Вы ищите позитив в картинках сегодня и сейчас. У каждого свои взгляды, то, что важно для одного человека, другому не важно. У меня вполне хватает поводов для радости. Возможно, везде есть возможность маневра, в Донецке это засада.
Shithole, так би мовити. А в Києві взагалі з глузду з'їхали. Станцію метро майдан незалежності закрили, там зверху все фан-зона. В якісь місця біля стадіону взагалі зп документами пускати будуть, я не розумію, як люди, що винаймають житло будуть додому потрапляти. Добре хоч Одесі підфартило - ніякого євра.
Только что по ТВ показали сюжет с Труханового острова - там, видно, тоже намыли немерено. Какая стыдоба!
Естественно, если там 1 туалет "типа сортира" на 100 человек. Представляю, во что превратится Трухановский после того, как шведы уедут.
Мне кажется евро "спасут" простые люди и деликатность иностранцев - они едут в Украину ради футбола, поддержать своих. Думаю, Львов очарует красотой архитектуры, кафешками и вкуснющей кухней
евро спасать не надо - это в любом случае футбольное чудо ("футболисты" меня понимают, в какой-то степени чемпионат европы это даже покруче, чем чемпионат мира), а вот впечатление от Украины - возможно спасут. но лично для меня -евро - это матчи, т.е. голый футбол все остальное это политические и околофутбольные терки.
В Украине вышла яркая детская сказка к Евро-2012 Отныне украинские малыши также могут присоединиться к футбольному празднику Евро-2012. Специально для маленьких любителей спорта вышла новая яркая интерактивная детская книга о футболе. "Райдугоны и феерическая игра" - это история о межпланетном футбольном чемпионате ЕУРА, который проходит на планете Оргов. Книга рассказывает юным читателям о дружбе, семейных отношениях и правилах честной игры. Создателями книги выступили компания "Майкрософт Украина" и детское издательство "Glowberry Books". Интерактивный вариант Райдугонов в ближайшее время смогут загрузить пользователи Windows 8 Release Preview. "Живая" книжка на 35 страниц будет не только насыщена яркими иллюстрациями, анимацией и играми, но и будет озвучена для пользователей всего мира на трех языках - украинском, русском и английском.
Переживав, що пропустив відкриття Євро 2012, але скачав і бачу, що не було чого переживати, нічого цікавого.
Німці, які живуть навпроти Ратуші, назвали львів’ян «шалено класними». «Ми весь день сидимо на старому балконі і «кайфуємо» від краси міста. Нам люди кричать «Привіт!». Сьогодні нам подарували прапор Львова. Ми його повісили на балкон», — каже Нік. Також німці зауважили, що у Львові «дешеве пиво» і дуже гарні дівчата. «Я взагалі не розумію, як так сталося? Чому ми тут не були раніше? Це справжня Європа! У вас англомовні вказівники, мене розуміють люди, і взагалі, па-па, бо ми їдемо пробувати ваш борщ», — каже голландка Джина. Вражені іноземці, що у Львові в кав’ярнях всюди є wi-fi. «Я не очікував! Мій iPhone, де б я не був, ловить wi-fi. Ви тут що, в он-лайні живете? О, зараз подзвоню другу по Skype», — каже англієць Марк, який приїхав до Львова на 3 дні з друзями. «У вас такі класні смайлики на стовпах висять. Що це означає? Ви багато усміхаєтесь!», - питає про програму «Привітне місто» німець Йорґ. Ресторатори кажуть, що в основному іноземні туристи замовляють пиво і дивуються, що воно дуже дешеве. Дуже усім подобається борщ. А от вареники – не всім. Зараз Львовом гуляють німці, португальці, данці, англійці, голландці, американці. У центрі Львова місцева кухня та напої зблизила німців та португальців Шалене відео і братання братніх народів Португалії та Німеччини очікуйте вже незабаром! у этих людей ЕСТЬ повод для радости!
Олег Ущенко оГо! Як нас красиво розпіарили?! )) У Львові зараз перебуває колєґа мого колєґи. Португалець. Маю показати їм Манявський скит і скали Довбуша... Вчора хлопака перебував в кайфовому шоці вад вартості смачнючого пива. А сьогодні обережно перепитував, чи у нас безпечні переїзди між містами, чи на сільських або попри ліс відрізках гостинця не нападають банди? Посміялися і на тому скінчилося, але ж хтось бреше на повну потужність... ))) Веб камера Майдан Незалежности Киев