили у ВВВ на роботи в Німеччину?

• Подобається Подобається x 4
  2. Garmash

Garmash Well-Known Member

РІшенням свого парламенту... а він має уридичну силу.

P.S. Ваше мислення це надія на милість інших: "може пожаліють, а може і не пожаліють - вони ж ні до чого не зобов'язані".

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви хочете сказати,якби не було політичної волі членів бундестагу,такие рішення б пройшло? Я до того веду,що в сучасному світі так як і в житті,хочеш щоб до Тебе відносились добре,потрібно робити часом дивні кроки,кроки які від Тебе ніхто не чекав.це та сама благодійність.Але якщо країна робить такі кроки її поважають в світі,про неї говорять як про демократичну країну.Я до того і вів.Звичайно ніхто Росію не заставить віддавати те що її колишня влада грабанула в поневолених народів.Але якщо вона декларує,що вона така хороша,що вона має братські почуття до братнього українського народу,то могла б в односторонньму порядку зробити добру справу-Ви мене зрозуміли?

• Подобається Подобається x 2
  4. nikmyne

nikmyne Well-Known Member

ну наконец то. табачник....

показал что не зря хлеб на своей должности ест.
    Министр образования и науки Дмитрий Табачник заменит львовский фестиваль «Трубы победы», посвященный, в частности, популяризации темы Украинской повстанческой армии (УПА), военно-патриотической игрой «Зарница», которую создали еще советские пионеры.

То есть табачник заботится о нравсвтенности львовян и попытается изо всех сил заменить фашистскую мораль упа на светлую нравсвтенность красных пионеров.

• Подобається Подобається x 1
  5. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

:haha: це ж треба, який турботливий дядько! ню-ню, хай набере піонерів добровольців...

• Подобається Подобається x 3
  6. Максим

Максим Well-Known Member

Нравственность красних кхмеров пионеров (Зарніца):

http://www.youtube.com/watch?v=eH468yS1OS4

http://www.youtube.com/watch?v=ck_a_uPTxF4

7. - армянские инструменты увеличивать? До какого размера? (Думаю, львовская армянская диаспора вполне способна решить этот вопрос).
    Я Вас просил про древне/старо/украинские ценности Львова поведать, чтобы понять хотя бы НЕправовую основу Ваших претензий. Моральную, так сказать. Или хотя бы определиться со значением слова "демократический" и не путать с "нравящийся мне"...

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви самі не знаєте що Ви хочете.Хіба арм"яни,які прожили сотні років у Львові не є льів"янами?Хіба їхня культура яка розвивалася у Львові не є львівською і культурою?Тай у списку(далеко не повному)який я написав нема древньоукраїнських раритетів? Чи Ви їх тупо не хочете бачити,то вже інша річ.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ніколи там не народилися - просто жиют...

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Так приїдьте і подивіться...

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

Особливо цікаво - з 1939 по 1941...

10.  
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Стусове нагадалось....

Вночі його мучили блохи,
    а те,
    що половина людей земної кулі
    досі ще стогне під гнітом капіталізму,
    не давало йому змоги
    склепити очей.

• Подобається Подобається x 5
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

"Вом мои доказательства!" (С)

13. Garmash

Garmash Well-Known Member

До цього мають бути хоча б якійсь, хоча б теоретичні передумови чи імпульси. А ймовірність цього 0%... і навіщо тоді взагалі піднімати цю тему? Боголюбов грабував Київ, а вікінги всю Європу...але це не привід для європейців вимагати чогось від скандинавів.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Спіка, ви ж десь розпинались, що є великим православним християнином.
    Вже б було пора визначитися чи ви християнин чи сатанист комуніст.

• Подобається Подобається x 5
  16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Щож, призначення "клоуна" на посаду міністра - спроба теперішньої влади відвернути (чи принаймні розпорошити) увагу суспільства від купи інших проблем, так для цього ще треба "підлити масла в вогонь" такими заявами про особу цього міністра, від представника партії регіонів С.Головатого:
    повний текст: http://glavcom.ua/articles/1680.html
    Цікаво, це Головатий так прозрів, чи це чергове завдання збурити суспільство темою освіти перед черговим підвищенням цін і тарифів???

17. Spika

Spika Well-Known Member

Слово "великий" это ваша брехня. (впрочем как всегда. но за живое, вижу зацепило). А в остальном все верно.

По поводу двух последних слов: ваши речи вам же в плечи.
    Я уже давно определился. И пропагандирую людям жить и воспитывать детей по христианским ценностям. Только вот вам и это страшно. Вам любое воспитание страшно: христианское, коммунистическое, пионерское... Вы и иже с вами, признаете воспитание и силу только денег. Вот ваш бог - деньги, прибыль (мамона). Они для вас и побуждающее начало и конечная цель. А это и есть поклонение кому..?
    Так какие ко мне претензии? Разберитесь сначала в себе.

Теперь о чужом посте с пионерами, который мне понравился. Там очевиден сарказм и юмор человека по поводу смен ориентиров воспитания львовской молодежи. И он ИРОНИЗИРУЕТ! (умные сарказм и иронию поняли). За тонкий юмор и уместный сарказм я и поставил +.

Теперь о пионерии. А что там вы нашли плохого? Вот вам
    Что тут есть такого, что вы отказались бы применить к себе или своим детям?

Вас смущает слово "коммунист"? Так давайте заменим на "капитализм"? Устроит? :)))

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, чоловіче, бачу ти не тільки сатанист, ти ще й потребуєш психіатра.
    Ось в цьому нічим допомогти не можу. Pardon.:)))

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нет! Их смущает
    Заменить слово "Родина" на слово "кишечник" и никаких проблем. И называйте как хотите... :)))

20. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Тут все таке.

По пункту номер 4:а якшо на кораблі багато піонерів?Вони тоді що,всі потонуть?:)
    По пункту 2:авторитет підтримується в тім числі відсутністю власної позиції і тупим папужиним повторюванням того самого кодексу та інших правил,виставлених владою.
    До речі,вас не бентежить те,що тільки хтось щось пікнув в Союзі проти влади,його зразу чік-і все?(не перечте,бо моїй родині теж дісталося)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)