Феєричні дурості Дмитрия Табачника

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 11 тра 2010.

1. Defender

Defender Well-Known Member

Вместо короткого ответа на простой вопрос - читайте меня всю, я - непрочитанная книга...

---------- Додано в 02:37 ---------- Попередній допис був написаний в 02:23 ----------

• Подобається Подобається x 2
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я нічого сам не писав на всі цитати я даю адресу звідки я їх взяв.На відміну від Вас:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Defender

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви знайдіть , почитайте і нам розкажіть,І ЗСИЛКИ ДАСТЕ:)
    Ну тут згідно теорії Енштейна з якої сторони подивитись:)
    Ну і будьте проти.Як мені здається Ви і проти держави під назвою Україна.Сталін також певний час був "пособник" фашистів,тільки на більш організованому-державному рівні.Якщо б оцінити в грошах-хто більше економічно допоміг Гітлеру то ні в яке поріняння не йде Сталін з Бандерою.Ешелони з хлібом і продуктами ,навчання військових в Росії і .....
    Не зіскакуйте,нема що відповісти -не відповідайте.:)
    Порівнювали Гітлера і Сталіна-Ви неуважно читаєте.:)
    Це не кража це грабіж.До цих пір в московських архівах українські цінні папери і національні святині.

5. Defender

"Какие ваши доказательства?" (С):)

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

http://www.day.kiev.ua/307067
    http://www.interfax.com.ua/ukr/main/46623/
    http://novyny.pl.ua/info/1037.htm
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Цінності_України_в_закордонних_музеях
    http://www.history.vn.ua/book/ukrzno/57.html
    *Батуринський архів» — комплекс документів, вивезених А.Меншиковим у 1708 р. після здобуття й сплюндрування Батурина. Довгі роки ці документи зберігалися в складі різних колекцій Москви та Санкт-Петербурґа й не були використані в жодній з опублікованих праць з історії України.
    http://www.getman-museum.kiev.ua/0006.html
    http://ukrlife.org/main/evshan/fedoruk6.htm
    Хватить,чи ще?

7. Defender

---------- Додано в 04:25 ---------- Попередній допис був написаний в 04:13 ----------

[/COLOR]
    Купите, кто ж не дает? Предложите хорошую цену - возможно и продадут.

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

http://ukrstor.com/ukrstor/bezprava-kniga1-2.2.html вот как мнение ... я с ним согласен, на одном патриотическом порыве боеспособное подразделение не построить, нужны инструктора, оружие ...

100%

так что вам ответить? яж и гвоврю что в тылу как раз бандеровцы были, красная армия за исключением партизан как бэ на фронте была ....

не согласен, Дальневосточник ставил знак равно между Гитлером и Бандерой так что это не я невнимательно читал :)

это ересь, вся эвакуирована промышленность это наследие УССР или Российской империи ни о какой Украинскости оборонных заводов и тяжёлой промышленности и речи быть не может, это просто бред человека котороый не удосужился уточнить кто строил эту самую промышленность, о каких святынях идет речь? и вообще надо было немцам оставлять? пардон но автор сих писаний - идиот ... а архив то тут причем? вывезенный в 1700-том году ?

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не стал повторяться - поскольку писал ранее - но раз надо указать откуда взято - значит - надо... :)

Історія України

Збройна боротьба формувань ОУН—УПА в 1941—1944 pp.

Примечательно окончание главы -
    Оскільки УПА, на відміну від Руху Опору в Європі, не підтримувала жодна з держав, вона змушена була дотримуватися своєрідної тактичної лінії, в основі якої лежали збереження і зміцнення власних сил, намагання поширити свій контроль на якомога більшу частину українських земель, вичікування слушного моменту для вирішального удару.
    А почему УПА не поддерживали члены антигитлеровской коалиции? АК - поддерживали, советских партизан - поддерживали - а УПА - нет? Уж не за активное-ли сотрудничество с гитлеровцами? Как думаете? Учебник - как всегда - обходит эту щекотливую тему тихой сапой... Видимо - в то время западным членам антигитлеровской коалиции и в голову не приходило, что УПА "воюет с немцами". Вот только не понятно, отчего ТАК наскакивают тогда на Табачника, написавшего что и в I и во II мировых войнах Галиция - и "большая" Украина воевали по разные стороны фронта - друг против друга - и соответственно - не могут галицкие герои быть героями для всей Украины.

• Подобається Подобається x 4
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Що значить купіть.Як Ви поставитесь до того,якщо я з гоп-компанією завтра прийду у Вашу хату,заберу все що побачу там цінного а післязавтра скажу купіть,якщо Вам щось треба з Вашого ж добра?

