Eurovision 2012

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Inga, 19 лют 2012.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Во втором полуфинале все не понравились, кроме Швеции. Действительно оригинально, красиво и с голосом. :good:

Всё остальное было слишком традиционно и неинтересно. :pardon: В одном и том же репертуаре каждый год страны славянско-балканского направления ни хорошо ни плохо, а точнее никак, как всегда гоп-цоп Турция, как всегда приторная Беларусь. Как всегда неплохо по сравнению с остальными Португалия да и та не вышла.

Наша Гайтана не понравилась ужасно. %-) Это белое платье и особенно дурацкие розовые цветочки на голове повергли меня в лёгонький шок. Во время национального отбора она выступала в шикарных платьях, которые подчеркивали её сексуальность, грациозность, добавляли общей картинке какой-то шарм, а песне (вполне посредственной к слову сказать) хоть какой-то яркости. Теперь это всё пропало. :ireful: Осталась скромная украиночка с веночком на голове и с песней - люди добрые, я вас всех люблю..едрён батон...хоть бы попала в десятку.

В финале вболіваю за Албанию и Швецию.

2. Полковник

Полковник миється в бані

Бабушек прокатили?
    Ну, в принципе, не мудрено.

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Они были в первом полуфинале. ;)

4. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

поддерживаю!
    хотя опять смотрела все в полусне - но на него отреагировала))
    как бы не проспать финал теперь.

5. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

Зустрінемося о 22.00 на Першому Національному)
    Буду коментувати, сподіваюся і на ваші враження :bye:

6. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

я пока держусь))

7. cheburapin

Коротко, по тих, кого ми ще не бачили у півфіналах:
    Великобританія - голос практично втрачено, пісня нуднувата.
    Франція - пісня танцювальна, мені дуже подобається. Її важко співати, але вийшло непогано.
    Італія - а тут мені подобається співачка, а пісня просто нормальна, тільки шкода - англійською, коли кінець вона співала італійською, звучало значно ліпше.
    Азербайджан - шикарний голос. Абсолютно не підходить до пісні національний азербайджанський співак, який, перепрошую, підвивав їй. Я ж кажу - все штучне, пластикове, для понту. Принаймні, я так відчуваю.
    Іспанія - ще один шикарний голос, пісня емоційна і співається по-живому, а не лише демонструються всі п"ятдесят октав.
    Німеччина - приємна пісня, можна брати у фільм в якості саундтреку. Коли ж ці німці почнуть німецькою співати?

Недоторканні виступають добре, але мало надій на високі місця, хоча... хто знає?

8. cheburapin

Мій топ-5:

Сербія
    Україна
    Швеція
    Естонія
    Італія або Іспанія

Сподобалося багато пісень, навіть якщо були слабкуваті виступи, планую скачати диск ЄБ2012.

9. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Шведи молодці. Україна-найбільший провал за останні роки. Не хочу навіть починати суперечку.

10. cheburapin

Як і мало бути: Швеція перемогла. Друге місце - Бабусі. Третє - Сербія, майже перше.

Я згодна, що наше місце провальне. Тупо шукати винних, дехто каже, що це політика (ну, Тимошенко, падіння демократії)... А в Росії, млін, розквіт демократії. Наше Євро можна бойкотувати, а їхню Олімпіаду - ви шо, ще ж мегаРаша, ракети, газ... Я жовчна заздрісна твар, але Гайтана не заслужила місце нижче, ніж Міка Ньютон, а то було 4 місце, друзі мої!

Всіх цілую!

11. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Можливо. Я взагаліі то не расист. Але мені було не приємно, що Україну презентує афраукраїнка. Можливо вона б і зайняла вище місце, поєднавши тамтам і бандуру...але...

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Для сербськомовної пісні результат дуже гарний.

13. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

И какое место у Украины?
    Я бы Гаэтану и в финал не пропустила - ее песня, то какой-то жах. Но это мое мнение.
    А вообще Гаэтана уже в рекламе с Королевской мелькает. :o

14. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

а если б при этом она вошла в тройку лидеров или выиграла? ;)

как сказал мой муж во время второго полуфинала - в футбол афроукраинцы играют, на песенных конкурсах выступают, осталось только места в правительстве занять для полной гармонии.
    хотя не в цвете кожи дело, конечно же - пресловутая европейская толерантность как раз должна была купиться на это. голос у нее сильный, но песня и подача - никак.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

15-е. Даже безголосая Лобода выше поднималась.

