Запрошую в групу Войдите на Facebook | Facebook Група однодумців колег, створена для обговорення нагальних питань, консультацій та взаємодопомоги. В групі можна шукати собі суміжників на «субпідряд», після завершення співпраці з субпідрядниками, прошу всіх залишати оцінку роботи інженерів. Також будемо раді бачити в нашій спільноті Замовників (яких теж просимо залишати відгуки про роботу з інженерами). Прохання до інженерів. Писати про замовників які не розрахувались чи не повністтю розрахувались за замовлення (так би мовити чорний список), але обов'язково з описом ситуації, як, хто, чому! Для того щоб ваші колеги не зв'язувалися з такими замовниками! Теж саме, можуть писати замовники про неадекватних інженерів!
Фейсбук мене напрягає своїм функціонуванням. Починаєш щось читати, а публікації починають скакати, тому що там якась фігня підгружається паралельно. "Якась фігня" - це коментарі наприклад. Неможливо просто читати. Як це справити?
Ого, вже якщо i джекi на фейсбук перескочив.... Мартiнi, час задуматись про урочисте закриття хворуму. Вiдвiдуваннiсть iтак смiшна, час визнати перемогу Цукербергера.
При чому тут. Соціальна мережа і форум - принципово різні речі. Як з макаронів "перескочив" на воду. Ти не флуди, кажи як Фейсбук налаштувати.
Тут є хтось хто розбирається в Фейсбуці? Чи одні звиздуни розпальцьовані? Як подивитися список на кого ти підписаний?
Про аднакласніки тут колись дуже часто згадував такий собі, Самойлович, хваливсі шо дуже на нього там кобіти клюють А я G+ люблю )
Як таке може бути? Я був зареєструвався не по паспортним даним, то в мене був такий список. Потім Фейсбук роздуплився через пів-року, і каже "Ви напевно організація. Вам треба створити сторінку по імені і прізвищу, а цю сторінку прикріпити до неї". Шо я і зробив, і після цього в мене той список щез.
Читаю новини, тільки хочу якусь новину відкрити, чи шось написати, як додається якась нова новина і все перескакує з-під мишки бозна куди.