Феєричні дурості Дмитрия Табачника

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 11 тра 2010.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Він "Хорошо излагает" тому що він коньюктурщик,як кому треба так і "излагает".Поставив на ту політичну силу яка хоче таке слухати ,так і "Ізлагаєт".Колись Кучма говорив інакше він інакше "ізлагав".Це я про геноцид.Спіка,як Ви думаєте,у Вас би повернувся язик назвати тих хто звільняв від фашистів Росію назвати фашистами? Зрозумійте,що для ЗУ в першу чергу був СРСР як для вас росіян фашисти.Так дійсно,коли їхчекали їх зустрічали з хлібом-сіллю думали що вони принесуть волю і благо для народу ЗУ.Але вони принесли НКВД і Гулаги,цілі села висилали в Сибір,насильно молодь вивозили в шахти Донецька,насміялися над духовним-робили дерелігієзацію населення.Тому вони для народу ЗУ стали такими самими як і фашисти.То що ж ви хотіли,щоб люди з цим не боролися?Це тільки тупі барани і вівці ідуть добровільно під ніж,а люди борються проти поневолювачів.Чому ж ми повинні називати тих людей,котрі не побоялися виступити на озброєну боротьбу з поневолювачами називати бандитами?

• Подобається Подобається x 4
  2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Ось тут реальні запити суспільства, ось чим має займатися той пан-міністр, бо переписуванням підручників якогось покращення в освіті не буде, а буде тільки збагачення (за рахунок держбюджету) наближених до пана-міністра видавництв. http://osvita.ua/school/news/8881

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я для вас вірш найшов....:sorry:

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Яким ви демократом сталио_О
    Це відколи?
    Комунізм зскінчився?

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

http://www.mankurty.com/blog/?p=4545

.....на украинский язык не переведены даже основные книги о сталинских преступлениях. А я еще периодически интересуюсь на Zaxid.net, как там народ - ходит, читает? А оно что получается - те землячки, кому сейчас около 30, в принципе этого не читали и читать уже не будут. И все их исторические познания идут от Илька Лемка. Какие, к черту, Евгении Гинзбург, о чем мы говорим и пишем? Для кого?!...Пару дней назад со старым приятелем говорили о нашем высшем образовании, услышал интересную печальную мысль:- Давно читаю курс. Ты знаешь, двадцать лет назад первую группу набрали - клянусь, некому было четверки поставить - все знали на пять. Все! А теперь в группе из двадцати человек некому поставить тройки, потому что не знают вообще ничего! Ноль! Я, конечно, ставлю, даже этим, которые приходят - ви знаєте, в мене бабця дуже хвора була, я на жодній лекції не був - давай залікову! Ставлю, а куда деваться?
    Факультета и прочего не называю. Все элитное, курва мать….
    Зато против Табачника воюем с остервенением - за право оставаться забитыми и ничего не знающими. Да останетесь, останетесь, хлопцы и девчата, не переживайте так…Мне тут ссылочку прислали на ЖЖ Игоря Петрова со статьей Ханнеса Хеера “Прелюдия к Холокосту. Лемберг в июне-июле 1941-го”, не так давно переведенной с немецкого Игорем Петровым. Ну, что - мне это переводить на украинский? Да пропади оно пропадом, хлопцы, вам не надо, так и нам не шибко, держите собственный народ в неведении, долго обманывать нам все равно не дадут. Мы почитаем и по-русски, слава Богу, владеем обоими.

• Подобається Подобається x 3
  6. Spika

Spika Well-Known Member

Да, ладно! А ну покажите где я героизировал?!
    Нелюди, они и в Африке - нелюди.

Точно! Вот и давайте выясним сколько "борцы з поневолювачами" убили врагов-коммунистов, врагов-фашистов и врагов(!)-местного населения (поляков, евреев, украинцев, да и учителей с инженерами не забудте...)?!
    По самым скромным подсчетам уничтоженных противников выясняется, что "борцы" ваши считали самым-самым врагом собственный народ! А-ля, сталинские методы...

И как выясняется, Дмитрий Владимирович, не одобряет сталинские методы, даже в исполнении западно-украинских "борцов".
    Одобряю!

