федеральний устрій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 7 жов 2008.

?

федеральний устрій України мені...

1. ... подобається!

10 голосів
    25,6%
  2. ... не подобається!

22 голосів
    56,4%
  3. ... до одного місця!

4 голосів
    10,3%
  4. ... незрозумілий!

3 голосів
    7,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

не можу погодитись. то не той механізм, який забезпечить прозорість.

а федералізація - це шлях до розколу України, не розкол, а саме шлях до нього.

2. WAW

WAW Well-Known Member

Як це так не навчився? Навіть віршик був:

Да будь я хоть негром преклонных годов,
    Да будь хоть тинейджером-чукчей,
    Украинский выучу только за то,
    Что смог его выучить Кучма.

І всі депутати були професіоналами-керівниками, господарниками, економістами і т. ін.? Якщо б тоді в більшості пройшли саме вони, то мали би ви ще одну Раду, яка була в 1918 на чолі з Грушевським. Співали би "Ще не вмерла Україна", вірши Шевченка читали по десять разів за засідання, та й раділи б.

Ну то що, ампутуємо хворі регіони?

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Так, є. А чия ж вона? Тупа, безвідповідальна, непрофесійна українська влада.

4. volk

volk Well-Known Member

Я думав про це. Згадайте ще про те, як зникли Чорновіл, Кірпа, - люди які могли щось робити для цілого суспільства. Інші.
    І чим більше про це думаю, тим більше переконуюсь в тому, що Україна - це черговий масонський проект. Залежна, з хворим населенням, з залежною економікою, з керованою політикою, з сумнівною історією, постачальник робочої сили, просто буферна територія. От, що з нас хочуть зробити. Якби ті комуністи були по-перше УКРАЇНСЬКИМИ, а по-друге, КОМУНІСТАМИ. Але вони і не перше, і не друге. Так само як і демократи, так само як і "націоналісти" - "still making business"

• Подобається Подобається x 2
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я ніде і не скривав, що на мою думку це єдина операція, яка може врятувати Україну. І Ваш покірний слуга на протязі кількох місяців поміняв би Австралію на Україну.

6. volk

volk Well-Known Member

Вона того, хто її купує.
    Влада в державі Україна. Але не українська.

Останнє редагування: 17 жов 2008
  7. Городецький

Городецький Well-Known Member

Невже ж Ви гадаєте, що у федеральній державі не буде центральних органів? Певно як Буш кудись приїздить, то там теж якийсь колапсєц, це точно.
    А наш міський голова сам машину водить, чи то з популізму, чи то з економії. :)

:blush: та тілько на ЛФ ...

8. Pedro

Другий момент – залишення при владі старої номенклатури, вихованої на ідеології руйнування української віри. Ця когорта фактично чужого чиновництва, як би не маскувалася, могла діяти лише так, як її налаштовано і зазомбовано. Совкове чиновництво – це не п’ята колона, а стократ гірше – залишений на нашій території безжальний термінатор української віри.

Поодинці ці люди так не вважають і навіть переконані, що зробили багато для економіки і творення держави, але сукупно вони вбивали і вбивають українське гуманітарне начало, віру в українську успішну Україну.

Тепер до влади приходять молоді служителі народу і депутати, але ніхто не знає чим вони кращі. Є всі підстави вважати, що у владі частково клонується совкове термінаторство, з порядною домішкою сучасного молодого цинізму.

http://www.pravda.com.ua/news/2008/10/17/83007.htm

9. Степаныч

Згоден, можна до
    ще й "продажна". Але все-рівно українська. Ну не німецька, штатівська, російська, французька, білоруська, .......................ж!!!

10. Pedro

Прикметник "український" (українська, українське) треба заробити. Не можна
    називати цим іменем людей які воюють зі всім українським.
    Наприклад, недоброї памяті Щербицького в мене б язик не повернувся назвати українцем.

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

К сожалению, как говорил товарисч джугашвили - "у меня нет для вас другого народа"....
    Простите великодушно - но как это похоже на слова, клятой памяти разных "секретарей" - "звание коммунист еще надо заслужить"... :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

От я і кажу - дулю з маком. Бо по-перше, людина себе відчуває украінцем (росіянином, ......), але ше є і друга частина: ким тебе вважають люди. Мене ніколи в Білорусі за "справжню білоруску" не приймали. А як дійшло до правди, то трапилось так, що моя сім"я мене за "свою" також не приймає.

13. Pedro

До речі, про таваріща Сталіна... Як він про себе казав? Правильно - мі рускіє.
    Всі знають, що переважна більшість саратнікав Лєніна (включно з ним) були євреями. Але чи вони себе чи хтось інший міг назвати їх євреями? Вони для себе і для всіх були "рускія рєвалюціанєри". Ще й нещадно воювали з БУНДом - справжньою єврейською організацією.
    Та й здається в Кучми в паспорті стояло - рускій...

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

о_О "взяти мішок та переїхати" -- це хіба не "на пальцях"?...

15. Степаныч

Ну дык термин "россияне" Ельцин ввел в обиход только в конце 90-х годов 20-го столетия!:)

16. Pedro

Степанич, не знаю, що це слово означає в Вашій мові, але в моїй мові це досить таки нецензурне слово (dick).

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот так живешь-живешь, а потом вдруг узнаешь, что классический американский роман Мелвилла - Mobi-Dick - оказывается имеет в названии нецензурное слово.... :))
    P.S. дык - это из митьковского языка :)
    http://mitki.kulichki.net/russian/themitki/p1.html

• Подобається Подобається x 1
  18. WAW

WAW Well-Known Member

А судьи кто?
    Понимаю, что сейчас в меня полетят яйца и гнилые помидоры, а также на приведенную мною ниже историческую личность выльют не один ушат помоев, но тем не менее скажу, самой русской царицей была последняя Императрица Александра Федоровна. Когда у нее была возможность выехать в Германию, она сказала, что лучше останется последней поломойкой в России, чем примет помощь от ее (России) врагов. А ее русские все время немкой считали. Так что первично все-таки мнение самого человека, кто он еси.

• Подобається Подобається x 1
  19. Степаныч

Звиняйте, не мав нічого поганого на думці. Так би мовити, вжив не зрозумілий Вам вираз. Ніякої зневаги! Більше не буду! ("Вы такие мнительные!") (с, не помню откуда)".

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Прошу пана, я своі почуття могла собі засунути хем, в вухо, бо таки зісталася з голою дупою. Я себе продовжую вважати львів"янкою, але я не можу сказати, що мені байдуже, шо хто там сі думає. Такі от мої думки....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)