На традиційне "Як справи" різні народи по різному реагують в силу своїх ментальних характерів. Англо-сакс майже завжди відповідає шаблонним "O key", а житель Сардинії буде вам півтори години розповідати про його відносини з тещею. Бидлом людей роблять не хто інший як САМІ ЛЮДИ своєю громадянською кастрованістю.
Як і туалетів, до чого німці пристосувалися швидко. Як і розуму та совісті в водіїв, які зупиняли автобуси посеред калюж.
Опытный еврей найдет антисемитизм где угодно, а уж во Львове ... На ТВ здесь не свалишь, подобное заявление сделано по результатам поездки.
согласен поездки куда и к кому? этот еврей увидел разваеленную после 2-й мировой войны синанагогу и сделал такой вывод? во Львове даже бонхеда днём с огнём не найдёшь
Я же давал ссылку, мне так убедительно рассказывали, что украинцы настоящие полиглоты и почти все владеют английским, что я поверил.
Ото пощастило мандрівнику... :rolleyes: Все що хотів побачити - побачив... Видно знає де шукати, бо місцеві жителі (я і п.Дункан) того ну ніяк не побачили б, чи не знали б, що то треба трактувати саме як автори "подорожніх нотаток"
Пощастило, але не зовсім, бо у Львові тепер ще й еврейська ресторація відкрилась. Чи може той мандрівник обминав її навмисне? Щоб нотаткам не зашкодити...
:rolleyes: если украинский ресторан оформлен в виде мазанки с узорами, то это нормально если псевдоеврейский в псевдоеврейском стиле -- ярый антисемитизм )))) все ясно с этим визенталем кстати, ку-клус-клан крест сжигает, а у этого визенталя "звезда давида" горит заставляет задуматься! а вот это уже откровенная и наглая брехня. этот визенталь даже не троль или какой-то озабоченный, а явно определенными кругами купленый "журнализд"
Очень приятно сегодня было видеть на въезде в Киев со стороны Одессы множество машин из разных регионов с прикрепленными украинскими флажками Народ едет поддержать сборную, что радует.
Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков закликав всіх українців підтримати національну футбольну збірну на Євро-2012, зокрема вивісивши прапори. Народу - прапори, а їм - бабло по кишенях. Знову "швидкісний" по розтраті грошей потяг до Львова поламався.