Фаріон в дит.садочку - Лізи повинні лизати ?

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Deus igrok, 20 лют 2010.

1. Urtica

Urtica Well-Known Member

Мені цікаво, хто пустив це опудало до дітей.

• Подобається Подобається x 7
  2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Це опудало - заступник голови комісії з питань освіти та науки Львівської обласної ради.

• Подобається Подобається x 5
  3. OldMan

OldMan Well-Known Member

И доцент кафедры украинского языка и прикладной лингвистики Национального университета "Львовская политехника".

Вот так надо прикладывать лингвистикой, малята.
    :)

• Подобається Подобається x 8
  4. Ну і не пояснюйте. Хоча якщо ви висунули тезу, а інші її не зовсім зрозуміли, то можна було пояснити.
    Додавати до прізвища -ов, наприклад, Коваленков - це дурість, імхо.
    Так само, як називати дитину так, як їй не подобається - це теж дурість, імхо.
    У цьому зв'язок?

Я вважаю, що дитину треба називати так, як більше подобається їй і батькам. І автентичність і любов до українських традицій тут ні до чого. Можна мати неукраїнське ім'я, але поважати українські традиції, і навпаки. Особисто мені більше подобається звучання Коля чи Саша, ніж Миколка і Сашко. Комусь подобається Ніколь - хай називає Ніколь.

• Подобається Подобається x 9
  5. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 13
  6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Лінгвістка не педагог , не спец по роботі з малюками , той хто це знімав зловмисник.:dntknw:
    Здається в українських документах не повинно бути по батькові, тись москальщіною смердить.

• Подобається Подобається x 2
  7. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Це просто жах! Якби мою дитину так образили, я б не знаю, що їй відповіла. Яке право вона має так висловлюватись?

• Подобається Подобається x 8
  8. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

На кожну, навіть найкращу справу завжди знайдеться якийсь фанатичний недоумок, який доведе її до абсурду і викличе відразу до всієї ідеї загалом.
    Сама Фаріон то ще півбіди - чи мало є сьвірків на білому світі? А от те, що вона потрапила і в вузи, і в раду, і до дітей її пустили, і з камерами за нею бігають - ото вже справжня проблема, причому не її особиста, а цілої громади.

• Подобається Подобається x 14
  9. Чупага

Чупага Well-Known Member

Будь-яким політикам нема чого робити в дитячому садочку.
    П .Ірину використовували в антиукраїнській пропаганді по простоті:)crazyman:) вона цього і не помітила.

• Подобається Подобається x 9
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чому ж.

Це ж інший погляд на такого пропагандиста національної ідеї. Не "випрасувана" поведінка.

Інколи корисно на таких не тільки на трибунах подивитись. Знаєте, як Петро І казав:"Боярам в Думе говорить по ненаписанному, дабы дурь каждого видна была."

Тут - видно.

• Подобається Подобається x 14
  11. Чупага

Чупага Well-Known Member

Схожі проблеми
    Рік тому пан президент втрутився що б литовці пана Козлевіча не писали Казлявічусом.

Президент Литвы призывает узаконить написание польских фамилий буквами польского алфавита
    Президент Литвы Валдас Адамкус призывает срочно узаконить в Литве написание польских фамилий буквами польского алфавита. Об этом он заявил в четверг на совместной пресс-конференции с президентом Польши Лехом Качиньским в Вильнюсе. По словам Адамкуса, для решения вопроса написания фамилий польского национального меньшинства требуется политическая воля, а "фамилия является богатством, на которое никто не может покушаться".

Президент обратил внимание на замечание главы Польши о том, что литовские фамилии в Польше без проблем могут писаться в соответствии с правилами литовского языка. "Фамилия является богатством, которое принадлежит каждому из вас, я думаю, что ни у кого нет права покушаться на это богатство. Поэтому я верю, что замечание, сделанное только что президентом Польши о написании фамилий на литовском языке в Польше, также должно быть принято и срочно упорядочено в законодательном порядке в Литве"

Runet.lt

• Подобається Подобається x 5
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

У моєї подруги вона колись викладала ділову українську мову - так розказували, що студенти боялися на парі запитання ставити - Фаріон одразу читала нотації про неправильну вимову чи постановку питання, та ще й в образливій формі

• Подобається Подобається x 11
  13. La esposa

La esposa Well-Known Member

ни нада :nea:

я на прикладній лінгвістиці вчусь, так ми там педагогіку й іже з нею так товчемо, як ніхто :) а за одну дурепу робити висновок про всіх - троха зле. Може, вона педагогіку прогулювала..?

• Подобається Подобається x 6
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І я колись вивчав педагогіку і психологію... О!... Я Макаренко і Фрейд в одному слоїку... :)

• Подобається Подобається x 3
  15. "вибухонебезпечна суміш"? :)

16. La esposa

La esposa Well-Known Member

тоді я, певно, Карнегі :crazy:

17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ірина Фаріон є представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода», відповідно, її дії і заяви підтримують всі члени об’єднання. Про це сьогодні, 22 лютого, заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок у відповідь на запитання, чи підтримує політична сила висловлювання Ірини Фаріон під час відвідин 19 лютого львівського дитячо-навчального закладу №67.

«Прапор в руки Партії регіонів в їхніх намірах, це перше. По-друге, Ірина Фаріон не є приватною особою, вона є представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода», відповідно, вона є членом політради Всеукраїнського об’єднання «Свобода» і ті дії, і ті заяви, які вона робить, вона робить як один з керівників організації. Ірину Фаріон повністю підтримує весь склад Всеукраїнського об’єднання «Свобода» від першого до останнього члена», - прокоментував дії своєї колеги для ZAXID.NET лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хоч в одній темі думки співпали...

Не все втрачено...

:)

• Подобається Подобається x 1
  19. RJK

RJK Well-Known Member

Огромная просьба ко всем присутствующим выразить своё отношение:
    1 - к данному случаю общения с детьми
    2 - к позиции структуры "свобода".

У меня кратко -
    1: мерзость, за которую надо жестко наказывать, вплоть до принудительного лечения в психиатрии.

2: подлецы.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

И чё? (десять знаков)

а де твій аватар? :)