та я ж не спорю, что он талановита та розвинена людина... Я всегда ранее считала ОЭ и творчество самого Вакарчука чем-то андеграундным на укр попсовой сцене, так сказать. Но последние годы и его гражданская позиция, вернее, его "несение" в политику меня разочаровало. Творческий человек, певец, музыкант на то и творческий. чтобы вообще не касаеться таких вещей, как политика. Вот не знаю, ИМХО.
Якщо чесно, то про Приходько раніше, на жаль, не чув... Ну не дивлюсь я фабрик, не сприймаю... А так мені дуже сподобалась пропозиція І.Ліхути (десь кілька днів тому жартував) послати на Євробачення дует "ЧП" (Черновецький - Поплавський)! Оце б було!
А Ви менше політичних дебатів дивіться Замість того сходіть на його останній концерт в супровіді оркестру - тоді і поговоримо - порвав би чи ні.. Повірте, він там політичних програм не зачитує - займається САМЕ своєю справою, яка вдається як нікому.. І взагалі дивна Ваша позиція.. Помаранчевий чи ні, але навіть в Росії його з задоволенням слухають (українською звісно!), в Європі за цю творчість поважають.. А Ви тут щось про те, що решта не вміють "співаючих" співгромадян поважати..а ВИ?
Мені абсолютно не подобається Вакарчук. Виє, як собака якийсь. Неприємно слухати. І яке мали право дозволяти виступати рок-співаку в Оперному? Оперний театр для високої культури і музики, а не для року і попси. Де це таке бачено? Чи виступає той, хто більше заплатить? Сором, як на мене. Одне діло проявляти, а зовсім інше - влаштовувати з цього показуху.
Оце якраз варіант - "чула десь дзвін" А що СУПРОВІД ОРКЕСТРУ було нечитабельними буквами написано? Рок привидівся комусь.. Щодо вподобань - Ваше право. Але маю надію вони на чомусь аргументованому базуються, а не на прослуховуванні через нет.. Оркестр слухати треба вживу. Це як в анекдоті коли Шльомко демонстрував як Поваротті співає - то дві великі різниці - на платівці і почути вживу! Раджу Вам і друге почути, життя (хоча б його сприйняття) від тих емоцій часом змінюється..
За гроші і я поспіваю під оркестр. Не знаю, якщо я не переношу співака у запису, не думаю, що він мені сподобається вживу.
Рибко, ви чули проект Вакара "Вночі"? Це справді інтелігентна музика, я б так назвала. Мій батько просто балдіє від неї.
Хто кому подобається - це особиста справа кожного. А те, як Ви, Рибко, висловлюєте свої уподобання, викликає обурення і неприємні відчуття в тих, хто розуміє, поважає і любить творчість ОЕ. Ви не розумієте, що таким чином ображаєте інших? Якщо ні, наведу приклад. Можна сказати "я не розумію навіщо вдома тримати рибки", а можна "Фу, це ж треба додуматись розводити тих безглуздих істот вдома, від них і так ніякої користі". Відчуваєте різницю? Особисто я вважаю творчість ОЕ - унікальною. Музикантів такого рівня в нас менше, ніж пальців на руках. І вони б чудово підійшли для Євробачення, могли б перемогти, і, можливо, повернули цей конкурс в правильне русло - в русло національної музики, творчості, індивідуальності.
Як можу, так і висловлюю. Я ж, зрештою, нікого не обзивала, тільки виказала своє нерозуміння щодо того, з якою метою використовують Оперний. До речі, Нірванко, в житті я дуже толерантна людина. І я б нормально поставилася до того, що хтось не любить мого улюбленого співака. А пупер був правий...
Так Нірванка Вам про то і каже - одна річ не сприймати чиїсь вподобання, і зовсім інша - ЯКИМ ЧИНОМ продемонструвати своє нерозуміння/не поділяння чиїхось смаків. Тю, Рибко, читайте УСІ дописи)
Я до не поділяння моїх смаків ставлюся НОРМАЛЬНО. І нормально ставлюся до того, як наш Ромко на кожному кроці лає холодець. Вчіться бути толерантними.
Мені байдуже чи Ви любите ОЕ чи ні, але казати: - це образливо і зовсім не толерантно! І в оперному будь-хто не співає. І до чого тут гроші? Ну якби я купила виступ в оперному, то чи б тисячі людей хотіли прийти послухати мене? А Вакарчука хотіли. Невже це ні про що не говорить? Я теж так можу, і кожен тут так може. Але якби ми постійно ображали один одного, обзивали і гадили на ліво і на право, то що б з того було? По перше, лають собаки. По друге, він же не каже "фу, це гидота, він не має права бути на столі, це помиї і т.д.".
Поплавського в костюмі Бетмена і Черновецького в плавках - це справжнє обличчя тих, хто іменує себе українськими зірками і владою
...гм...я тоже считаю, что абсолютно недопустимо всяческую попсу пускать на сцену оперных театров. При чем тут они? вот причем?! что к чему... А Металлика, Скорпионс, Вакарчук - это УЖЕ попса, никуда не деться. В общем, всё должно быть правильно - в Оперном - балет и опера, а не всякого рода супер-пупер-концерты современных исполнителей. Для этого есть другие залы. У нас, к примеру, та же Музкомедия. ув. бора, я же сказала, что разочаровалась в нем, причем тут уважение. В России слухають його именно потому, что украинский этнос несет в песнях, творчестве, изюминка так сказать, если б делал то же на русском - не слушали бы его там. Уверена. Что касаемо выступления в супроводи оркестру - так не побеждает подобное на таком конкурсе, как Евровидение. Априори. Там надо живость, всплеск, субкультура..
Дарма на цю тему зі своїм уставом Ми теж би хтіли в Музкомедії... може... якби була Ахтунг - у Львові немає концертних залів(!) Є варіант хіба - цирк А оркестри вимагають відповідного залу якраз таки для правильного звучання. Так що я Вас прошу, не знаєте, то не треба тут на кілька сторінок розписувати