EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

А як на мене то що Лобода що Черновецький-талант одинаковий

• Подобається Подобається x 7
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

У Черновецкого только ума поболе.

• Подобається Подобається x 5
  3. Liona

Liona кавоманка зі стажем

ви справді так вважаєте??? о_О

• Подобається Подобається x 4
  4. Степаныч

Конечно. "Поболе" не значит "много".:) Поболе, чем у Лободы.

5. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Не згідна :) Лобода - більш адекватна, як не крути :mocking:

6. Степаныч

Спорный вопрос. В смысле является ли адекватность признаком ума?:dntknw: Вот как Черновецкий зажигает:good:: http://gazeta.ua/index.php?id=285293

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Як на мене, то та Лобода якась дуже вже вульгарна зі своїми ботоксованими губами, та й співачка вона ніяка.Дивуюсь, невже нікого кращого не можна було вибрати? Чи й тут пнаують гроші?
    З таким відбором, то на слідуючий рік від України Льоня -космос поїде.

• Подобається Подобається x 10
  8. І мене дивує: адже там ніби-то обирають за результатами голосування. Сумніваюся, що це голосування на щось впливає.

• Подобається Подобається x 3
  9. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Рибко, як то кажуть "піпл хаває", і поки буде таке ставлення, і поки буде нарід, якому все одно, що за хліб і видовища, доти і будуть існувати такі "співаки"

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Про яке голосування може йти мова? Там теж свої "ківалови" сидять

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

ви тільки подивіться як Зеленський багатозначно дивиться на "Космоса".. :))) мовляв: "Ну він і странний":haha:він хороший актор але своє відношення до Черновецького важко приховати

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Степанич, а з точки зору спеціаліста?Як Черновецький?Придурюється,чи дійсно такий?Бачили в суботу Вечірній квартал?Ще все і не показали.Кажуть вийшов на сцену і співав.Коли начав співати, то люди пачками виходили з залу.

• Подобається Подобається x 7
  13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Лобода, це просто ганьба для України!!!
    Перше, що приходить на згадку "А що, вона взагалі співає?"
    Якась вульгарна дівиця екс-"Поющі труси", точніше "Віа-Гра". Чи може організатори після Ані Лорак вирішили делегувати ще одну співачку "з формами"? Так у Ані ж принаймі голос є і який-не-який талант! До того ж вона не така вульгарна...
    А що таке лобода???
    І чому б не було відправити ту саму "Гайтану"?
    ПС:
    А від Росії дійсно буде сильна представниця ;)

• Подобається Подобається x 8
  14. NIK

NIK Well-Known Member

Було б чудово Гайтану - ефектна чорошкіра красуня з сильним голосом та за Україну - було б чудово. А Лобода.... губи напихані ботоксом. Я не люблю все не натуральне - щось там пригає, а саме ж ніяке. Руслана, Данилко. Кароль, Лорак - дійснодостойні учасники були.:good: І місця у всіх достойні - що свідчить про відносну об'єктивність Євробачення. А Грінджоли та Лобода.... Краще б Сркипка або Гайтана. Я навіть чув що Скрипка мав їхати без конкурсів до Москви... Але це все виявилось чутками нажаль....о_О

• Подобається Подобається x 10
  15. bora

bora Well-Known Member

Вчора була на концерті Вакарчука і подумала, що деякими піснями він би міг таки порвати на ніц Євробачення.. І шо тоді нам була б якась Патрісія Каас (даруйте її прихильники). Але! По-перше - розрив шаблонів щодо попснячого формату, по-друге - це була б дійсно перемога пісні, настільки яскрава і багатогранна музика (йому допомагали Віртуози Львова), наскільки змістовні слова, наскільки не оперний (і не писклявий) душевний хриплий чоловічий голос.. А як затягнув був блюз.. Чому вони не заявлялись..Певно бо давно вже вищі того конкурсу...

• Подобається Подобається x 14
  16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

А мені Світлана подобається..:blush:
    слухала її як джазову виконавицю - оце розрив мозку:crazy:
    насправді, дуже красивий в неї голос, манера виконання оригінальна

а той репертуар, в якому вона працює зараз - суцільний стьоб, але підозрюю,що Європі він буде нецікавим:sad:

• Подобається Подобається x 3
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

підтримую.. не знаю що там з тим Євробаченням, але мені її шоу-діяльність завжди подобалась...

• Подобається Подобається x 2
  18. Марусино

Марусино Well-Known Member

Вакарчук мог бы порвать Евровидение? что за мечты... они бы тогда еще не преминули вспомнить, как он бегал по майданам в шарфах, как дурачок. Не, ему не в ту степь, Евровидение.

Лободу не видела еще, надо глянуть на ютьюбе запись, но не думаю, что она ужасна, как здесь выше пишут. Имейте гордость, что человек выступает, поет, цените. А ляпать, мол, "всё так ужасно, ужасно" - попробуйте сами;)

Гайтану на Евровидение представлять страну Украину? темнокожую афроамериканку? нет, увольте.

• Подобається Подобається x 1
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не погоджусь з Вами.Не бігав він як дурачок, а проявляв ,як багато других людей свою громадянську позицію.Ми можемо з Вами по різному ставитися до Лідерів ПР,але не можемо зневажливо ставитись до людських почуттів,до откровення бо то непоправний гріх.
    Згадайте його пісню через деякий час після приходу до влади Ющенка-"Веселі брате часи настали".Згадайте його позицію недавно-як він залишив депутатський мандат-мені дуже сподобався його вчинок-вчинок мужньої людини.

Черновецький теж співає.:)

По перше вона афроукраїнка ,а по друге що за расизм....?Тай голос в неї покруче буде.;):good:

• Подобається Подобається x 12
  20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

На рахунок Вакарчука....Марусино, Ви б так не говорили, якби побували на його останньому концерті в Оперному театрі.....Це надзвичайно талановита і ерудована людина....

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)