Еволюційна теорія походження видів

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем D.M., 30 гру 2008.

?

Чи згодні Ви з еволюційною теорією походження видів?

1. Так.

17 голосів
    19,5%
  2. Ні.

28 голосів
    32,2%
  3. Скоріше так, ніж ні.

15 голосів
    17,2%
  4. Скоріше ні, ніж так.

4 голосів
    4,6%
  5. Не знаю.

2 голосів
    2,3%
  6. Частково.

14 голосів
    16,1%
  7. Не хочу про це думати.

0 голосів
    0,0%
  8. Вважаю, що це питання не має змісту.

4 голосів
    4,6%
  9. Інша відповідь.

3 голосів
    3,4%
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ні, моїми предками були люди розумні {гомасап'янси}, а вашими певно симпатична мавпочка.

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

откуда такая уверенность сколько "колен" помните?

3. ABDURAKHMAN

а ж до Адама...

4. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

без жодного пропуску? вражає... :)

5. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

опа
    якщо не помиляюсь,згідно Біблії в Адама і Єви було три сини (та й то одного забили), не підкажете як вони розмножились?
    особливо цікаво оте
    відки "жінка" ся взяла?
    а потім Сиф теж "породив"...
    то Ви з котрої гілки - Каїна чи Сифа?

6. ABDURAKHMAN

І було Адамових днів по тому, як він Сифа породив вісім сотень літ. І він породив синів і дочок. |Буття 5:4|
    Ібо в переліку колін в Біблії Немає жінок. Тому що чоловік то є Голова. Але в Адама і Єви були крім цих трьох ще сини і дочки. Ну ось так воно і відбувалось.
    Ной був нащадком Сифа...
    Ще будуть питання?

Останнє редагування: 15 січ 2010
    • Подобається Подобається x 1
  7. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

*оу, то Ви єврей (вірніше, гебреєць)?*
    добре
    розвиваємо тему далі
    Ви кажете, що відбувся так званий incestus (думаю значення Вам відоме)
    Каїн виходить пішов вже зі своєю сестрою, так? Виникає питання, за що була проклята "сестра" , котра пішла з Каїном і "породила" весь його рід, так як після потопу залишився тільки рід Сифа, та й то мізерна частинка (Ной зі своєю родиною)?

• Подобається Подобається x 2
  8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ковчег довго плавав - так що Дарвін цілком може виявитися правий...
    адже такий тривалий круїз, симпатичні мавпочки....

9. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

хомо це родина мавп, ви до неї не можете належати, бо ваших предків бог створив окремо від всього живого з глини, термін хомосапіенс викиньте зі свого лексикону, він некошерний і належить до такої єрисі як антропологія, про яку порядним людям краще взагалі нічого не знати

не богохульствуйте, Дарвін просто вчасно не попав в умілі руки святих інквізиторів, інакше б всі ми знали правду, а було все так

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

А чого в інших народів нема легенди про Ноя? Хоча з іншого боку дійсно, звідки їм знати про жидівську міфотворчість?

Ха, тут взагалі смішна історія, бо пару рядків до того бог якоби його прокляв тим, шо він буде бездомним, а тут через два рядка Каїн будує місто, клепає діточок, і живе собі до 200 років приспівуючи при чому там прокляття таке інтересне - передбачало одночасно бути скитальцем і землепашцем а це взаємовиключаючі речі, тобто в автора явно був не лише склероз а й маразм, ось що цікаво!

Останнє редагування: 17 січ 2010
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це як в мультфільмі
    " - орёл наверное маленький?
    - Орёл как орёл, крыльями город накрывал.
    - Город наверное маленький?
    - город как город - заяц бежал не перебежал.
    - заяц наверное маленький?
    - заяц как заяц,... пошол куда глаза гледят..."

Щоб зібрати усю тварь - Звірі повинні були за кілька років збиратися з усієї планети, і тягнути за собою дерева...

Біблія (старий завіт) - історія ізраїля а не світу!!!

11. ABDURAKHMAN

1. Ви зрозуміли те що я вам хотів сказати.
    2. Про всесвітній потоп є...

12. Leri

Leri Well-Known Member

а ви що про Ассірію (інакше - Межиріччя) ніколи не чули? о_О
    це навіть у школі вивчають, як переше зафіксоване письмове джерело (клинопис)
    і там саме розказується подібна легенда...

