Eurovision 2012

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Inga, 19 лют 2012.

1. Думаю, нам не треба ставитися так серйозно до таких конкурсів. Цього разу справедливість восторжествувала. Але друге місце російських клоунів підтверджує те, що в Європі багато хто ставиться до конкурсу як до шоу паяців. Наступного року росіяни пошлють на Євробачення когось на кшталт Шарікова з балайкою, який з сигаретою в зубах буде співати Ех, яблочко. І що ви думаєте, Росія не займе високого місця? Займе, ще як. Епатаж теж рахується.
    А авторів нашої пісні я знаю особисто. Був час працювали разом. Вони дуже гарні люди та спеціалісти. Ігор взагалі і сам співає. І пісня принципово вийшла непогана, але то не той рівень. Тут потрібен або епатаж, або супер-класна мелодія, щоб розраховувати на успіх. Хоч і провалом виступ Гайтани не назвеш.

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та да. Как сказала вчера Гайтана на СТБ - послушали мелодию, сели и за два часа написали слова. Я конечно не поэт, но почему-то мне кажется, что два часа для хорошего текста маловато. :scratch_one-s_head:Как писали - подумала я - такая и песня получилась. :))

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Иногда для хороших стихов достаточно нескольких минут - вдохновение. Но писать стихи под написанную музыку - очень сложный и трудоемкий процесс, т.к. тут не вдохновение работает, подбор текста под мелодию.

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

І до цього роки відточування рими...чи, як мінімум, бути Ларисою Косач...:o

5. Полковник

Полковник миється в бані

Ух ты!
    ЗдОрово!
    Вы откуда эту информацию получили?
    Ладно, не долго осталось.
    Проверим в 2013 году.

6. STK

STK Дуже важлива персона

Хтось ще на це гроші тратить? Декілька раз подививсь і більш не тягне.

7. Знаєте, я саме цього разу був найближчий до першого мого голосування на Євробаченні. Бо дуже пісня Лорін сподобалася. Ну і чого гріха таїти, російська клоунада трошки вивела з себе... :o Одначе, потім опанував себе та облишив.

а де твій аватар? :)