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

"заставили руководителей Германии менять тактику в отношении своих пособников."-коли я з першого ж речення читаю таку фразу я перестаю читати,тому що мені дають не історичні факти,які я сам би мав аналізувати,а чиюсь(в даному випадку автора)суб"єктивну точку зору.Тобто мені і читати далі не треба я й так знаю,що іде не історія а чисті емоції(несприйняття)автора.
    Архів сам по собі а промисловість сама по собі. Ви що вважаєте що, будував завод Сталін? Чи можливо Російська федерція? Якщо Санкт Петербург будували українці то що його мають вивезти в Україну? Будували всю промисловість українці.Яне вірю,що з Москви набирали робітників.Я вірю,що можливо були інженери,конструктори з Росії,але не вірю,що не було їх на Україні.Чи Ви вважаєте що потрібно Одеський оперний віддати Австрії,бо будували його австрійські архітектори?
    Так от всю українську промисловість будував народ України.І не треба казати,що якби не Росія,якби не СРОСР то на Україні не було б промисловості.Як ми бачимо ні одна країна Європи не залишилась без промислових об"єктів,навіть якщо вона не була в складі СРСР,навпаки всі народи Європи які не були в СРСР живуть набагато краще і багатше тому що вони не були в СРСР.А на рахунок документів і святинь то якщо Ви про це нічоготне знаєте,то не значить що цього не було.Почитайте трохи навіт в інтернеті і знайдете.

11. - Да, некрасиво выглядит. А если так: раньше "хата" принадлежала нам обоим, потом разгородили стеночкой, сделали отдельный вход каждому и разделили "лицевые счета", и тут Вы начинаете требовать от меня отдать (бесплатно) комод, оказавшийся на момент разделения у меня, на том основании, что на старинных фотографиях он стоял возле той стенки, что теперь на Вашей половине? :)

При этом Ваше желание сделать всё как в старые добрые времена, и на ту же стеночку в восстановленном интерьере повесить то самое старинное фото в рамке - вполне понятно.

Останнє редагування: 8 вер 2010
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ми можемо з Вами зараз "упражнятся в словесности", але факт залишаэться фактом.Про те як мене насильно заганяли у комунальну квартиру я ж не кажу.Про те що в комунальный квартирі мій "сожитель" сам себе назвав старшим братом і постійно качав права,я мовчу,а якщо хтось з моїх дітей щось обзивався то він його в тюрму на розстріл або в Сибір.Про те що "старший брат" насилу заганяв молодшого в комуну і заставляв його помимо його волі там працювати -не будемо згадувати. Про те що хата не належала обом а банди Муравйова захопили і окупували мою хату і потім без мої волі назвали наші хати спільними знову не будемо казати.Так тепер на рахунок "комода".Якщо "комод" спільно нажите майно,то його можна розділити по цивілізованому.А якщо діло до персня моєї прапрабабусі,котрий нахабно був вкрадений то тут перебачте-треба вибачитися за предків і культурно віддати.якщо ви хочете щоб вас сприймав цивілізований світ.А інакше не називайте себе цивілізованою державою.а кажіть,що ми як починали розбоями в московитських лісах так ними все життя і живемо.

• Подобається Подобається x 4
  13. - кого грабили? :) Медведей? Поток сознания это упражнение не в словесности. Вы в очередной раз пытаетесь свести сложную и богатую событиями историю Большой Украины до единственного понятного Вам "пришли и захватили"....

Так, ЗУ пришли и захватили (правда, у Польши).
    Скажите поджалуйста, много ли древнеукраинских ценностей было вывезено в Москву из Львова или, к примеру, из Вашего родного местечка/села? И кто этими ценностями владел фактически до их вывоза (чтобы ему можно было говорить о грабеже и требовать всё назад бесплатно).

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Список найвідоміших цінностей

