Eurovision 2012

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Inga, 19 лют 2012.

1. Муму

Муму Well-Known Member

Та до Гайтани я нічого прои не маю, я вже казав про це :) Йде мова про антиукраїнську політику нинішньої влади, яка робить все, для того, щоб ми забували про свою національну ідентичність. Я вам скажу ще одне, ви ніколи не побачите китайця, який представлятиме Польщу, вони якраз бережуть свої традиції. А нами, на жаль, керують як бидломасою.

2. Муму

Муму Well-Known Member

Український жінок, якщо я правильно зрозумів хід думки:)

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ну добре, давайте конкретно. Ви дивились наш національний відбір? Називайте, хто повинен був би перемогти на ваш погляд. Із тих кандидатів, що себе запропонували на наш суд.

4. Муму

Муму Well-Known Member

Не дивився, не дивлюсь телебачення взагалі, та і думаю, що там був скоріше анальний вибір :) Я вважаю, що в таких конкурсах взагалі не потрібно приймати участь, часи АББА давно минули ;) А якщо серйозно, то в нас є музиканти, які можуть достойно представити країну, от тільки сумніваюсь, що вони б самі захотіли їхати на такий балаган :pardon:

http://www.youtube.com/watch?v=Qvf-tQa-Ne4

5. tanna

У вас якісь внутрішні протиріччя. :rolleyes: То не ту послали, тому що вона не розкриває всієї національної суті, то виявляється конкурс - балаган і більш достойні туди взагалі не поїдуть. У такому випадку - яка вам взагалі різниця, хто туди поїде? Ви ж і дивитися конкурс не будете мабуть. І вболівати не будете під час голосування. Зате ви проти. :))

6. Муму

Муму Well-Known Member

Мені то все одно, я дійсно не буду дивитись цей балаган :) "За дєржаву обідно"...:ireful:

7. tanna

А чому ви вважаєте, що цей конкурс балаган? Ви ж не дивитесь телевізор! :))

8. Муму

Муму Well-Known Member

Дивився раніше %-) Якщо серйозно, то Євробачення, та інші розважальні шоу створені лише з однією метою, щоб відволікти людей в справжніх проблем, проблем культури, моралі, економіки, екології та ін. Замість того, щоб прийти додому, поспілкуватись з близьким про речі, які є важливими для родини, почитати книгу, сходити з дітьми в парк люди набивають собі шлунок перед телевізором та забивають свою голову усіляким мотлохом.

9. tanna

Я не дивлюсь усі шоу підряд. Але Євробачення дивлюсь. Мені цікаво. А щодо спілкування з рідними завжди можна час найти, якщо є бажання.

10. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

Муму, Тартак брали участь у нац відборі на Євробачення у 2005 р., посівши 5-те місце. При всій повазі до цієї групи - конкурс пісенний. Тому неправильно туди посилати групу, головний козир якої - текст-речитатив на соціальну тему.

А мультикультурність - це нормально. І це може зіграти, якщо буде мода. Минулого року Норвегію представляла чорношкіра дівчина - не пощастило, моди не було. У 2010 Францію - теж афрофранцузи. Теж моди не було.
    Але цим країнам рідко щастить, а от Україну витягають країни соцтабору.

Мені подобається ідея співати національною мовою країни. Іноді пісня від цього виграє. Але щороку шаровари і вишиванки - ну, чесне слово... Вибачте за утрирування, але треба організовувати достойне теперішнє, ніж вічно згадувати героїчне минуле, до якого далеко не всі мають стосунок :sad:

11. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ну які шаровари-вишиванки? Це Лобода шарованна чи Сердючка вишиванна..? :rolleyes:
    Чому Руслана виграла? Тому, що Європа, при всіх своїх інтеграційних процесах, хоче побачити крім гарного вокалу та оформлення ще й щось національне, індивідуальне для країни....

12. tanna

Не факт. Что национального было в номере Билана? Разве что балет, по которому Россия, как известно, впереди планеты всей. Да ещё Плющенко с фигурным катанием. Вот уж действительно без всякого сарказма национальное достояние. А когда победила вот эта девочка в брючках с кроссовочками с песней Молитва? Или монстры страшного вида в каком-то году, которые вообще просто по приколу выступили и победили? А Лена из Германии в скромном черном платьице и с ещё более скромной песней про love-love? Ничего там не было национального и приблизительно. А Европа - выбрала!

