Відповідь: Фантастика не погоджуюся..... олександр бушков набагато цікавіше пише і немає порушення логіки!..
Відповідь: Фантастика Беляева готов перечитывать (в который раз), Стругацких тоже не прочь... про западных писателей-фантастов так не могу сказать... ...хотя есть и произведения-исключения и там и там ))
Відповідь: Фантастика А чому не Алєксандр Бушков? Про авторів фентезі мабуть не згадують, бо це в іншу тему.
Відповідь: Фантастика я тільки свою думку висловила Бушков напевно в мій настрій не попадав Не зачіпило. У Лукьяненка більше психології. Доречі нова книга вийшла. Ех ще б час вільний мати...
Відповідь: Фантастика Бушков,то окрема тема.Глиба... А Лук’яненко зараз дуже зійшов на пси.Його "Чистовик" - ще гірший,як "Чорновик".Але це,звичайно лише моя думка.ІМХО
Відповідь: Фантастика А ви з його історичними дослідженнями не знайомі? Типу "Россия, которой не было?" Він затятий русофіл і, як наслідок, - українофоб. Хоч аргументує дійсно логічно. А які в нього хороші фантастичні книги? А то я читав тільки його бойовики та історичні.
Відповідь: Фантастика Я їх і мав на увазі...бойовиків("Піранья") не люблю,а його фантастики чомусь не читав...
Відповідь: Фантастика ууу, а про піранью -- взагалі супер!.. по-перше: стиль!.. по-друге: мова!.. по-третє: сюжет!.. і так далі... це не ремарк, який вганяє в депресію з першої сторінки і тре добре підготуватися, щоб його читати....
Відповідь: Фантастика Ремарк не писав низькопробних бойовиків.І дуже шкода,що Ви цього не розумієте. А,бойовики я не можу читати після того.як прочитав Катерінічева.
Відповідь: Фантастика +1 Френссіс? Теж +1 "Город" дуже до вподоби.... Беляєва перечитував недавно ) Взаґалі, зібрав власну електронну бібліотеку - десь 50 мегабайт текстів... Читаю на смартфоні... Додано через 7 хвилин Є ще такий автор - Звягінцев. "Одиссей покидает Итаку". Всі книги прочитав з задоволенням. Стиль - альтернативна історія....
Відповідь: Фантастика бушков ніколи не писав бойовиків взагалі, у тому числі "низькопробних", шкода, що ви це не розумієте....
Відповідь: Фантастика "Одісей покидає Ітаку" написана давно,читається з за доволенням.На жаль,продовження:" Бульдоги под ковром"," Бои местного значения" і т.д,вже явно комерційні і такого враження не справляють... Стосовно "низкопробних",то я погарячкував,але згодіться,що інтелектуальним чтивом "Піранью" назвати важко... ЗІ.Не буду показуватися "шибко вумним",бо зараз читаю лише фантастику.Правда,намагаюсь щось недурне.
Відповідь: Фантастика А "Дырка для ордена" вообще что-то не пошла... Слишком товарищ милицейский замполит в великороссийский шовиним ударился. А начало серии - да. супер... О! Есть еще Головачев. Но его уже разбирали. ,) Фак целый был, как писать книги по Головачеву
Відповідь: Фантастика Абзац! А що ж таке "Піранья" як не бойовик? Стосовно низькопробності. Не знаю, чи писав, але під його імям точно виходили низькопробні бойовики.
Відповідь: Фантастика Ранні речі Головачова - то супер,масштабні,неординарні."Смерш-2"(серія про Соболєва),"Спящий джинн [Демон] "(перша) ,"Реликт". А потім він "памятник себе воздвіг нєрукотворний" і зайнявся нагромадженням непотрібного.Але перші речі його,без сумніву, клас.
Відповідь: Фантастика Блін, почитайте "Многорукий бог Далайна" Логінова! Майже шедевр. А російських авторів не читав вже більше року, мабуть. Після славнозвісних "Троє из леса". З багатьма відомими ще не знайомий, як от той же Головачев. Хоча письменників, які дозволяють собі свідомо робити халтуру, поважати не можу. Мені здається, вони тоді втрачають свою музу назавжди, і вже більше нічого вартого уваги написати не зможуть. Лукяненко - живий тому приклад.
Відповідь: Фантастика Непогано пише Злотніков.Люблю Ахманова.Лівадного(на любителя). Фентезі не дуже сприймаю.хіба "міську фентезі"(Панов)
Відповідь: Фантастика як на мене -- книга насичена нрудицією... просто цікаво дещо дізнатися.... художній твір не може бути "бойовиком"...