Евреям пора прекратить считать себя богоизбранным народом

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Воланд, 1 тра 2009.

1. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Молоко... Могу в личку скинуть, а шнайпер пусть мозги разогреет, а то замерзли, напрочь...;)

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

скиньте... :)

3. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Евреям пора жити простіше,але...спочатку треба їм зрозуміти(!!!) Як Це Жити Простіше!
    А так вони люди непога-а-ані...лише трохи(?) задаються Тим,що Бог їх для чогось там вибрав.
    Може бути,може бути...не спорю.Та врешті колись цей PR,а чи-то істину їхньої появи колись,та розгадають гої.Хоча,таке враження,що вони самі не знають.
    Читаючи це прошу не денервуватись,бо я нічого злого не думаю про простого сільського косаря,або шахтaря з кайлом еврейського походження,а чи-то чистокровного Богом вибраного гебрея,громадянина України.
    Досить жеби Україну любив,і все тут!;)

P.S.

Начинается война. Еврей причитает:
    - Боже мой! Как всего много сделать нужно! Жену с ребёнком в Америку отправить , бизнес продать , в Швейцарию деньги перевести. И самому в Англию успеть нужно....
    Рядом стоит русский , говорит:
    - Да... И у меня тоже проблемы....
    - Да какие у тебя могут быть проблемы!!!???? Взял винтовку - и на фронт!

Среднестатистичекий еврей не обращает внимания на знак “стоп”, но, если впереди идущая машина останавливается, то и он останавливается тоже.
    Oртодоксальный еврей останавливается перед знаком и произносит: “Благословен Ты, Владыка вселенной, давший нам заповедь тормозить!” Затем он ждет три секунды по часам и после этого едет дальше.:))

4. alex21

alex21 Well-Known Member

Сегодня прочитал заявление Александра Фельдмана, его уже тиражируют многие агенства. Это ответ на возбуждение уголовного дела по факту Голодомора в Украине СБУ , кстати он это называет затеей, почти как шалость. А он здесь при чем, какое он имеет право предупреждать государство Украину о последствиях принятого решения. Кстати ответ его был не как депутата ВР.

5. Вуйко Стефко

Нє-а...Тівер файний хлоп,розумний таки...А ви хочете чого,від нашого спору?Істини?
    Пек-ти ,бідо.Та він вам і пропонує,шукати разом.Шукайте,спорте...А я шо буду мати з того всього,хоча мені-то самому і мало чого потрібно.Нехай би вже для України,шось-та з того було!
    Он тут Griff такий самий є розумний,як Ви,і по-моєму ще й адмін,так ви його...його просіть з Тівером в дуеті поспівати,поспорити.А я шо....вуйко з полонини і ніц-нікому з того всього.
    Розкладіть Звізду Дaвида на дві частини і...як Бог з Людиною наводіть контакт... між Собою і Тівером.
    І усьо поймьотє,я не сумніваюсь!
    :preved:

6. Вуйко Стефко

О-о...ще один,який хоче бути розумним,як єврей.
    Свят,свят,свят...Лаври рейгановської політики не дають спокою і Отому також.

7. wolfgang

wolfgang Well-Known Member

ще один,який хоче бути розумним...

Путін = яврей?
    Дуже оригінально, головне, що в дусі "Свободи" і всіх аналогічних національ-потворень!:rolleyes:

8. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

анекдот:
    "- скажите доктор - Абрам говорит, что он с женщиной по три раза на день а ему уже 82, а мне только 75 и я никак...
    - да какая проблема - и вы говорите"

какая разница кто что говорит и кем себя считает?

9. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Фельдман не мог без одобрения Юли такого сказать.;)

10. bayard

bayard Дуже важлива персона

стан розуму настільки складний, що це є майже неможливим...Надвисока організація. Простіше жити, для них це означає, теж саме, якби на кар"єрному самоскиді возили морозиво...
    Фельдман это еще не вся Украина:)

11. Вуйко Стефко

І Той також хоче бути евреєм...Та кіко то їх Тих,та буде на то президентське місце.
    Свят,свят,свят...Та чи-то Президент обовязково мусить бутu "еврей" з про-еврейським фінансуванням,в якому Ми не бельмесаємо ні фіга?
    !І не хочемо його,кабального фінансування того.

12. wolfgang

Плох тот еврей, что не мечтает стать президентом!

Интересные у наших братьев умо-злоключения: Янукович уже и яврей?:rolleyes:
    То был зэк, потом - бандит, кто следующий?:yahoo:

13. kertis

kertis миється в бані

Как еврей, авторитетно заявляю! Янукович не может быть евреем в принципе.
    А Вот Ющенко вполне.

Так что, бьём жидфф Стефко?

14. wolfgang

Как еврей, авторитетно заявляю!

Ой, только не надо: он кого угодно ещё до драки забьёт запи-сями, си-сями и 3,14-сями, а ещё защекочет ву-сами:rolleyes:...
    Гей еси?

15. Вуйко Стефко

Напрасно Ви так!
    ...чи-то Президент обовязково мусить бутu "еврей","еврей","еврей"... з про-еврейським фінансуванням,в якому Ми не бельмесаємо ні фіга?І не хочемо в Украіні Того,кабального фінансування .
    Ми то розуміємо,що там де евреї,то там повальне процвітання.Для кого питається? І чому це раптом так перехотілося Того "еврейського благополуччя".
    Мо,погано розуміємо в Цім шось,що не йдемо,як вівці з полонини за "пастухами","пастухами","пастухами"... з Світового Банку,а чи-то МВФ,га-а?
    ;)

16. DIO

DIO SAINT SINNER

А вот еще, злые вуду-евреи, программируют нас на хорошее настроение, просто антихристы какие то :rolleyes:
    [youtube]zzS8pnqLhOs[/youtube]

17. kertis

kertis миється в бані

Классный у тебя аватар))
    Еврей в умеренном количестве ,это полезный член общества!

18. ostrov_Rogers

ostrov_Rogers Well-Known Member

[youtube]VC9KXk9JZWU&feature=related[/youtube]

19. Вуйко Стефко

Ну Ви прямо себе казните,за антихриста і зрадника Іуду,котрий з якихосЬ там 30 несчасних срібляників та бізнес хотів почати...
    А дівки таки не зле співають,шо правда.
    Може і "Містечко Белз",котре на Галичині ,та також вміють співати?

Белз.
    Вид містечка.
    (Графіка з початку століття)

http://www.youtube.com/watch?v=t27JYpd8POQ

http://ostrovforum.net/showthread.php?p=105680#post105680

20. Weiss

Weiss Well-Known Member

Кусочек еврейского счастья из МВФ вы не хотите. Кусочек Кремлёвского тоже. А где ж его взять-то тогда? Нет, ну быть гордым, но голодным оно конечно достойнее. Кто ж спорит. Но боюсь с голодухи большинству граждан по барабану, чем живот набить, то ли мацой, то ли щами.

а де твій аватар? :)