Еволюційна теорія походження видів

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем D.M., 30 гру 2008.

?

Чи згодні Ви з еволюційною теорією походження видів?

1. Так.

17 голосів
    19,5%
  2. Ні.

28 голосів
    32,2%
  3. Скоріше так, ніж ні.

15 голосів
    17,2%
  4. Скоріше ні, ніж так.

4 голосів
    4,6%
  5. Не знаю.

2 голосів
    2,3%
  6. Частково.

14 голосів
    16,1%
  7. Не хочу про це думати.

0 голосів
    0,0%
  8. Вважаю, що це питання не має змісту.

4 голосів
    4,6%
  9. Інша відповідь.

3 голосів
    3,4%
  1. Василь

Василь Well-Known Member

А стверджували, що Вам все зрозуміло! А я стверджую, що нічого не зрозуміло, бо Ви мені нічого не пояснили.

Ні, розумним першоначалом є процес еволюції.

2. JaguaR

JaguaR щасливий

А шо Вам пояснити?

Добре, поясніть, чого він розумний, той процес, і завдяки чому в нього є розум.

3. Василь

Василь Well-Known Member

Треба пояснити як з неживого виникає живе.

Пояснення просте. Еволюція є зміною стану фізичної системи. Нежива фізична система є системою електронів та ядер, жива система є також системою електронів та ядер. Відтак, вони відрізняються не своєю фізичною природою, а своїм фізичним станом. Тобто перехід неживого в живе, як і перехід живого в неживе є наслідком зміни стану фізичної системи, тобто наслідком еволюції. Тільки напрямок та процес еволюції в різних випадках різний. Ось таке розумне начало!

4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Шляхом надсладного синтезу органічних речовин.
    Бог управляв цим процесом.
    2. Проте Ви не назвали:
    а) причину?
    б) можливість процес переходу з одного стану в інший? Фактори?
    в) практичну реалізацію Вашої теорії?
    г) сенс проходження 10000000 років еволюції переходу від бактерії до людини лише для того щоб вінець еволюції прожив 56 років і назавжди згинув наче й небуло його?
    ґ) чому еволюція зупинилась?

• Подобається Подобається x 1
  5. Василь

Василь Well-Known Member

Якраз, ні! Миска свіжого ще гарячого борщу складається повністю з органічної речовини. Тільки життя в ній ніякого немає!

а) причину чого?
    б) залежить від конкретних станів;
    в) це не теорія, а основний зміст квантової механіки;
    г) сенсом еволюції є лише те, що вона продовжується далі;
    ґ) еволюція не зупинилась.

6. ABDURAKHMAN

1. Немає життя тому що зруйнувалась первинна структура клітин. Знищились органели й зупинились фізіологічні процеси котрі проходили в клітині.
    Клітини з надзвичайно складною будовою перетворились на біомасу й перестали існувати як живий організм.
    а) чому зародилось життя?
    б) як виникли ідеальні умови для переходу неживої матерії в живу. Хіба це випадковість?
    в) теорія не пояснює причини, а лише показує можливість.
    г,ґ) але її неможливо помітити за 100 років людського життя? Треба мільярди?

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

есть две теории:
    1. я не знаю как но это сделал Бог
    2. я не знаю как но это эволюция

мы ничего про это не знаем ...

• Подобається Подобається x 5
  8. Василь

Василь Well-Known Member

1. Справа не тільки в структурі, а й в конкретному стані системи електронів та ядер, без якого життя не може бути.
    а) - в) Про це я вже писав в темі про фізичну теорію життя. Початок теми тут;
    г) щоб помітити мутацію генів, достатньо декількох секунд; а протягом довших періодів часу відбувається поступове накопичення мутацій. В певний момент їх стає достатньо для виникнення нового виду і т.д..

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось тут я мушу з вами погодитися на 100%. На жаль (а може на щастя), ми нічого не знаєм. Я не хочу примішувати сюди політики, але за совка слово "вчений"(?) означало щось подібне до напівбога. Коли я більше познайомився з цією категорією людей, я побачив, що це в основному не дуже ерудовані люди, які так-сяк виконують свою роботу і в своїй вузенькій галузі знають може трошечки вище середнього рівня.
    І на протязі мого не так вже довгого життя теорії часто змінювали одна одну, часто повертаючись на 180 градусів, на жаль, часто взалежності від кон"юнктури.
    А відкриття, в основному, були зроблені не врезультаті якихось досліджень а абсолютно випадкого.
    Так що лишається вірити. І признатися, що ми знаємо надзвичайно мало.