• Подобається Подобається x 1
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну якщо взяти той період то тоді могло бути все. Уявіть собі стан людей,в яких НКВД збрали близьких рідних і розстріляли.От не дай Бог,вчоа СБУ забрало Вашого брата чи сестру,звинуватило в державній зраді і розстріляли в затилок."их глазам предстала ужасная картина: при отступлении Красной Армии органы советской госбезопасности устроили кровавую расправу с политзаключенными"Уявіть собі що не тільки Ваших.а і пів-міста так само.А тепер уявіть,що Вам розказали,що зробили це по доносу ,ну не будемо про євреїв а скажімо грузинів,чи молдаван чи білорусів."«Среди населения царит неистовое ожесточение в связи с гнусными преступлениями большевиков, которое выплескивается на проживающих в городе евреев, сотрудничавших с большевиками»14. В тот же день офицер городской комендатуры писал своей жене: «Русские и евреи ужасно здесь похозяйничали, устроили бойню в тюрьмах... Евреев забивают – среди украинцев легкие погромные настроения»Тим більше,що пропагандистська машина працювала і всі кругом говорили,що в Москві біля керма-жидо-масони.(Я аж ніяк не антисеміт-я мирна людина.але прекрасно знаю як легко людей, в екстримальній ситуації запалити як вогонь) "Як Ви думаєте,що будуть робити ті люди.
    Мене в тім документі зацікавила ще одна цитата:" Выполнение задачи(взяття Львова)было поручено первой горнострелковой дивизии, соединению, которое в сентябре 1939 г. после нападения на Польшу уже стояло в Лемберге и согласно договору передало затем город союзной Красной Армии. Не розумію,хто перший союзничався з гітлерівською Німеччиною-Бандера чи Сталін?

8. Дальневосточник

Собственно - об этом и пост - известна должна быть вся правда - а не только то, что подходит под новый миф о героях в белых одеждах. О том, что на русский язык - перевели, а на украинский - нет. Почему - подумайте. Может потому, что молодежь уже по-русски не читает, а знать правду им не треба. им тягнибоки расскжут, что надо знать.
    А тут - все просто. На чьей земле союзничали? сталин - на чужой (польской) - Бандера - на своей (украинской). Один - присоединил этим сотрудничеством земли к Украине (судить надо по результатам - именно сталин и создал почти полностью современную Украину) - второй пригревал оккупантов, помогал им тут укоренится. А каковы перспективы украинских земель по-гитлеру - почитайте его программный труд. Там все есть. ТАК что - думайте. :)

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

А мені здається тут все простіше-той хто переводив був російськомовний тому і перевів російською,а українські перекладачі просто не перевели.
    Шановний опоненте,не підкажете на території якої країни знаходились ті льотні школи,в яких проходили підготовку літуни Люфтваффе? В Польщі чи може в Австрії? А Брест тоді знаходився в якій державі?Я маю на увазі те місто де проходили спільні паради Червоної Армії і військ гітлерівської Німеччини.

10. Romko

Та в останню чергу Джугашвілі думав про якусь Україну.
    І,якби не війна,проживали б ми,галичани десь біля Якутська,...хм...ті,хто вижив б.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви знаєте, я з вами в дечому згідний. Так, сучасна Україна - творіння Сталіна так що невідомо чи вона викарабкається з совкового лайна, в якому сидить по вуха. І світла в кінці тунелю нема.
    І якби не він, найгірший варіант для нас був би автономія в складі Польщі.
    В демократичній Польщі, члені ЄС. Погано? Порівняйте з теперішньою ситуацією. Можна за приклад привести Трансільванію. Угорці, які проживали там, нарікали на дескримінацію від румунів. Щось ви чули останнім часом на цю тему? Я ні... ЄС дав би їм дискримінацію...
    Щодо окупантів. А що, вони вже лишили Україну? Щось мені здається, навпаки. Окупація посилюється...

• Подобається Подобається x 3
  12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

так вот именно, вы дали верную оценку незалежности Украины, получив оную ничего толкового не выходит, вполне возможно что Галичине было бы гораздо лучше оставаться под Польшей, у Востока альтернативы не было, Гитлер слишком радикален а совковая система и номенклатура гробит и Украину и Россию

---------- Додано в 08:17 ---------- Попередній допис був написаний в 08:16 ----------

не, это вы половину Украины считаете оккупантами, а они там просто живут ... кабы вся Украина была как Галичина это было бы бредово, страна большая должно быть разнообразие ...

