Відповідь: Фантастика "Хроніками Амбера" зачитувався.А Сапковського,на жаль не знаю... Щось починав,але не пішло...
Відповідь: Фантастика Я прочитала дві частини "Хроніки Амбера", але мабуть, то не для жіночого розуму спитаю чоловіка чим закінчилося і далі читати не буду а Сапковського я з якось дива почала "Відьмака" читати, от і хочеться знати, що було далі
Відповідь: Фантастика А я з точністю до навпаки. Сапковського навідь пару разів перечитувала, перші оповідання взагалі просто чудові є. Далі вже серіал і не то але всеодно читала з задоволенням. А от з Хроніками не склалося. 4 рази починала читати і так і не пішло.. Хоча інші романи подобаються в нього, а хроніки щось ніяк. Додано через 1 хвилину Це той який "из Большого Киева"?
Відповідь: Фантастика Яка читаюча сім`я! І Хроніки Амбера, і Відьмак Сапковського - одні з найулюбленіших моїх творів, входять в десятку точно. Желязни дуже цікавий письменник, якого є ще як слід не оцінив. Працює переважно в жанрі філософська фантастика, і тому читається досить важко (пробував починати "Князь света"). А Хроніки Амбера - швидше виняток в його творчості, це щось на кшталт "Серця трьох" Джека Лондона. Сапковський, на жаль, пише дуже мало. Крім Відьмака прочитав перший том трилогії "Сага о Рейневане" та ессе "Немає золота в сірих горах" про тенденції розвитку жанру "фентезі". Дуже талановитий поляк.
Відповідь: Фантастика я "Хроніки" не дочитала, все-таки, не те, щоб зовсім не сподобались, але то більше пожива для розуму, ніж для душі а от "Відьмак" Сапковського якось душевніше написаний, можна трохи попереживати за героїв - отакий я читач :D
Відповідь: Фантастика ерік переміг..... здається, що так звали цього брата.... цікава ідея: весь порядок виник з хаосу.....
Відповідь: Фантастика в другій частині вмер, а в останній переміг? Додано через 2 хвилини цікавіше "хаос побеждает порядок, потому что он лучше организован" (с)
Відповідь: Фантастика ну, наймолодший...... він ще був на початку з головним героєм книги.... ім’я не пригадую..... рендом?.....
Відповідь: Фантастика Корвін звали і він не був наймолодший :p може ще раз книжку почитаєте? Додано через 1 хвилину ага, сорі - то я про головного героя а переміг значить не головний герой? ну то добре, що я до кінця не читала
Відповідь: Фантастика вдруге?!.. ні, ніколи.... таку літературу можна читати раз (з цікавістю), але тільки раз.... найголовнішим там став хлопчина, який був разом з головним героєм на початку.... по-моєму, рендомом звати.... та Бог з ним.....
Відповідь: Фантастика Цікаво, чому ніхто не згадав Віктора Пєлєвіна? Хоча можливо це не зовсім фантастика, але тоді що? Та й десь він зник, цікаво чи виходило щось у нього після ДППНН?
Відповідь: Фантастика Пелевін пише в тому ж жанрі, що й Ірвін Уелш, Чак Паланік, обидва Муракамі, Йен Бенкс тощо. Цей жанр прийнято називати просто - "сучасна література".
Відповідь: Фантастика Сапковський для тих хто любить фентезі.Напевно багато залежить від якості перекладу-я читав по польськи і сподобалось.А пелевіна добре читати після трьох ночей підготовки до екзамену або курнути
Відповідь: Фантастика Взяв собі почитати "Тени Чернобиля".Не чекав нічого особливого,бо написана по комп’ютерній грі"Сталкер",а я забавок не люблю ніяких,крім дурака.Але так захопило,що відірватися не можу.Масштабно,добротно подано.
Відповідь: Фантастика читачі фантистики! ПОрадьте, будь-ласка, книгарні з великою кількістю книг даної тематики.Дякую