10. ABDURAKHMAN

a як пояснюється виникнення атома?

11. Василь

Василь Well-Known Member

Відповідь є тут.

12. Василь

Василь Well-Known Member

Гиги, пеніс до клітини не сі причипає! Щоб виник пеніс, необхідно, щоб виникло статеве розмноження, тобто щоб виникли такі види, які розмножуються статево.

13. - по пункту 1-му таки совсем ничего. А вот по второму - кое-что известно, а главное - известны способы познания. Известно, как мы будем узнавать то, чего не знаем, в т.ч. о прошлом. Для людей нелюбопытных (или просто очень занятых другими важными делами) первый пункт выглядит привлекательнее :)))

• Подобається Подобається x 3
  14. Василь

Василь Well-Known Member

Моя мати нічим суттєво не відрізнялась від інших жінок, які народжували дітей і самі народжені своїми власними матерями, які всі, як і чоловіки-батьки, є живими організмами - продуктами еволюції статевого механізму розмноження. Всі вони вже померли, але ми, дякуючи їм, живемо...

15. vseprav

vseprav Well-Known Member

єволюція то казочка для атеїстів
    якшо ви вважаєте себе мавпої то будь-ласка:crazy:

16. Василь

Василь Well-Known Member

А Біблія то казочка для віруючих, і що це доказує?

17. ABDURAKHMAN

Терорія евлолюції базується на природному відборі і мутаціях гентичног матеріялуц.

але природний добір не стати причиною зародження життя оскільки життя ще не існувало, і тому ніякої боротьбм за існування не могло бути.

мутації також не могли бути причиною міжкласового переходу однієї особини в іншу, котра буде кардинально відріхнятися від батьківських особин, здатне до репродукції. а в подальшому отримане покоління гібридів виявиться найбільш життєздптним й витіснить з екологічної ніші інших конкурентів.

або ще більш неймовірне що після встановлення оптимальних умов середовища неорган.реч. перетворились в прості органічні далі в складніші і чим далі тим більше само по собі починає ускладнюватися й еволюціонувати орг.матрер.
    Що в подальшому, призводить др винекнення життя (випадково, просто так).

Код ДНК виник сам просто так,,,,причому досконалий,,,,,,

Досконалість механізму розмноження - мейозу....

При дії мутагенів на статеві клітини спостерігається незворотні зміни в організмі котрі призводять до невиліковних хвороб, а причиною яких являються порушення досконалого процесу мейозу в початкових стадіях перед поділом що може призвести до трисомії себто у диплоїдому наборі 47 хромосом.

ТАКИЙ СКЛАДНИЙ КОД ДНК НЕ МІГ ВИНИКНУТИ ВИПАДКОВО,,,,,,,,
    щОБ ХТО НЕ КАЗАВ, АЛЕ "это все не случайно".

Легше повірити в те що ноВутбук виник в процесі еволюції ніж в те що в результаті неї виник найпримітивніший одноклітинний організм,,,,

Останнє редагування: 25 бер 2011
  18. Василь

Василь Well-Known Member

Погоджуюсь, що не просто так, не випадково! Еволюція взагалі не є сукупністю випадкових подій, а тим більше еволюція життя. І фактично фізичною сутністю життя не є розмноження. Але розмноження значно прискорило еволюцію конденсату, який керує еволюцією та функціями життя.

19. vseprav

vseprav Well-Known Member

в жодній з релігій світу навіть не має натяку на еволюцію, це щось теж має означати
    а сама еволюція теж не доведена, сві занадто складний щоб виникнути випадково
    http://www.youtube.com/watch?v=VvnsCtsnxTo

• Подобається Подобається x 1
  20. ABDURAKHMAN

католики так не вважають:
    http://jeybeauty.com.ua/d15/1872
    http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article5705331.ece

а де твій аватар? :)