Eurovision 2012

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Inga, 19 лют 2012.

1. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Эта позднее..."Мелодия" по моему даже Ташкентский завод.....а та была фирмА!!!

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я в шоке. То бабки, то дедки. %-) Раньше считался песенным конкурсом молодых исполнителей. Потом оказалось песня и голос - не главное, потом ещё оказалось возраст исполнителей - любой. Так чего это конкурс теперь?

3. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

[OFFTOP]Дико извинясь...склероз понимаешь...то была пластинка не Хампердинка,а Эрика Клэптона....сорри....[/OFFTOP]

4. Inga

Inga Дуже важлива персона

если не ошибаюсь - это конкурс песни и возраст не ограничен... ;)
    меня бабки всегда веселят, очень хотелось бы чтобы их не прокатили, а то будут переживать старушки :)

5. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

Ну, і остання країна. Азербайджан. Вони спеціально змусили себе довго чекати: і пісню вибирали практично довше за всіх, і кліп зняли пізно, а живого виступу досі не знайти було. Хоча інші ролики з цією співачкою показали, що це, об"єктивно, один з найкращих голосів цьогорічного ЄБ. У них пісні завжди такі... "дорогі", "професійні", "спешл фо юровіжн"... написані маститими композиторами. Але мене не зачіпає. Нудно... але голосувати будуть, діаспора поможе. Коротше, це тема окремої розмови, може, колись напишу цілу статтю з приводу: чому не люблю те і це, і багато чого ще))
    Вживу і кліп:
    Sabina Babayeva / When the Music Dies
    http://www.youtube.com/watch?v=7D9zETIGL1k http://www.youtube.com/watch?v=HIv0e-fnM8E

6. cheburapin

Тепер можна вибирати фаворитів. Якщо комусь, звісно, це цікаво) Я дозволю собі розказати про свої міркування. Нічого кращого за пісню Сербії я не почула, хоча і вона не на всі часи шедевр. Тому буду за Желько Йоксимовича. Далі в довільному порядку хай розміщуються Італія, Португалія, Україна, Швеція, Ізраїль, Естонія. Хороших балів було б не шкода для Ісландії, Латвії, Литви, Данії, Франції, Німеччини. Серед тих, кого не називаю, є непогані виконавці, але щось не склалося: або пісня занудна/невиразна, або голос паршивенький, або фріки, або взагалі нулі. Дуже шкода, що багато хто з них пройде до фіналу, витіснивши моїх фаворитів :sad:

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

А переможе взагалі якась одноденна дурість типа "бабок". :)

8. spice

spice Дуже важлива персона

Переможе Гайтана, бо якщо за неї не проголосувати - це расизм ;)

9. Муму

Муму Well-Known Member

Щойно побачив кліп на офіційну пісню Євро і згадав розмову про Гайтану. Здогадуєтесь чому? Нє нє нє нє нє ... Я не расист, просто "за дєржаву обідно";)

http://www.youtube.com/watch?v=5EVhiBGvVFc

Хтось вже навіть встиг комікс зробити :))

10. Inga

Inga Дуже важлива персона

Классный комент ! :good:
    Настолько заинтриговали, что вот всё отставила и переслушала всех участиков. :)
    Ну ничего не могу поделать чертовски нравится мне Латвия - и песня ну вот моя, прям в точку и девушка с чертиками в глазах, чего не скажешь об остальных участницах :pardon:
    Страшно понравились молдавские "хулиганы" - за драйв и здоровый кураж :)

После них - Эстония, Исландия, Азербайджан

Желько Йоксимович - да согласна с Вами, здорово :)

Голосовать, наверное, буду или за Анмари (Латвия) или за Пашу Парфений (Молдова)

PS Кстати, глянула кто там у молдован участвовал в отборочном конкурсе. Имхо, очень и очень интересные певцы:
    http://locals.md/2012/moldova-obzor-natsionalnogo-otbora-evrovidenie-2012/

11. cheburapin

Уже почався перший півфінал на Першому національному. В Росії транслює Россия 1.
    Дивно, що без "урочистого відкриття". Ведучі вийшли,
    "здрастє, нас звати ..., вперед!"

