А, "Остров Крым". Но это же утопия, батенька. Вы полустров, полностью зависимый от материка. Поэтому, гипотетическое отделение от Украины превратит ожидание "кайфа" в проблему физического выживания. На сегодняшний день пребывание Крыма в составе Украины есть жизненная необходимость. По крайней мере, на данном этапе развития.
А що ще може говорити кремлівський яничар? Не вдалося цій сволоті створити на теренах України "придністров'я", то хоч так вони хочуть "накакати" в чужий город.
сейчас вам скажут, что сердце 9 мая показало свой "звериный оскал"... правильно у шустера сказал заммэра Львова: как только в Украине обозначились сдвиги к сближению с ЕС, так сразу последовала провокация со стороны компартии и спецслужб РФ.
В принципі після цього зізнання, далі коментарі цьогодописувача в цій темі (підкреслюю , саме в цій темі)можна не читати і не реагувати на них. Але все ж таки спробуєм. Донор кого і чого? Як що виходити із зізнання автора, то він не в курсі і для нього не важливо. Донор і крапка. І Ви хоч на голові стійте зі своїми політично-герографічними, геополітично-екнономічними викладками доводячи що його твердження не просто необгрунтоване, але і навпаки носять зворотній характер,, для тих кого він вважає "донорами" Я не стану йому доводити, що вся продукія що виробляється на сході за світовими стандартами , м"яко кажучі не конкурентна, і та частина країни яку він вважає реціпієнтами ПРИМУСОВО вимушена споживати той непотріб, і платити за нього світові ціни (бо внутрішні за більшістю показників вже їх перевищили). Таким чином донором для східної промисловості цілком і повністю виступає Центр і Захід, яким заборонено через низку законів та інш. актів від тієї продукції відмовлятись на користь продукції імпортонї та якісної і за ту ж ціну. Суть месиджу комуняки проста і зрозуміла. відаволікти плебеїв від провального курсу донецької братви (Сам сімєнєнков теж донецький браток і за народєенням і за менталітетом). Зазаделегідь розуміючи, що наслідки для сходу і півдня будуть не просто плачевними від тої федералізації, а катастрофічними у всих напрямках, і пер ша за все це пертворення в велике придністров"я, сіру зону. З всима витікаючими наслідками як оголтєлий бандитизм, і економікой орієнтованю виключно на контрабанду. Точно знаю, що він знає хто насправді із якої руки клює. Але Вам цього не каже. Чому? То інше питання. Вам не цікаво узнати чому донецька братва захопивши владу викинула із всіх своїх статутів та програм саме цей пунктік про федералізацію? Хоча до цього його юзала на всі 100%. Задумайтесь.
логическая ошибка ваша и ваших укрооранжевых единомышленников в том, что они рассматривают федерализацию и раздел Украины как последовательные стадии, а на самом деле они альтернативны зачем, к примеру.Харькову отделяться от федеративной Украины? И от избытка мовы избавились, и работает регион на себя, а не на тэрнопольского бездельника или гастера- идиллия! Да из федеративной Украины Харьков палкой не выгонишь
а-а таки ты брав Баярд. тут уши полного отделения видны. сепаратистам по рукам давать надо. а как начал. и дескать деньги даем, и как бы федерализация нужна... а на самом деле чистый сепаратизм.