Фарион считает, что за русизмы детей нужно наказывать

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 26 лис 2010.

1. Милена

Милена Дуже важлива персона

А почему дочь Софией назвала, правильнее было бы Софья :scratch_one-s_head:

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А полюбляє грецькі назви, бо там жеж все є...а тут дечого нема, розуму, наприклад в декого.

3. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Луна....

Почему в более слабой , с полицейской точки зрения, предвоенной Польше, такого явления как УПА не было?

А в послевоенном СССР она активно действовала как минимум лет пять, после окончания войны? Не смотря на жесточайшие репрессии?

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

«На протяжении и XVII, и большей части XVIII века в Московии спокойно относились именно к матерной брани. Простой пример: около Савинно-Сторожевского Звенигородского монастыря, расположенного в трех километрах от Звенигорода, протекает ручеек, и во всех писцовых книгах, начиная с конца XVI столетия, когда была составлена первая, совершенно нормально писцы фиксировали название этого ручья, протекавшего по земле, которая принадлежала монастырю. Первая буква была "п", вторая половина оканчивалась на "омой". Кто ходил сюда мыться от Звенигорода, за несколько километров? Не совсем понятно. Но, так или иначе, в конце XVIII века, когда проводится генеральное межевание России, составление полной карты Российской империи, по указу Екатерины Великой все названия, которые содержат в себе непристойную лексику, матерные корни, заменяют на более благозвучные. С тех пор переименован и этот звенигородский ручей».

До сей поры на картах Московии-России существовали тысячи топонимов и гидронимов, созданных на основе матерных слов.
    Ничего подобного в это время ни в Беларуси-Литве, ни в Руси-Украине тогда не было – там народ матов не знал.
    Раскопки академика Валентина Янина в Новгороде привели в 2006 году к открытию берестяных грамот с матами. Они намного древнее, чем приход в Суздальское княжество татар. Что ставит ЖИРНЫЙ КРЕСТ на вообще попытке историков увязать маты московитов с языком татар (тюркским).

Мало того, эти маты на берестяных грамотах Новгорода соседствуют с элементами финской лексики – то есть, люди, их писавшие, были не славянами (колонистами ободритами Рюрика, приплывшими с Полабья и построившими тут Новгород), а местными полуславянизированными колонистами Рюрика финнами (или саамами, или чудью, весью, муромой).

5. Forpost

Forpost Стоїк

ну може в три роки і зарано, але в пять вже запізно.бо в 17 україномовні дегенерати таке виписують на форумах,що краще би вони жували
    ПиСи а дух Росії з України тре поганою мітлою гнати я чим далі тим краще

6. Luna

Попробую догадаться..Это чтобы в три годика детям потом гвоорить Лиииза - от слова ЛИЗАТИ...
    Твою дивизию..ну и дура.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нічого ця "фрау" так і не зрозуміла. Хоча би те, що людина не присвоює собі ім'я, а носить те, які дали їй батьки. Ще цій "вчительці" варто б знати, що Ірина та Орина є різними іменами, як Іван та Жан. Та кому це я доказую. Там гонору більше ніж ...
    А оце й показує суть дрібноти "Свободи" (з Фаріон включно) по зрівняння з ОУН (б). В маси потрібно нести ПРОСВІТУ, а не опускатися до показушних малоефективних акцій.

8. Luna

От як пані прийде до школи з моєї дитини "вибивати", то я вже спокійна. Бо змалечку навчила, як з такими ЦЁЦЯМИ розмовляти, до речі - цілковито ввічливо, але одразу зрозуміло. І ще я спокійна, бо знаю, що вчителька та директорка виштовхали б цю депутатку за поріг. Тому моя дитина навчається в цій, українській, школі, на українській мові зі справжніми УКРАЇНСЬКИМИ жінками.

9. Luna

Та що Ви таке кажете???? Як жеж пані собі міркувала перекроїти Лізу, цікаво? Чи в дитини взагалі майбутнього в цій країні немає, бо гарнюня - жіночка з грецьким іменем єврейські не полюбляє чомусь...
    Та хто ви такі разом з нею, паскудники, що дітям дозволяєте собі такі травми наносити? СВОЇХ дітей кладіть поперек лави. І своїми керуйте. Хоча..Ваші вже дорослі та до онуків таких матрон не підпустять. А щодо моєї професії - я Вчителька, і цим пишаюсь. А Ви - поливач брудом, теж гордимося, що й таким є місце на нашій землі.

10. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Чтобы, ответ неверный по определению.

11. Luna

Смотря, кто определяет:)

Пан Анжей..я не люблю спор "лишь бы кума поддержать".
    Вы цепляетесь к словам. Всего хорошего.

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон запропонувала іншим депутатам придбати її книжки і повчитися, щоб "їхня мова заслуговувала на слухання".
    http://tsn.ua/ukrayina/farion-zaproponuvala-deputatam-pridbati-yiyi-knizhki-i-povchitisya.html
    Як то добре,що деякі на цім форумі не депутати і не кандидати кудись-там...а то б тоді на місці пані Фаріон тако-о-о-ої фігні якоїсь понапропоновували для України...ну як в Молдавії кирилицю,і ті всі проблеми з нею,які почались віднедавна!

13. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Так це Бандера дуже добру справу робив. Не згодна?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Слухайся, зая, Луну, вона українською тебе добре навчить, не те, що твоя тупа школа і такий самий университет)))))

Зая, вчись наступному і тебе точно в ПР приймуть.

15. Милена

А хиба:scratch_one-s_head: вона не Ярина ?

16. Luna

НЕ СМЕЙТЕ назівать нашего Блика ЗАЕЙ!!!!!!!:ireful:

17. Luna

Та НАХІБА ж такій ...тендітній та ласкавій до дітей жіночці своє грецьке ім"я змінювати!! Може, хто порадить валізи та ...Афіни)))

18. Милена

Я тоже , возмущена :ireful:, что за панибратство ?

19. Luna

Ну! Один кричит - ГЕЙ, второй заей кличет...ещё б котей назвал))))

20. Милена

:)) Руки прочь !!!, от Блика !!!

а де твій аватар? :)