Еволюційна теорія походження видів

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем D.M., 30 гру 2008.

?

Чи згодні Ви з еволюційною теорією походження видів?

1. Так.

17 голосів
    19,5%
  2. Ні.

28 голосів
    32,2%
  3. Скоріше так, ніж ні.

15 голосів
    17,2%
  4. Скоріше ні, ніж так.

4 голосів
    4,6%
  5. Не знаю.

2 голосів
    2,3%
  6. Частково.

14 голосів
    16,1%
  7. Не хочу про це думати.

0 голосів
    0,0%
  8. Вважаю, що це питання не має змісту.

4 голосів
    4,6%
  9. Інша відповідь.

3 голосів
    3,4%
  1. Василь

Василь Well-Known Member

А хто Вам сказав, що еволюція є випадковим процесом?! Навпаки, у кожного електрона чи атома своя власна еволюція. Те ж саме стосується і молекул, зокрема, органічних. Якщо атоми, іони та молекули еволюціонують, то чому ж тоді клітини, які з них складаються, мають не еволюціонувати?

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Хіба були знайдені викопні рештки перехідних уволюціонучих форм житія?

Я про такек не чув.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

ну звичайно,,,,,
    але це не можна ні перевірити ні спростувати, тому що потрібно 100 септильйонів років,,,:crazy:

3. Василь

Василь Well-Known Member

Для чого Вам потрібно стільки років?

4. ABDURAKHMAN

не мені, а вам треба, щоб підтвердити теорію еволюції.

5. - зачем? Вы не видите изменений вокруг себя? Принципиальная разница между религиозным взглядом на развитие жизни и научным вовсе не в признании фактов изменений, а в признании необходимости божественной воли в этом процессе :)

• Подобається Подобається x 1
  6. ABDURAKHMAN

зміни які проходять я бачу.
    але вони не на стільки кардинальні.
    Мавпа залишається ту\пою, безмозглою мавпою,а людина - .... .... .... .... людиною, тобто....
    Хоча ні! Я часто спсостерігаю деградацію людини до рівня мавпи, ообливо у стані отруєнням алкоголем,,,,,
    Проте яніколи не видів мавпу яка читає, пише, ГОВАРИТЬ, думає, Конструєю,,,,,

7. Василь

Василь Well-Known Member

З мавпи ніколи не виникне людина, бо людина не виникла з мавпи. Навпаки, мавпи і люди мали спільного предка, який не вижив. Крім того, етап виникнення людини вже пройдений і більше не повториться, бо земля вже колонізована людством і такі "проміжні" ланки еволюції вже не зможуть вижити в цих умовах. Вони виживали лише тоді, коли земля ще не була колонізованою.

• Подобається Подобається x 1
  8. ABDURAKHMAN

1)) 100%
    2)) Я ж про це й кажу!
    Є теорія, але немає доказів, немає ЖОДНОЇ перехідної ланки котра б підтверджувала факт еволюції.
    До того ж неможливість повторити дослід, й відмазки про мільярди років перетворень.

Навіть сам творець сієї теорії, Дарвін говорив ЩО клітина не могла виникнути сама по собі її створив БОГ.

9. Василь

Василь Well-Known Member

Чого ж немає? Є неандертальці, австралопітеки та їм подібні.

Для того, що клітину створив бог, немає абсолютно ніяких доказів!

10. ABDURAKHMAN

1) Ученые: Неандертальских примесей в ДНК современного человека нет
    http://news.nswap.info/?p=10541
    австралопітеки - це звичайні мавпи.
    2) Є доказ!!!
    Досконала її будова, шедевральна....
    Випадок на це не здатний...
    ЯКщо розумні учені не можуть створити щось подібне, той вільне поєднання частинок не здатне на це....
    доречі нге такі вже й розумні ті вчені....

11. Василь

Василь Well-Known Member

Ну Ви й загнули! Тобто неандертальці не є проміжною ланкою між мавпою та людиною? Тоді вони є теж мавпами чи як? У Вас всі проміжні ланки мавпами виявляються!

А хто Вам сказав, що еволюція - це випадок? У Вас невірні уяви про еволюцію. Складна будова клітини якраз є доказом, що вона є продуктом еволюції, а не випадку!

12. ABDURAKHMAN

1) самовільна неконтрольвана реакція - це випадок.
    2) може бути
    3) складна будова міркочіпа котрий вміщує кілька мільйонів транзисторів є випадок чи еволюція?
    Еволюція!
    Так, але ж він сам по собі не виник завдяки збігу обставин, випадку іншими словами...
    Цим процесом керува якийсь інженер.

КОД ДНК нААААААААААААААбагато складніший за всі відомі мікросхеми найдосконаліших ПК.

Створення живої клітини не підвладне людям....

А сфальшовані досліди Опарина, котрий начебто довів винекнення живого з неживого - це взагалі смішно.

Навіть вже з існуючих простих органічних речовин ніхто не може створити живий організм,,,,,,,

Тому що це дуже неможливо.

Так, вчені вже розшифровують код ДНК, але відтворити його з мономерів не можуть. Вони не вожуть відворити, змавпувати той вже існуючий код, (котрий виник завдяки випадку, в процесі розвитку?) чи був кимось Закладений?

Не говорячи вже про те щоб винайти самим якусь нову послідовність (без гібридизації вже існуючої).

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

ЦЕ ОДНА СУЦІЛЬНА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ:
    http://www.personal-plus.net/324/4957.html

немає ніяких проміжних ланок.

Знаходили череп лидини й впихали туди челюсть мавпи й о диво - навий вид, проміжна ланка, і Я великий вчений з світовим ім"ям,,,,,

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:56 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=7repKcbZIKk
    http://www.youtube.com/watch?v=E78YGP3PQHU
    http://www.youtube.com/watch?v=O3wopBfsc6w
    http://www.youtube.com/watch?v=GD6vu4n5P68
    http://www.youtube.com/watch?v=Gp9jMriL1ds

13. Василь

Василь Well-Known Member

Життя не є наслідком самовільних неконтрольованих реакцій.

14. ABDURAKHMAN

Хто ж їх контролює?

15. Василь

Василь Well-Known Member

Ферменти, гормони, нейрони і таке інше.

16. ABDURAKHMAN

це вже наслідок, а не причина.

17. Василь

Василь Well-Known Member

Причина чого?

18. ABDURAKHMAN

розвитку .....

19. Василь

Василь Well-Known Member

Причиною розвитку є те, що виживають найпристосованіші, а непристосовані відмирають.

20. ABDURAKHMAN

це лише слова...

ВИ писали:
    "Життя не є наслідком самовільних неконтрольованих реакцій."

Але зародження життя й ввесь процес розвитку відбувався самовільно, себто БЕЗКОНТРОЛЬНО.

А всі жииві орг. звичайно, що підкоряються законам природи, котрі так же не були встановлені кимось.

В мене склалось враження що ви також не вірно інтерпритуєте теорію розвитку, припмсуючи хаотичним поєднанням матерії ціленаправлений рух іперетворення.

а де твій аватар? :)