Сабатинівський човен - Центральний військово-морський музей (Ленінград)
    Збруцький ідол - Археологічний музей (Краків)
    Жіночий кістяк із саркофагу Ярослава Мудрого
    [ред.]Скарби
    Бородінський скарб - Історичний музей (Москва)
    Скарби з кургану Солоха - Ермітаж (Ленінград)
    Скарб з села Капустино Шполянського району Черкаської області.
    Змійовик Володимира Мономаха - Історичний музей (Москва)
    Срібники Володимира Мономаха з Ніжинського краєзнавчого музею - Ермітаж (Ленінград)
    Грецька діадема з Понтіки - Збірка античних знахідок (Мюнхен)
    Скарб Михайлівського монастиря у Києві. - Історичний музей (Москва)
    Михалківський скарб 1878 та 1896 р. з Львівського історичного музею - Доля невідома. Вивезені у 1939 р.
    Перещепинський скарб - Ермітаж (Ленінград)
    Срібні царські врата церкви Різдва Богородиці та Хрестовоздвиженської Києво-Печерського заповідника - Лос-Анжелес. Продані за сприяння Раднаркому СРСР та РРФСР.
    [ред.]Реліквії
    Реліквії Михайлівського монастиря та Софіївського собору у Києві, серед яких: Мозаїка XII ст. "Дмитро Солунський"; Шиферна плита із зображенням вершників (XII ст.); Фреска "Самуїл" (XII ст.); Орнамент-фрагмент фрески (XII ст.) та копія фрески XI ст. "Музикант" з Софіївського собору у Києві (роботи І. Юкіна); Фреска "Святий Микола" - Ермітаж, Російський музей в Ленінграді, Третьяковська галереї, Новгородський музей-заповідник.
    Чудотворна ікона Богородиці Іллінської церкви Чернігова - Третьяковська галерея (Москва).
    [ред.]Книги та документи
    Документи та книжки з автографами Гоголь М. Гоголя - Пушкінський дім. Вивезено з Історичного архіву в м. Києві та Держархіву Одеської області.
    "Білокриницьке зібрання" старообрядницької митрополії, вивезене з села Біла Криниця на Буковині, а також Вінницької та Одеської областей - Бібліотеа Академії наук СРСР.
    "Вєтковсько-стародубське територіальне книжкове зібрання" (складається з книг, вивезених з Чернігівщини), "Молдавсько-Українська територіальна колекція" (стародруків та рукописів південних районів України), Примірник Острозької Біблії 1581 р., Євангеліє 1575 р друковане Петром Мстиславцем у Вільні - Московський університет.
    [ред.]Картини
    Картина «Козак Мамай» з колекції Дніпропетровського історичного музею — Краснодарський краєзнавчий музей.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Цінності_України_в_закордонних_музеях
    http://ukrlife.org/main/evshan/fedoruk6.htm
    http://www.history.org.ua/JournALL/journal/2009/1/10.pdf
    http://maidan.org.ua/static/mai/1279633881.html
    http://dlib.eastview.com/browse/doc/19809300
    Є також відомості про вивіз львівських вірменських манускриптів у музеї Росії. Відомо, що нині в петербурзькому Ермітажі є «Львівський служебник» ХVІІ століття (інвентарний №АР-730). Рукопис має плетіння ХVІІ століття, розмір 31х21 см., лист у два стовпці по 31 рядку. Усього в служебнику 742 сторінки й титульний аркуш. Примітно, що на гербі титульного аркуша «Львівського служебника» зображений лев — герб міста Львова й вірменського кілікійського королівства. Книга була написана в 1677 році у Львові вірменським переписувачем Онуфрієм. Книга була привезена в 1955 році в Ленінград з відділу рукописів Львівського історичного музею. Так само львівське походження має «Четвероєвангеліє» ХVІІ століття (V3-765) і кілікійська Біблія початку ХІ століття (VР-1011). Яким чином сталася передача львівських манускриптів до ленінградського Ермітажу — не відомо. Як повідомляє укладач каталогу Т.Ізмайлова: «Зібрання вірменських ілюстрованих рукописів Державного Ермітажу невеликі — вони складаються із семи кодексів. Зібрання колекції почалися в 1909 р., але останні надходження мали місце в 1955 році». Таким чином, виходить, що майже половина всієї колекції вірменських рукописів Ермітажу була вивезена зі Львова в повоєнні роки, після приєднання Західної України до складу СРСР. Тому є всі підстави вважати, що до війни, тобто до радянської націоналізації вірменського церковного майна Галичини (1945—1946 рр.), рукописи були власністю Вірменського музею Львова.
    http://www.heritage.com.ua/PU/istorija/doslidzhenja/index.php?id=14
    http://svitlytsia.crimea.ua/index.php?section=article&artID=7802

15. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

• Подобається Подобається x 3
  16. Defender

Назовите мне юридические основания, согласно которым Украина может этого требовать. Приведенные Вами "аргУменты" ничтожны, с точки зрения международного права.

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний пане Defender з Ізлучінська. Крім юридичних доводів є міжнародні норми співжиття у світовому співтоваристві.Вони нераз сильніші ніж юридичні норми.Адже так само було з компенсацією Німеччиною постраждалим людям яких брали на примусові роботи у ВВВ. Через 35 років правонаступники гітлерівської німеччини вирішили виплатити компенсацію тим хто був вивезений примусово на роботу в Німеччину. Їх ніхто не зобов"язував це робити,але вони це зробили,таким чином хоть чимось згладили вину своїх предків.Іторичні цінності вони також віддавали державам,з яких військами Вермахту було вивезено в Німеччину ці цінності.Але в історії були і інші держави агресори,які в свій час на окупованих ними територіях грабили такі самі історичні цінності.Непогано було б і їм зробити аналогічні кроки.Доки Росія цього не зробить-доти її не визнає світ як демократичну державу.

• Подобається Подобається x 5
  18. - Не могли бы Вы в приведённом Вами впечатляющем перечне подчеркнуть то, что соответствует вопросу:
    и добавить для таких вещей немаловажное:
    Ведь юридическими формальностями даже при всём желании совсем нельзя пренебрегать: "награбленное" надо возвращать КОМУ-то.

Кстати, как там со Збруцьким идолом, требуете его у Краковского музея? Те уже пакуют его для безвозмездной передачи (и уже знают кому передавать) или завтра поляки проснутся в "недемократической стране"? :)

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Візьміть і виділіть мій допис, де я перечислював ті цінності,копіруйте їх і вставте в вордовський документ,потім виділіть знову і натисніть на позначці де збільшується шрифт.Збільшіть до розміру який Ви будете БАЧИТИ і прочитайте, там пише звідки,що і куди було вивезено і де знаходиться.

20. Garmash

Garmash Well-Known Member

Сильніші за юридичні норми? о_О Задекларувати можно будь-який гуманізм, але він нікого ні до чого не зобов'язує.

а де твій аватар? :)