13. Pedro

А що окупанти роблять на окупованих територіях? Танцюють? Грають в футбол? Ні, ані просто там жівут. Трохи граблять, трохи пригнічують корінне населення...

14. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Це вже якась викривлена логіка, про цей випадок "судити треба за результатом" виходить, що про будь-який злочин, який шокував суспільство, можна сказати - це "вище благо", бо заставило задуматись про недопустимість повторення, отже вийшло на краще.

Останнє редагування: 7 вер 2010
  15. Дальневосточник

Собственно, я свой вариант почему? привел - потому, что гадкие факты рушат красивые иллюзии. Не треба.
    Видите-ли, парад, обучение - это не оккупированная немцами земля. За которую надлежит с оккупантами сражаться - освобождая ее - а не сотрудничать с ним. С другой стороны - я ведь не ставлю в вину ОУН сотрудничество с Германией до прихода немцев на территорию Украины:
    Співпраця УВО й ОУН з німецькою військовою розвідкою на 1941 р. мала вже більш як десятирічну історію. За свідченнями самих оунівських лідерів, контакти з абвером розпочалися з кінця 20-х рр. Насправді ж зв’язки з німецькою розвідкою УВО почало підтримувати з 1923 року, коли було укладено письмову угоду між тодішнім начальником німецької контррозвідки полковником Гемком і вождем УВО полковником Коновальцем . Згідно з угодою українська сторона зобов’язувалася поставляти розвіддані про польську армію, а німці виплачували за це грошові субсидії в розмірі 9 тисяч рейхсмарок на місяць . (вообще-то ТАКое сотрудничество трактуется как вербовка иностранной разведкой платных шпионов :) )
    Тривалі контакти з абвером дали результат: 15 серпня 1939 р. з оунівців був утворений диверсійний загін під кодовою назвою Бергбауернхільфе (Допомога гуцулам) під командуванням полковника Романа Сушка. Загін призначався для розпалення антипольського повстання в Західній Україні перед німецьким вторгненням в Польщу.
    Было? Было! Ну и что? Немцев в Украине не было. Как и в случае школы или парада. :)

А что - интересная мысль. Раз Вы считаете половину Украины оккупантами - то можем и мы считать нынешнюю навалу галицкого миропонимания - духовной оккупацией. Собственно - ТАК это и выходит - попытка на галицкий манер согнуть половину Украины и привела в кресло президента профФесора. Как своеобразный ответ на эту духовную оккупацию. :)

16. Romko

Хм...
    В якій частині України більшість населення розмовляє і думає українською мовою?
    Цікава окупація...

17. Дальневосточник

Вот. Видите - и Вы стали задумываться - о достоверности данных переписи 2001 года.
    А я давно полагал, что результаты насквозь сфальсифицированы и не соответствуют реальному положению дел в Украине.

18. Pedro

По-перше, не половина України окупанти. Не думаю, що половині населення України сама назва держави сидить поперек горла.
    А щодо галичан, то це дуже висококультурна толерантна частина українців.
    Ось як Андрухович висловив думку (толерантно!) - поскільки Донбас і Крим не хочуть інтегруватись в державу Україна, то дати їм можливість приєднатись до коханої ними Росії.
    Ось це галицька високотолерантність!

19. Дальневосточник

Интересно - с какого ТАКого переляку Донбасс собирается куда-то присоеденяться? Где это - и от кого пан Андрухович услышал? Сам выдумал - и на потребу текщему моменту - озвучил. Нет у нас ТАКого движения, нет. А есть неприятие попыток навязывания галицого видения развития нашей страны. Причем уровень неприятия становится ТАКим, что этот галицкий толерант начинает понимать - осуществить задуманное - не удастся. Каким образом добится желаемого? Да отсечь несогласных! А на остатках - мы будем доминировать. Идея - не нова. Называется - разделяй и властвуй. Вот ТАК "демократические властители дум" становяться провокаторами и поджигателями братоубийственных конфликтов. Видимо - у каждого поколения есть свой поп Гапон. Для Галиции им желает стать Андрухович.

20. Pedro

А що, хоче всю Україну данбасіравать? Тобто перетворити на УкрАіну?
    А заодно встановити бандитські закони. Думаєте Галичина погодиться на такий сценарій?
    А поки що Донбас боїться якраз приєднатися до Росії, бо деяких супермафіозі може чекати доля Ходорковського. І з Україною не хочеться бути бо спільного - нуль.

а де твій аватар? :)