13. cheburapin

Про відсутність яких (я підозрюю) горює Муму.
    В доповнення до слів Танни: після Руслани, в 2005 всі "згадали" про національність і, хто гірше, хто краще, представили на суд публіки, що мали. Пощастило далеко не всім. Досі наявність етніки не є запорукою інтересу публіки. На жаль тут більше, ніж на щастя, але факт.

14. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Згідний. Конкурс перетворюється на змагання інтернаціональніх виконавців. Виконавця з Франції не відрізниш від росіянина....і інших...:pardon:

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Это точно :)

Единственное - "девочка в брючках с кроссовочками" песню "Молитва" пела на своей мове. Типа национальный колорит немного :pardon:

16. Муму

Муму Well-Known Member

Євробачення 2005... Ви пам'ятаєте, хто і чому став фіналістом відбору?:))
    Що до Тартак, прочитав статтю з їхнього офіційного сайту:

В результаті на фіналі співали Ґринджоли :bad:

Мультикультурність - це нормально... Людина має триматись своєї культури, традицій та звичаїв. Втративши це ми втратимо свою ідентичність. Це розуміють більшість європейських країн і ми маємо вчитись на їхніх помилках, а не йти таким самим шляхом.

Я не пропоную делегувати всіх у шараварах та у вишиванкахо_О Що ж стосуються того, що жити потрібно теперішнім, а яке воно наше теперішнє? :pardon:

17. cheburapin

А Гринджоли були не найгіршим виступом. Погано, що нечесно, що пісня була взята на хвиліМайдану і ніхто не збиравася продовжувати творити музику. Але сама пісня поганою не була. Так я думаю.

Я висловлюю лише мою думку: представляти свою культуру можна не тільки на Євробаченні, є багато фестивалів, де етніка цікавить людей куди більше, ніж на Єврошоу. Невже ви всерйоз думаєте, що для Руслани головним було "представити нашу фундаментальну культуру"? Це лише образ, і вона молодець, що правильно вгадала настрій Європи. Не багато України було у її виступі. Точніше, це була стилізація, до еротичності осучаснена, галаслива і виразна, такого ще не було. А якби було до того, то Руслана шукала б інший шлях. Це ж бізнес.

Мене трошки напружує флер расизму: Гайтана не схожа на українку, не відрізниш учасника: чи то француз, чи то росіянин... Уже і президента не відрізниш: чи то з США, чи то з Нігерії, непорядок... Ізраїль має представляти лише єврей, Європу - білий, Африку - чорний, Латинську Америку - джесікоальбічна істота...

18. Муму

Муму Well-Known Member

Виховання в нас таке, мультикультурне, з цим нічого не зробиш:pardon: В тому самому Ізраїлі, наприклад, расизм абсолютно нормальна річ. В мене є багато знайомих серед євреїв, які в першу чергу з релігійних та національних міркувань одружувались, чи виходили за між саме за єврея, а до інших ставились просто як до гоїв... Але то вже зовсім інша історія :) Нам просто нав'язують мультикультурну політику, тому що народ без історії, традицій та культури, а з берном, цигаркою та футболкою "I love NY" просто перетворюється на бидломасу (ой недарма євреї нас називають гоями). Але ж ми толерантні, ми будемо терпіти все та пристосовуватись до таких умов, а з часом ми починаємо вважати, що так і має бути. А завтра ти прокидаєшся а в тебе перед вікном будують мечеть на місці православної церкви, яку знесли, так як ніхто до неї більше не ходив;)

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11559451 - я не хочу, щоб в нас починались такі дебати...

19. cheburapin

Боюся, що протистояти загальній глобалізації треба не бойкотом Євробачення) Це дуже широка тема, і не хочеться вдарятися в офтоп.

але щось мені підказує, що поки є ви (та і я), нікуди наша культура не дінеться) на добраніч!

20. Preobladatel

Preobladatel New Member

Гайтана - это хорошо. Во-первых необычно - негритяночка-украинка, во-вторых голосовые данные у нее очень хорошие. Не скажу что болею за нее, но среди украинских исполнителей она действительно одна из тех, кто достоин этого.

а де твій аватар? :)