ковчег будувався близко 100 років... та і розповсюдження видів тоді такого не було... не було суто ендемічних видів Австралійщини (тому що Австралії ще не було)

ммм... значить ізраїлітян створив Бог із пороху земного а українці пішли від мавп?
    чи що ви маєте на увазі? :)

13. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Я, як и все прогресивне людство, звичайно ж знаю, що семітські кочівники сперли міфологію у шумерів. Нажаль інші народи, які жили трохи далі, не мали такої чудової можливості

мені більше подобається ірландська міфологія, дуже раджу

А шо то була за порода дерева така? бо зазвичай коли будуєш корабель сто років, то корма розпaдеться поки добудуєш хвіст

а потім значить було. Ну що ж, дозвольте вас привітати, ви визнали еволюцію і стали на шлях прогресу[бурхливі оплески, що переростають в овації]

так звичайно, Австралію і Америку бог доабгрейдий потім, інакше не сходиться. А усі скамянілі рештки, які свідчать ніби життя там було ще до біблійських часів бог закопав там просто для сміху.

Всі люди пішли від мавп, але це між нами. Я лише хотів зазначити, що той хто вірить, що його створив бог, не повинен афішувати вживанням слова "хомо сапіенс" свою причетність до антропології зокрема, і такої єрисі як наука загалом. Для таких у пеклі уже давно змонтовані спеціальні котли посиленого підігріву з написом "я читав антропологію"

Тут треба дещо прояснити, бо людям з іннертним мисленням здається, що визнати еволюцію означає визнати що його чи її баба була мавпою. Таке бачення зумовлене стереотипом про те, що ми якоби схожі на наших попередників, але є мутації, тобто людина це як би мутант мавпи, мавпа в нормі народжує лише мавпу, але в результаті якогось збою - раз! і народилось вже щось не зовсім таке як мавпа. І так багато раз. Людина схожа і одночасно не схожа на мавпу.

Останнє редагування: 18 січ 2010
  14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Австралія рухається із швидкістю 5 см на рік. Невже вона втекла так далеко за якихось 5000 років?

Ні! Деяких слов'ян із багна, а інших з опалого листя...

15. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Сумніваєшся у Святому Писанні? Натовп із смолоскипами на чолі зі священником уже вирушив до твого будинку.

Останнє редагування: 18 січ 2010
    • Подобається Подобається x 1
  16. Svjato

Svjato Well-Known Member

А ні трішки. Намагаюсь робити все, що написано (згоден з усім). Проте про Австралію там не читав...

17. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Не їсиш свинини?
    Усю Біблію читати не треба, Біблія потрібна для того, щоб лежати в хаті

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як по християнській моралі - головне не переїдати :)

19. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

А з невірними поступаєш так як заповів Христос?

Матф.12:30 Кто не со Мною, тот против Меня; и кто не собирает со Мною, тот расточает.

Лук.19:27 врагов же моих тех, которые не хотели, чтобы я царствовал над ними, приведите сюда и избейте предо мною.

Матф.10
    5 Сих двенадцать послал Иисус, и заповедал им, говоря: на путь к язычникам не ходите, и в город Самарянский не входите;
    6 а идите наипаче к погибшим овцам дома Израилева;

Матф.18:17 если же не послушает их, скажи церкви; а если и церкви не послушает, то да будет он тебе, как язычник и мытарь.

Матф.15
    22 И вот, женщина Хананеянка, выйдя из тех мест, кричала Ему: помилуй меня, Господи, сын Давидов, дочь моя жестоко беснуется.
    23 Но Он не отвечал ей ни слова. И ученики Его, приступив, просили Его: отпусти ее, потому что кричит за нами.
    24 Он же сказал в ответ: Я послан только к погибшим овцам дома Израилева.
    25 А она, подойдя, кланялась Ему и говорила: Господи! помоги мне.
    26 Он же сказал в ответ: нехорошо взять хлеб у детей и бросить псам.

Откр.2
    26 Кто побеждает и соблюдает дела Мои до конца, тому дам власть над язычниками
    27 и будет пасти их жезлом железным; как сосуды глиняные, они сокрушатся, как и Я получил [власть] от Отца Моего;

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це все написано до чи після Хрещення?

До речі. Христос хрещається!

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

Так як він казав, коли повчав а не коли оберігав...

а де твій аватар? :)