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Места, баллы и поклонники:

1. Швеция 372 (12 - Австрия, Бельгия, Франция, Великобритания, Словакия, Голландия, Исландия, Норвегия, Эстония, Дания, Латвия, Испания, Финляндия, ФРГ, Россия, Венгрия, Израиль, Ирландия; 10 - Румыния, Словения, Кипр, Литва, Сербия; 8 - БиГ, Болгария, Грузия)

2. Россия - 259 (12 - Беларусь; 10 - Украина, Азербайджан, Сан-Марино, Латвия, Италия; 8 - Бельгия, Словения, Португалия, Норвегия, Эстония, Дания, Испания, Финляндия)

3. Сербия 214 (12 - Черногория, Словения, Хорватия, Болгария; 10 - Австрия, БиГ, Швейцария, Македония, Голландия, Швеция, Норвегия, ФРГ; 8 - Франция, Греция)

4. Азербайджан 150 (12 - Украина, Мальта, Турция, Литва; 10 - Молдова, Болгария, Грузия, Россия; 8 - Кипр, Израиль)

5. Албания 146 (12 - Сан-Марино, Швейцария, Македония, Италия; 10 - Черногория, Бельгия, Греция; 8 - Австрия, Венгрия)

6. Эстония 120 (10 - Франция, Словакия, Исландия, Финляндия; 8 - Швеция, Литва, Латвия, Ирландия)

7. Турция 112 (12 - Азербайджан, 10 - Албания; 8 - Мальта, Македония, Голландия, ФРГ)

8. Германия 110 (10 - Португалия, Эстония, Дания, Венгрия, Ирландия; 8 - Италия)

9. Италия 101 (10 - Мальта)

10. Испания 97 (12 - Португалия; 10 - Израиль; 8 - Великобритания, Швейцария)

11. Молдова 81 (12 - Румыния; 8 - Украина, Сан-Марино)

12. Румыния 71 (12 - Молдова; 10 - Испания)

13. Македония 71 (12 - БиГ, Сербия; 8 - Албания, Черногория, Турция, Хорватия)

14. Литва 70 (12 - Грузия; 8 - Беларусь)

15. Украина 65 (10 - Беларусь, 8 - Молдова, Россия)

16. Кипр 65 (12 - Греция, Швеция; 8 - Исландия, Сербия)

17. Греция 64 (12 - Албания, Кипр; 8 - Румыния)

18. Босния и Герцеговина 55 (10 - Турция, Хорватия)

19. Ирландия 46 (10 - Великобритания)

20. Исландия 46

21. Мальта 41 (8 - Азербайджан)

22. Франция 21

23. Дания 21

24. Венгрия 19 (8 - Словакия)

25. Великобритания 12

26. Норвегия 7

http://www.segodnya.ua/news/14383443.html

Бабки - вторые, а Хампердинк - второй с конца: Великобритания традиционно в отстающих.

17. tanna

tanna Дуже важлива персона

Полностью согласна с результатами. Швеция - супер! :good:
    Очень рада за рыдающую Албанию, которая мне так понравилась - достойное пятое место. :yahoo: При этом 12 баллов от Италии и 10 от Греции дорогого стоят. Ведь в этих странах умеют петь!
    Не совсем согласна со вторым местом бабулек, но тут ничего не поделаешь. В конце концов дело не только в стране, принцип приколизма всегда имел место на Евровидении, по этому принципу Сердючка тоже когда-то была второй. :pardon:
    О Гайтане помолчу. Я уже всё сказала в посте 161.

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Украина не понравилась, но я отправил 3 СМС.
    1. Швеция - отлично исполнила.
    2. Беларусь - солидарность.
    3. ;)..... - солидарность.
    В принципе, как и принято на Евровидение. ;)
    И на какой, деньги потратил? :)

19. cheburapin

1. Швеція - заслужено.

2. Росія - досить просто було в десятку ввійти, не згодна.

3. Сербія - кращого за це на конкурсі не було.

4. Азербайджан - теж зависоко, на 5 пунктів можна опустити.

5. Албанія - я не думала, що депресивна пісня сподобається аудиторії, але це місце говорить про хороший смак "міфічних домогосподарок".

6. Естонія - дуже рада, можна і повище, це Співак з великої літери.

7. Туреччина - за межі десятки б винесла.

8. Німеччина - непогано, нарешті вони не в кінці)

9. Італія - практично на своєму місці, пісня була не на 5.

10. Іспанія - молодець, Співачка.

11. Молдова - хай буде.

12. Румунія - хай буде.

13. Македонія - можна трошки повище.

14. Литва - хай буде.

15. Україна - шкода, і винен в цьому не колір шкіри. І не так все було погано. Об"єктивно, Іспанія, Італія краще, але не Литва, не Румунія з Молдавіїю.

16. Кіпр - своє місце.

17. Греція - нарешті цю країну поставили на місце. А то присилають кричущих посередностей і пісню для ларька з пивом.

18. Боснія та Герцеговина - треба підняти на 7-8 пунктів.

19. Ірландія - можна і нижче.

20. Ісландія - шкода, але хтось мав програти.

21. Мальта - аналогічно.

22. Франція - аналогічно.

23. Данія - аналогічно.

24. Угорщина - те саме.

25. Великобританія - те саме.

26. Норвегія - досить дивно, але справедливо.

20. Лана Николана

Лана Николана Well-Known Member

а де твій аватар? :)