Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти От якраз деякі люди і проявлять милосердя, легким перенесенням у світ більш прекрасний, нє... Пам"ятаю гуцулів легенди...то вони ранених смертельно друзів своїх у бою, не лишали повільно помирати..., а відправляли самі, у світ інший за допомогою ножа...а це не гуманно, на сьоднішній день...тому евтаназія...
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Не слід. Евтаназія сама по собі ве-е-е-е-ликий негатив. Ніяких призм не потрібно. Не тільки не перекликається, А ПРЯМО ПРОТИРІЧИТЬ! "Я ни дам никому просимого от меня смертельного средства и не покажу пути для подобного замысла;", - сказано в клятві. Яку, до речі, сучасні лікарі не приймали. То що, ввести дозвіл на евтаназію, щоб розширити поле для зловживань? Зауважу, що зловживання у цьому питання приведуть до одного - смерті людини.
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Від таких прагматичних лікарів у мене мороз по шкірі. Прощавайте! І ще раз подумайте, чи ви вірну професію собі вибрали.
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти а це вже не по християнськи :shutup: ... християни так не кажуть ...цим ви можете образити людину , яка мабуть років 10 йшла у навчанні:8: , для того аби стати лікарем та лікувати:naci: , згідно норм та правил медицини...
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Я надзвичайно поважаю цю професію. Добрий лікар не може бути убивцею і вирішувати якому пацієнту слід жити, а якому померти. Лікар повинен боротися за життя пацієнта до останнього. Така моя думка.
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти З мене звичайно маг нікудишній, :shy: але мабуть - Степанович:rolleyes:
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Сподіваюсь,що правильну. Не думаю,що великий негатив.Якщо смертельно хвора людина просит допомогти залишити їй цей світ,якщо ця людина в здоровому глузді і при пам"яті,чом би їй не допомогти. Не лікар вирішує чи жити хворій людині,а родичі чи сам хворий,вбачаючи страждання.Лікар не вбивця,а лише виконувач волі
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти та не боротися, що за метафора така...лікар повинен зробити все можливе...
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Ви не зустрічали випадків, коли смертельно хвора людина, вірніше людина із смертельним діагнозом, виживала та жила рік, два, три,...? Повірте, буває. А взагалі лікарі НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ПРОБЛЕМИ ЕВТАНАЗІЇ НЕ МАЮТЬ! Крім одного - вони роблять заключення: смертельно хвора людина чи несмертельно. Ви візьмете на себе таку відповідальність? І не потрібно спекулювати щодо невимовних фізичних страждать... При сучасному розвитку фармакології. Додано через 1 хвилину Чиєї? І чому лікар? Тоді вже потрібно відродити професію палача. Додано через 2 хвилини Ну навіщо до слів придиратися? Звісно, зробити все можливе... борючись за життя.
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Буває,але не так часто,скоріше рідше ніж частіше. Цікаво,по-моєму медпрацівники відіграють чи не найвжливішу роль в цьому процесі.А на себе я би взяв таку відповідальність.А щодо я не мав би таких ілюзій.Хай людина перетвориться на морфініста,чи не так? Хто ж по-вашому буде проводити цю процедуру?Чиєї волі-прочитайте мій вислів уважно.
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Звісно. Але ж буває! Евтаназія проблема не медична. Це проблема філософська, моральна, юридична, кінець кінцем проблема духовності, віри. А лікарі (саме лікарі, а не медики) у цьому процесі відіграють роль виносячих вирок. Цілком вірогідно, що років через 10 лікарської практики Ви зміните свою думку. Краще хай помре? Не впевнений. Я писав - палач. Прочитав, тому і запитав. Волі хворого? його родичів?
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Я так підозрюю,Степаныч,ви лікар? Гіпотетично:якщо мене просить смертельно хвора людина зробити їй смертельну ін"єкцію,в Україні евтаназію дозволено,людина каже,що постійно турбувати родичів їй набридло своїм станом,в мене є на руках дозвіл від родичів зробити це(евтаназію),проведені всі юридичні,медичні передумови для цього-я беруі роблю це,я звільняю хворого від страждань-а ви таке зробите?
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Шахраю, а як вас голова болить ви її гільйотиною лікувати будете? Страждань раз і назавжди щоб позбутись?
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Це не придирання...Лікар повинен бути ситим, тоді й хворий краще себе буде відчувати...а коли лікарі кажуть як нам платять так ми й лікуєм... до цих тез я звик... а пані Олена Уей ні, тому я й корегую...імхо. Лікарі еліта...а фактично жебраки...вони по суті дивляться на хворих як на потенційний заробіток...ше Чехов казав про лікарів та адвокатів...то чому лікарі не мають права виносити висновки...для впровадження евтаназії...у
Відповідь: Евтаназія в Україні - за і проти Ні. Додано через 3 хвилини У Вашому реченні і відповідь на Ваше ж запитання. Але це не сама головна причина, чому лікар "не має права".