федеральний устрій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 7 жов 2008.

?

федеральний устрій України мені...

1. ... подобається!

10 голосів
    25,6%
  2. ... не подобається!

22 голосів
    56,4%
  3. ... до одного місця!

4 голосів
    10,3%
  4. ... незрозумілий!

3 голосів
    7,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Руськими чи росіянами? Це две велики ріжниці, як кажуть в нашому місті Одесі :)

Угу, в мене майже така ж штука, батько - білорус. Я, між іншим, в тої Білорусі народилася. Мати, правда, не німченя. І знаєти, який фокус: у тої Білорусі мене ніхто за білоруску не тримав. Тут я Адольфа розумію :) Ні там не свій, ні тут не свій...

2. Городецький

Городецький Well-Known Member

Та Ви анархіст якийсь, нє?

Я добіса багато чув таких самих думок на Майдані Дніпропетровська, тільки звучали вони трохи інакше "Та ми годуємо пів-України! Чому Київ забирає і ділить на усіх?". А Ви кажете менталітет різний ... Та однаковісенький!!!

• Подобається Подобається x 2
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ніколи в житті....
    просто влада має бути прозора...
    а чим більше вона "централізована" -- тим менше прозора...
    ага, і омон найбільш нарваний саме з дніпра.. :) :) :)

4. WAW

WAW Well-Known Member

Свою національність людина сама має усвідомлювати. Якщо створити умови відповідні, то людина зробить свій вибір або з патріотичних, або з меркантильних причин. Як ото після початку перебудови кількість євреїв в рази зросла зненацька.

• Подобається Подобається x 1
  5. Городецький

Городецький Well-Known Member

Ну то буде бі- чи три-централізована, це додасть прозорості бодай на місцях?

Альо, ну мусть же ж Дніпро бодай чимось славитися :)

6. volk

volk Well-Known Member

Ті самі євреї зголосилися - одні щоб виїхати в Ізраїль, інші просто щоб виїхати... Тобто свою національність вони завжди усвідомлювали. Але це не заважало одним бути патріотами, а другим паразитами.

Е-хе-хе... А хто її примусить бути прозорою в Україні? Народ вплмву на владу ніякого не має. Депутатську недоторканість-он пообіцяли до виборів зняти, а після виборв почали думати, чи варто це робити? То перед ким звітувати, - перед тими, хто шістнадцять років "живе на віру"?

Тож вперед на вибори, давати тим виродкам ще один останній шанс.

Останнє редагування: 17 жов 2008
  7. duncan

та дуже просто: наприклад, ві львові, так чи інакше, але зустрічаєш владоможців...
    вони не їздять з посиленою поліцейською охороною, бо львів’яни таке не зрозуміють...
    я багато зустрічав різних відомих людей ві львові, але коли приїжджає "центральна влада" -- ві львові починається коллапс!
    дороги перекривають, машини і люди -- в пробках, лають цю владу тощо...
    а чому так має бути?
    дніпро ще славиться вами! :good:

8. volk

volk Well-Known Member

Тому що де та Україна, яку почали будувати у 90-ті роки? Її проспали, роблячи бабло, і намагаючись бути схожими на когось, тільки не на себе. Яку модель ми можемо відтворити? Модель радянської України. З ринковою політикою і економікою.

9. duncan

і як ваша репліка стосується федерального устрою?

10. volk

volk Well-Known Member

Так само як і та, на яку я відповів.

А, до речі, - модель радянської України, як констатація факту,:)

11. duncan

теоретизувати щодо "бабла" можна довго...
    я нічого поганого в цьому не бачу (маю на увазі саме заробляння грошей)...

якби влада України від самого початку була українською, можливо, питання щодо федерального устрою у мене не виникло...

12. WAW

WAW Well-Known Member

Особливо з прізвищами Іванов Іван Іванович, Сірко Левко Хомич і т.ін.

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Простите великодушно.....:)
    А какие социально-экономические отношения Вы при этом имеете ввиду?о_О
    Кто должен был бы быть владельцем средств производства?о_О

14. volk

volk Well-Known Member

Я теж. І де її взяти, цю українську владу? Чи вона стане такою внаслідок федералізації? Навряд - чи.
    Нарахунок "заробляння" Існує тільки два типи людей, яких крім грошей не цікавить нічого, - це євреї і найманці. Не хотілося-б, щоб до цих двох згодом додалися ще й "українці".

15. duncan

насправді це просто: централізація призвела до того, що простіше було "взяти мішок з грошима" та переїхати до києва....
    антиукраїнськість -- президент за 8 років так і не навчися українською розмовляти, відповідно і політика в нього була такою самою: з’явилися різні вєркі-смєрдючькі тощо...

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Давно хотів спитати: що значить "українська влада"? чому зараз влада "не українська"?

17. volk

volk Well-Known Member

Сорі за офтоп.
    Саме так! Зі мною в школі вчився хлопчик на пізвище Биков, який з багатьох євреїв, з якими я вчився, був так і записаний. Інші були записані росіянами, українцями, білорусами. Через рік після школи виїхав у США.

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Простите меня еще раз.....о_О но я все таки не понял:
    Если мона ..упрощенно "на пальцах" и без гасел... будь ласка.

19. volk

volk Well-Known Member

Степаничу, як Ви гадаєте, якщо якийсь перець з ВООЗ рекомендує українському міністрові робити щеплення на Україні вакцинами, які не можна використовувати, і той його слухає, а українські закони має десь, якщо українські сільське господарство знищується на догоду шкідливим продуктам по західним технологіям (які, доречі, скоро тільки для нас і будуть виготовляти), якщо українська наука в глибокій кризі всі ці останні роки, і т. д. і т. п. - то ця влада є українською? Вони просто заробляють гроші. От Пупер нічого поганого в цьому не бачить, а потім питає "А де ж, панове, ваша честь , совість, і висока гордість за тим, що ви українці?" А те, що від тих самих вакцин помирають наші українські діти - то так, побічний ефект, в межах допустимого. Як то говориться, instant business, nothing personnal.
    Тепер далі. Щось зміниться, якщо Україна стане федералізованою? На мій погляд - ні.

Останнє редагування: 17 жов 2008
  20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви думали про причину цього явища? Чому нічого не змінилося з часу УССР? Навіть такі одіозні комуністичні назви як верховна рада (навіть Росія поміняла назву парламенту!) чи "міліція"?
    Якщо ні, то згадайте кінець 80-х і початок 90-х... В перший демократично вибраний парламент від Львівської області не пролізла ні одна(!) плюгава комуняка. Комуністів від інших західних областей можна було порахувати на пальцях однієї руки. А що ж Схід??? Продовжував в традиціях совка - дастойния кадідати ат КПСС (чи як тоді це називалось) на чолі з Першим секретарем (до того головним ідеологом КПУ).
    Ось і маємо те що маємо. На жаль вони далі занепокоєні і голосують за апщєпанятний, проти НАТО чи за дєдушку Лєніна.
    Так що не нарікайте. Коли гангрена уразила одну частину тіла то терпить весь організм.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)