опа якщо не помиляюсь,згідно Біблії в Адама і Єви було три сини (та й то одного забили), не підкажете як вони розмножились? особливо цікаво оте відки "жінка" ся взяла? а потім Сиф теж "породив"... то Ви з котрої гілки - Каїна чи Сифа?
І було Адамових днів по тому, як він Сифа породив вісім сотень літ. І він породив синів і дочок. |Буття 5:4| Ібо в переліку колін в Біблії Немає жінок. Тому що чоловік то є Голова. Але в Адама і Єви були крім цих трьох ще сини і дочки. Ну ось так воно і відбувалось. Ной був нащадком Сифа... Ще будуть питання?
*оу, то Ви єврей (вірніше, гебреєць)?* добре розвиваємо тему далі Ви кажете, що відбувся так званий incestus (думаю значення Вам відоме) Каїн виходить пішов вже зі своєю сестрою, так? Виникає питання, за що була проклята "сестра" щось дуже часто не згадується в найвідповідніших для того місцях про жінок... чи то взагалі не вважають за людей, чи шо.. та якби не вони, то і продовження ніякого б не було, а ви кажете чоловік - Голова.. а от про різних блудниць і рабинь (про яких і немає аж такої нагальної потреби у згадуванні в Святому Писанні) чомусь не забули..... дивина, котра пішла з Каїном і "породила" весь його рід, так як після потопу залишився тільки рід Сифа, та й то мізерна частинка (Ной зі своєю родиною)?
ковчег довго плавав - так що Дарвін цілком може виявитися правий... адже такий тривалий круїз, симпатичні мавпочки....
хомо це родина мавп, ви до неї не можете належати, бо ваших предків бог створив окремо від всього живого з глини, термін хомосапіенс викиньте зі свого лексикону, він некошерний і належить до такої єрисі як антропологія, про яку порядним людям краще взагалі нічого не знати не богохульствуйте, Дарвін просто вчасно не попав в умілі руки святих інквізиторів, інакше б всі ми знали правду, а було все так ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ---------- А чого в інших народів нема легенди про Ноя? Хоча з іншого боку дійсно, звідки їм знати про жидівську міфотворчість? Ха, тут взагалі смішна історія, бо пару рядків до того бог якоби його прокляв тим, шо він буде бездомним, а тут через два рядка Каїн будує місто, клепає діточок, і живе собі до 200 років приспівуючи при чому там прокляття таке інтересне - передбачало одночасно бути скитальцем і землепашцем а це взаємовиключаючі речі, тобто в автора явно був не лише склероз а й маразм, ось що цікаво!
Це як в мультфільмі " - орёл наверное маленький? - Орёл как орёл, крыльями город накрывал. - Город наверное маленький? - город как город - заяц бежал не перебежал. - заяц наверное маленький? - заяц как заяц,... пошол куда глаза гледят..." Щоб зібрати усю тварь - Звірі повинні були за кілька років збиратися з усієї планети, і тягнути за собою дерева... Біблія (старий завіт) - історія ізраїля а не світу!!!
а ви що про Ассірію (інакше - Межиріччя) ніколи не чули? це навіть у школі вивчають, як переше зафіксоване письмове джерело (клинопис) і там саме розказується подібна легенда... ковчег будувався близко 100 років... та і розповсюдження видів тоді такого не було... не було суто ендемічних видів Австралійщини (тому що Австралії ще не було) ммм... значить ізраїлітян створив Бог із пороху земного а українці пішли від мавп? чи що ви маєте на увазі?
Я, як и все прогресивне людство, звичайно ж знаю, що семітські кочівники сперли міфологію у шумерів. Нажаль інші народи, які жили трохи далі, не мали такої чудової можливості мені більше подобається ірландська міфологія, дуже раджу А шо то була за порода дерева така? бо зазвичай коли будуєш корабель сто років, то корма розпaдеться поки добудуєш хвіст а потім значить було. Ну що ж, дозвольте вас привітати, ви визнали еволюцію і стали на шлях прогресу[бурхливі оплески, що переростають в овації] так звичайно, Австралію і Америку бог доабгрейдий потім, інакше не сходиться. А усі скамянілі рештки, які свідчать ніби життя там було ще до біблійських часів бог закопав там просто для сміху. Всі люди пішли від мавп, але це між нами. Я лише хотів зазначити, що той хто вірить, що його створив бог, не повинен афішувати вживанням слова "хомо сапіенс" свою причетність до антропології зокрема, і такої єрисі як наука загалом. Для таких у пеклі уже давно змонтовані спеціальні котли посиленого підігріву з написом "я читав антропологію" Тут треба дещо прояснити, бо людям з іннертним мисленням здається, що визнати еволюцію означає визнати що його чи її баба була мавпою. Таке бачення зумовлене стереотипом про те, що ми якоби схожі на наших попередників, але є мутації, тобто людина це як би мутант мавпи, мавпа в нормі народжує лише мавпу, але в результаті якогось збою - раз! і народилось вже щось не зовсім таке як мавпа. І так багато раз. Людина схожа і одночасно не схожа на мавпу.
Австралія рухається із швидкістю 5 см на рік. Невже вона втекла так далеко за якихось 5000 років? Ні! Деяких слов'ян із багна, а інших з опалого листя...
Сумніваєшся у Святому Писанні? Натовп із смолоскипами на чолі зі священником уже вирушив до твого будинку.
А з невірними поступаєш так як заповів Христос? Матф.12:30 Кто не со Мною, тот против Меня; и кто не собирает со Мною, тот расточает. Лук.19:27 врагов же моих тех, которые не хотели, чтобы я царствовал над ними, приведите сюда и избейте предо мною. Матф.10 5 Сих двенадцать послал Иисус, и заповедал им, говоря: на путь к язычникам не ходите, и в город Самарянский не входите; 6 а идите наипаче к погибшим овцам дома Израилева; Матф.18:17 если же не послушает их, скажи церкви; а если и церкви не послушает, то да будет он тебе, как язычник и мытарь. Матф.15 22 И вот, женщина Хананеянка, выйдя из тех мест, кричала Ему: помилуй меня, Господи, сын Давидов, дочь моя жестоко беснуется. 23 Но Он не отвечал ей ни слова. И ученики Его, приступив, просили Его: отпусти ее, потому что кричит за нами. 24 Он же сказал в ответ: Я послан только к погибшим овцам дома Израилева. 25 А она, подойдя, кланялась Ему и говорила: Господи! помоги мне. 26 Он же сказал в ответ: нехорошо взять хлеб у детей и бросить псам. Откр.2 26 Кто побеждает и соблюдает дела Мои до конца, тому дам власть над язычниками 27 и будет пасти их жезлом железным; как сосуды глиняные, они сокрушатся, как и Я получил [власть] от Отца Моего;
Це все написано до чи після Хрещення? До речі. Христос хрещається! ---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ---------- Так як він казав, коли повчав а не коли оберігав...