EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

я, якщо чесно погано розумію оті суперечки.. і чого всі накинулись на Вакарчука теж..
    взагалі оті бла-бла-бла дописи.. в темі нема жодного музичного критика, щоб оцінити толково.. єдине що може зробити людина як простий слухач музики - висловити свою думку і навести аргументи... от ми з Рибкою сперечались щодо Сердючки.. я наводила своє, вона своє..кожен собі схилився до певної думки... нічого нам не сталося...
    то якого фіга лаяти тих, хто щось досягнув у житті, осуджувати їх??? ви б хотіли щоб вам сказали що ви ніяка донька, сестра, дружина, мати і тп ??! бо збоку комусь так здається, то чиясь думка...

щодо того ж Вакарчука.. співак, що має своїх фанів... людина дійсно класна і хороша, ... те що він пішов в політику цілком НОРМАЛЬНО! в людини було бажання щось змінити... якби у Верховній раді було хоча б половина таких душевно глибоких людей, то ми б уже були на вершині Олімпу... тим більше його батько зараз в політиці... тим більше, що він вже людина зріла... мені він подобався тим, що незважаючти на музику він здобув хорошу освіту, кандидат наук.. тобто він не розпещений татовий синочок, що бренькає на гітарі все життя...
    виявіть повагу до людини, що того заслуговує... навіщо вам сипати тим негативом, невже не розумієте, що то все вертається вам як бумеранг?!

• Подобається Подобається x 15
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Рибко...я відвідую багато концертів...ну давно я не бачила такого, який зробив Вакарчук...Вищий клас....супровід оркестру...а як звучала віолончель...повірте, Оперний не соромився, а пишався таким концертом:)

• Подобається Подобається x 11
  3. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Ото точно:)більшість в Ц И Р К У

• Подобається Подобається x 1
  4. Ясь

Ясь Well-Known Member

Дякую, я дивився - сподобалось. Мав на увазі, що не чув про неї до початку відбору на Євробачення. :blush:
    А Лобода - ніяка... Ну, це моя думка. :pardon:

• Подобається Подобається x 14
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

І моя також:)

• Подобається Подобається x 5
  6. А, ну тоді вибачайте, але все одно - оперний є оперний. І далеко не кожен співак коли-небудь досягне його рівня. І показувати на його сцені рок чи попсу - навіть не знаю, як це назвати "потолерантніше". :cesored: Єдине виправдання - це те, що іншого залу немає. На жаль. Так скоро і Поплавський заспіває в Оперному.

7. Summer

Summer Well-Known Member

так, але у Львові особливий оперний ;) тут не кожен день проходять такі концерти.

чому є, взяти філармонія, Заньковецької і т.д

• Подобається Подобається x 2
  8. І жодного спеціального концертного залу?

9. Summer

Summer Well-Known Member

спеціально не має, ну такого великого-великого ...
    саме філармонія підходить, але не дуже велика зала. от наприклад, семінари журналу Дебет-кредит -це бух видання проходили в Оперному, а опісля була вистава з Хостікоєвим та Бенюком в гол ролях :)

10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

З такими думками вам би в СРСР... Хіба чи рок чи поп-музика - це не музика, а оперний зал - це не зал для того, щоб там лунала музика? З церквою не переплутали?:dntknw:
    На Єевробаченні люди чекають на шоу... Яке шоу з Вакарчука?:scratch_one-s_head:
    Згадайте переможців минулих років. ;)

11. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Можна шоу і з Вакарчуком придумати:)