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

О, а я вже й забула за те Євробачення, що воно мало бути... :)
    А Гайтана у якому півфіналі?

13. cheburapin

Враження від виступів:
    Чорногорія - ніяк, це і не задумано було як пісня. -
    Ісландія - ісландською звучало краще. +/-
    Греція - погано, від тексту до голосу. -
    Латвія - розчарувала, важко співала, хоча пісня непогана. +/-
    Албанія - крик розпачу. -
    Румунія - весела пісня, але співачка відстала від фонограми на кілометр, непрофесійно, ой. +/-
    Швейцарія - пісня нічого, але слабий голос і невпевнена поведінка соліста. -/+
    Бельгія - пісня нічого, виконання - треба вчитися, молода дуже. +/-
    Фінляндія - неконкурсна пісня, дуже спокійна, ніжна. +/-
    Ізраїль - нормально, мені сподобалася пісня. +
    Сан-Марино - без пафосу, середньо, але це краще, ніж банальні "стрази-триметрові ноги-ю вонт мі, айм сексі"....+/-
    Кіпр - танцювальна пісня, так собі, голос неприємний. -/+
    Данія - приємна пісенька, нормально. +
    Росія - на фоні решти дуже весело. Я переживала за бабць, все-таки, старенькі, щоб нічого на сцені не сталося ) +
    Угорщина - пісня нормальна, виконання слабкувате, треба б попронизливіше. -/+
    Австрія - вульгарно, як і задумано. Ще й реп... калічний. -
    Молдавія - пісня нічо (плагіат Косма, як-ніяк), балет краще б не казали, що український. Ой... +/-
    Ірландія - балаган з шикарним фонтаном. -

Взагалі, впевнена, 80% учасників без бек-вокалу просто не справилися б. Аж незручно за деяких, за котрих співали невидимі і видимі люди...
    Чекаю результатів, думаю, вони мені не сподобаються.

14. cheburapin

В четвер у другому. Фінал у суботу. В 22.00 у нас, в 23.00 в РФ.

15. cheburapin

У фіналі:
    Румунія - не дуже справедливо
    Ірландія - несправедливо
    Молдова - хай буде
    Росія - я рада
    Албанія - незрозуміло, чому
    Кіпр - не дуже справедливо
    Греція - геть несправедливо
    Угорщина - хай буде
    Данія - я рада
    Ісландія - хай буде.

Все очікувано, крім Албанії, оскільки всі країни рок за роком проходять у фінал. Дива не стається. Шкода Ізраїль.

16. tanna

Обе чем-то отдаленно напомнили Ани Лорак. Неплохо, но уже было много раз. :)

Прикольные бабки, но не на этом конкурсе. Как здрасьте среди ночи они там. :pardon:

Уровень сельского клуба. Там хай буде. :rolleyes:

Хрень вообще. Эти двое из ларца одинаковы с лица скачут больше, чем поют. На чемпионат по легкой атлетике - туда им место. %-)

А мне дама очень понравилась! :o Конечно, многовато трагизма и сам вид дамы с жутким блином на голове не очень, но ГОЛОС меня сильно поразил! о_О:good:

17. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

ох, а я проспала все)))четко помню Кипр - аж содрогнулась во сне от ее "лалала" и бабушек.
    остальное прошло в фоне колыбельной)))

18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Шо? І Ізраїль вже Європа?о_О

Да..."Неисповедимы границы географические...":scratch_one-s_head:

19. tanna

Кстати, понравилась мне презентация Азербайджана в их роликах между песнями. Красиво, продуманно - молодцы!

20. cheburapin

Так я ж казала, з Албанії приїжджають співаки у повному сенсі слова. Але подача кульгає... хоча недавно в Албанії зі скелі зірвався автобус зі студентами, країна зараз у жалобі і перший півфінал навіть не транслювала. Тому беру назад категоричність - Рона Нішліу співала відповідно до ситуації.
    А "Бабушки" на фоні загального неоригінального і навіть вульгарного перфомансу викликали позитив. Звісно, це не найкращий номер.

а де твій аватар? :)