WildWind Вкладиші/фантіки потрібні не наклеєні ))) Якщо такі є з радістю обміняю на марки, в мене досить багато є дублів на обмін десь коло 300 штук, точно собі щось підберете. Можливо Вас якась певна тематика цікавить? Наприклад флора, фауна, видатні люди, живопис. Зможемо обмінятися після 6 вересня, бо я зараз у відпустці за межами Львова. І монетки є різні, старі і не дуже і паперові гроші і ще багато чого різного. Старанно пошукаєте може ще щось знайдете і пишіть сюди, або в приват, домовимось обовязково
Звертаюсь до фанатів футболу, може у Вас єтакі фантики як на зразку, я свого часу не застав зірок світового футболу 1986 року, проте маю багато фіналів 90,92,95 років. Зможемо обмінятися ))).А ось зразок (номери червоні)
Розшукую ще такі марки техніка різноманітна (авто, мото, паровози, поїзди, автомобілі, літаки), бажано цілі серії з вказанням марки зображеної моделі і не гашені (але це не принципово). Є обмінний фонд близько 300 різноманітних марок. Кому цікаво пишіть. Додаю фото про що мова
Готовий запропонувати багато цікавого матеріалу для початківців-колекціонерів, які поділяться зі мною фантиками на взаємовигідних умовах. Чекаю повідомлення в ПП
Цікаво)) Я те все вже чула? чи є щось новеньке? І ще я маю нові марки)) А ще маю дуже багато дублів кіндерів, куди б то спихнути?
Є новеньке правда небагато, в основному монеток різноманітних добавилось, марок не дуже багато нових появилось після нашої зустрічі )). Ближче до грудня мають бути нові поставки, так що буде з чого вибрати, заодно поцікавлюсь кому кіндери потрібні. Відпишусь в цій темі або в приват
Дуже потрібні марки Саудівської Аравії, з такими позначками у верхньому правому кутку як на фото ( зелена пальма а під нею 2 мечі), надіюсь на допомогу від WildWinD
Привіт! В мене є різні наклейки, але такі прості як раніше в гумках за 10 коп були. Також ще є нfклейки, але вони дорожче, з футболістами від компанії PANINI переважно з Євро 2008. А прості наклейки є на тематику футбол та аніме Dragon Ball Z. Якщо щось цікавить, то пиши тут або краще вконтакті.
На даний момент цікавлять наклейки Володар кілець, Трансформери, Термінатор, герої бойовиків (Командо, Ван Дамм) і ще деякі. Пиши в приватні повідомлення обговоримо деталі
Маю чимало наклейок The X files, Termanator, Madonna, Solen, Easy Riders а також десь під 20 Hot summer strip caps... Цікавить - пишіть...
Трансформери і Лессі з задоволенням би докупив (ті шо в мене нема) за помірну ціну чи поміняв би на оті звірятка (ті шов першому пості з самого низу)
myarema- відповів в ПП Rebbit- класна колекція це все що у Вас є? Є багато Турбо подвійних, є навіть ціла колекція 261-330 можу поділитися