• Подобається Подобається x 1
  12. Це все одно, що Паваротті буде співати на майдані перед натовпом напідпитку.
    Опера і попса - музика, але абсолютно різного рівня музика.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні Рибко,діло не в оперному і не в попсі.Діло в тому ,що завжди людина починаючи з простого йде до складного.Вакарчук і його група-звісно починали як і всі.Спочатку були просто гарні пісні і талановиті хлопці.Ви знаєте,що 95% пісень ОЕ це пісні які пише особисто Вакарчук.
    Колись знаменитий рокер Макаревич в одній із пісень писав, що велика гордість від того, що твої пісні співають діти твоїх шкільних подруг.У нас в сім"ї також з задоволенням Вакарчука слухає моя дочка і з задоволенням слухаю я і моя дружина.
    Вам не подобається його хриплий голос?Можливо але згадайте Висоцького-в нього теж був хриплий голос і його пісні любили мільйони.
    Вакарчук ,як і всі люди ріс як професійно так і як людина яка у всіх на виду і яка не може себе відмежувати від суспільства в якому живе з усіма його хворобами.Так він щиро як і всі люди сприйняв ідеали Помаранчевої революції.Я не буду говорити про те що було потім.Так він пішов в Верховну Раду щоб щось змінити.Так він розчарувавшись в лідерах ПР написав неоднозначну пісню -"Веселі брате часи настали"-зовсім невеселу.Розчарувавшись в депутатстві,побачивши,що один в полі не воїн,якщо ще й не політик ,він чесно залишив ВР, здавши свій депутатський мандат,зробивши так, як не зробив ні один депутат за всю історію молодої української держави.Він вирішив робити те що добре вміє-лічити людські душі прекрасним.І в нього це прекрасно вдається.
    Чи має право він співати в опері?Якби він погано це робив то публіка його б засвистала.Тут все просто.Але крім цього мені здається Славко виріс до Майстра.І зробити таке величне дійство,як цей концерт стало його духовною потребою ......А людям потрібно оцінити те що він зробив.А зробив він багато.Я так вважаю.Якщо хтось так вважає ще то нехай підтримає мою думку.А час нас розсудить.

• Подобається Подобається x 13
  14. Не хриплий, а "завивальний". Хоча мені здається, що він так співає спеціально. Не люблю фальшу.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

А як Вам такий собі російський Муммі троль. Він теж співає м"ко скажемо специфічно викручуючи голос."Неправильно".І від цього в нього не менше шанувальників.
    Розумієте "правильно" співають всі.Але вони не збирають таких повних концертних залів і стадіонів,як збирає ОЕ.Навіть в Росії. Співаючи при цьому тільки українські пісні.Скільки наших попсистів спеціально забувають рідну мову і співають в основному тільки російською,лише задля того,щоб хоч якось зачепитися в російському шоубізі.
    Манера в нього така,як ні в кого.Можливо він знайшов цю золоту жилу,котру інші шукають нераз ціле життя.

• Подобається Подобається x 9
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що навпаки цей голос додає його пісням душі, він ніби переживає особисту трагедію, коли співає, ніби свою душу показує.. Його музика не старіє, не стає нецікавою, не є одноразовою.. Це класична музика для душі.

• Подобається Подобається x 11
  17. olya_d

olya_d Well-Known Member

От слухала я як співає "Відпусти" Земфіра - гарно, душевно, але це зовсім не те, коли співає цю пісню Вакрчук. У його виконанні сприймається вона зовсім по іншому, він співає серцем і душею.

• Подобається Подобається x 10
  18. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Я теж проти неї нічого не маю... Те,що вона співає зараз абсолютно не порівняти з її початковою лірикою (я про такі композиції як "Я забуду тебя","Чёрный ангел")
    Але якщо обирати між нею і Гайтаною,то для Євробачення другий варіант однозначно кращий... хоча я ше не чула пісню Лободи

• Подобається Подобається x 3
  19. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Вакарчуку шоу не потрібно, він і піснею може всіх взяти
    тут якраз той варант коли співак дійно доріс,як ви кажете, до того рівня
    А це ,як на мене, взагалі образа... Це не фальш,а манера виконання...те,що відрізняє його з натовпу,його хриплий голос і душевна музика. Його унікальність і талант помітили за кордоном... я не думала що в Україні є люди ,які так про нього відкликаються

• Подобається Подобається x 7
  20. Та ви що! :) Відучіться судити про всіх по собі. Знаєте, відкривається багато нового.

У кожного свій смак. Не думаю, що за кордоном його люблять УСІ. Чи ви опитування проводили?

а де твій аватар? :)