Думаю, нам не треба ставитися так серйозно до таких конкурсів. Цього разу справедливість восторжествувала. Але друге місце російських клоунів підтверджує те, що в Європі багато хто ставиться до конкурсу як до шоу паяців. Наступного року росіяни пошлють на Євробачення когось на кшталт Шарікова з балайкою, який з сигаретою в зубах буде співати Ех, яблочко. І що ви думаєте, Росія не займе високого місця? Займе, ще як. Епатаж теж рахується. А авторів нашої пісні я знаю особисто. Був час працювали разом. Вони дуже гарні люди та спеціалісти. Ігор взагалі і сам співає. І пісня принципово вийшла непогана, але то не той рівень. Тут потрібен або епатаж, або супер-класна мелодія, щоб розраховувати на успіх. Хоч і провалом виступ Гайтани не назвеш.
Та да. Как сказала вчера Гайтана на СТБ - послушали мелодию, сели и за два часа написали слова. Я конечно не поэт, но почему-то мне кажется, что два часа для хорошего текста маловато. Как писали - подумала я - такая и песня получилась. )
Иногда для хороших стихов достаточно нескольких минут - вдохновение. Но писать стихи под написанную музыку - очень сложный и трудоемкий процесс, т.к. тут не вдохновение работает, подбор текста под мелодию.
Знаєте, я саме цього разу був найближчий до першого мого голосування на Євробаченні. Бо дуже пісня Лорін сподобалася. Ну і чого гріха таїти, російська клоунада трошки вивела з себе... :o Одначе, потім опанував себе та облишив.