федеральний устрій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 7 жов 2008.

?

федеральний устрій України мені...

1. ... подобається!

10 голосів
    25,6%
  2. ... не подобається!

22 голосів
    56,4%
  3. ... до одного місця!

4 голосів
    10,3%
  4. ... незрозумілий!

3 голосів
    7,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви глузуєте ... а мій однокласник у 1968-69 рр оббігав купу юристів, щоби його НЕ записали євреєм...
    Мати була 100% єврейкою, а батько, якого вони не бачили років 15, носив українське прізвище.
    Чомусь навіть перейти з материнського на батьківське прізвище хлопцю не вдалося. Деталей не пам"ятаю.
    Часто чув від них слово "вольноопределяющийся"...

Втім, зараз він у Германії, на українському прізвищі, працює за фахом (історія-соціологія) і не отримує допомогу як єврей.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То з байки "Як єврей себе об'єврєїв"?

3. WAW

WAW Well-Known Member

І це зменшення суто за рахунок руських? Геноцид, однако.

Зовсім я не глузую. Просто писати про 80% українців на Херсонщині, Днепропетровщині та Закарпатті вважаю незовсім доречним.

• Подобається Подобається x 1
  4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Борисе,ви чудо...гумор ваш чудовий!:good:
    Всі евреї в світі і є соціологами в сфері історичних досліджень.Доказано!Ну і те що за це,ніхто не платить,при наявності навіть диплома,з подібним записом,то теж правда,бо ...просто,нині це на Заході,як добровільне заняття,або прикриття від нападків на ведення безробітного образу життя.Гордість за свою націю і підвищене відчуття своєйі унікальності дають евреям на Заході(в тому числі і в США)можливість відчувати себе Вільним Митцем,Унікумом в отакий світовий кризисний час.Я вас вітаю,якщо в Вас інакше!
    :mocking:

5. Bogun

Bogun Well-Known Member

Не геноцид, а вимирання населення. Найбільше населення вимирає в Східних і Південних областях, а менше вимирає та є невеликий приріст у Західних. Демографія, не більше.

Хто заважає населенню Сходу і Півдню розмножуватися о_О, коли ви скажете Західна Україна, тоді я вже не знаю :).

Чого ні. Херсонщина - 82 % українців (у 1989 р. - 76%, для 73 % населення - українська мова рідна) від всього складу, Миколаївщина - 81,9 % (у 1989 - 76 %, для 69 % населення українська мова рідна) від всього складу.

У Закарпатті 80,5 % українців (у 1989 р. - 78,4 %, 81 % населення - українська, 13 % - угорська), 12 % - угорців, 2,6 % - румун, 2,5 % - росіян.

У Дніпропетровщині - 79,9 % українців (у 1989 р. - 72 %, 67 % населення вважають укр.мову рідною).

Всерівно, навіть за переписом 1989 року - українці більшість у всіх регіонах, крім Криму. У Закарпатті, тоді було 78 %, зараз 80 %. У Східних регіонах збільшилося на 6 -7 %, не більше. А не на 20 %, 30 %.

До речі Одещина: 62 % українців, 20 % росіян, 6 % болгар, 5 % румун (молдаван).

http://www.ukrcensus.gov.ua/results/general/nationality/

Ну, що я можу сказати росіянам - КОХАЙТЕСЯ.

Останнє редагування: 7 жов 2008
    • Подобається Подобається x 7
  6. levandivka

Ггг...
    Спробував перекласти то російською...:russian_ru:
    Душевно звучить...

• Подобається Подобається x 7
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

НОТОЦО,
    того хлопця НЕ прийняли до технічного інституту, до художнього технікуму (в Україні) і він заочно закінчив Карельський педінститут за фахом "історія".
    Ким же йому ще працювати ?

Почав він кар"єру в Германії музикантом похоронного оркестру.
    А тепер нехай "досліджує". :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:good:
    І я так думаю...Нехай досліджує.Щось-таки та дослідить троха...і на прожиття собі також.Я вас розумію.
    :)

9. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

У меня бабушка по матери еврейка. Так мама никуда не бегала, записали по отцу(деду моему) украинкой. Никто никуда не бегал. :dntknw:

10. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

За обома руками.

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Мені теж подобається, бо:
    - набридли балачки про русифікацію, якої немає, і постійна боротьба за українську мову, якій ніхто не загрожує ...
    - центральна влада діє всупереч волі мільйонів громадян країни ...
    - не подобається те, що "етнічні" українці (самопрооголошена "титульна нація") вказують усім громадянам України як жити, на якій мові розмовляти, перебріхують історію, ...

тощо.

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чудові слова!...
    може нагадаєте, кому це вигідно?..

13. Salty_Ears

Salty_Ears миється в бані

пацаны, я за независимость Галичины от остальной Украины.

14. levandivka

Що, з Одеського Форуму вигнали?

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

аналогічно, я за незалежність вас (пан пацан) від усієї решта України!... :good:

• Подобається Подобається x 2
  16. Salty_Ears

Salty_Ears миється в бані

никогда не был на Одесских форумах. Вот (спам видалено) - милости просим.

Останнє редагування модератором: 9 жов 2008
  17. Проти. Теж обома. :preved:

18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Щоб прийти до федералізації, потрібно пройти консолідацію. А взагалі спочатку вижити!

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

а перед тем - как писал "дедушка Ленин" - "чтобы объединиться, надо размежеваться"... :tongue:
    Пусть лучше будет как есть...Поскольку - везде хорошо, где нас нет, а где никогда не будет - просто рай... :pardon:

20. Ewgen

Ewgen Member

Не понимаю тех, кто голосует за федерализацию...
    Сначала надо понимать что есть сие. А потом клацать на чекбокс.
    Украина государство унитарное и никак не может быть федерацией. Т.к. для этого нет причин, а также нет определённых элементов будущей федерации.
    Например, США - каждый штат имеет свое право, суды, правоохранительные органы и т.д.
    Германия - земли, образованные историческим ходом образования федеративного государства, которое закончилось не так давно.
    РФ - я бы не сказал, что это федерация, хотя де-юре она ей является. Фактически там псевдофедерация. Смахивает на совок образца 70-х годов. Особенно это стало очевидно после уничтожения избираемости руководителей элементов федераций.

Я лично не вижу Украину федеративной, это вредно, опасно, и самое главное - бесполезно!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)