Спорный вопрос. В смысле является ли адекватность признаком ума? Вот как Черновецкий зажигает: http://gazeta.ua/index.php?id=285293
Як на мене, то та Лобода якась дуже вже вульгарна зі своїми ботоксованими губами, та й співачка вона ніяка.Дивуюсь, невже нікого кращого не можна було вибрати? Чи й тут пнаують гроші? З таким відбором, то на слідуючий рік від України Льоня -космос поїде.
І мене дивує: адже там ніби-то обирають за результатами голосування. Сумніваюся, що це голосування на щось впливає.
Рибко, як то кажуть "піпл хаває", і поки буде таке ставлення, і поки буде нарід, якому все одно, що за хліб і видовища, доти і будуть існувати такі "співаки"
ви тільки подивіться як Зеленський багатозначно дивиться на "Космоса".. мовляв: "Ну він і странний"він хороший актор але своє відношення до Черновецького важко приховати
Степанич, а з точки зору спеціаліста?Як Черновецький?Придурюється,чи дійсно такий?Бачили в суботу Вечірній квартал?Ще все і не показали.Кажуть вийшов на сцену і співав.Коли начав співати, то люди пачками виходили з залу.
Лобода, це просто ганьба для України!!! Перше, що приходить на згадку "А що, вона взагалі співає?" Якась вульгарна дівиця екс-"Поющі труси", точніше "Віа-Гра". Чи може організатори після Ані Лорак вирішили делегувати ще одну співачку "з формами"? Так у Ані ж принаймі голос є і який-не-який талант! До того ж вона не така вульгарна... А що таке лобода??? І чому б не було відправити ту саму "Гайтану"? ПС: А від Росії дійсно буде сильна представниця
Було б чудово Гайтану - ефектна чорошкіра красуня з сильним голосом та за Україну - було б чудово. А Лобода.... губи напихані ботоксом. Я не люблю все не натуральне - щось там пригає, а саме ж ніяке. Руслана, Данилко. Кароль, Лорак - дійснодостойні учасники були. І місця у всіх достойні - що свідчить про відносну об'єктивність Євробачення. А Грінджоли та Лобода.... Краще б Сркипка або Гайтана. Я навіть чув що Скрипка мав їхати без конкурсів до Москви... Але це все виявилось чутками нажаль....
Вчора була на концерті Вакарчука і подумала, що деякими піснями він би міг таки порвати на ніц Євробачення.. І шо тоді нам була б якась Патрісія Каас (даруйте її прихильники). Але! По-перше - розрив шаблонів щодо попснячого формату, по-друге - це була б дійсно перемога пісні, настільки яскрава і багатогранна музика (йому допомагали Віртуози Львова), наскільки змістовні слова, наскільки не оперний (і не писклявий) душевний хриплий чоловічий голос.. А як затягнув був блюз.. Чому вони не заявлялись..Певно бо давно вже вищі того конкурсу...
А мені Світлана подобається.. слухала її як джазову виконавицю - оце розрив мозку насправді, дуже красивий в неї голос, манера виконання оригінальна а той репертуар, в якому вона працює зараз - суцільний стьоб, але підозрюю,що Європі він буде нецікавим
Вакарчук мог бы порвать Евровидение? что за мечты... они бы тогда еще не преминули вспомнить, как он бегал по майданам в шарфах, как дурачок. Не, ему не в ту степь, Евровидение. Лободу не видела еще, надо глянуть на ютьюбе запись, но не думаю, что она ужасна, как здесь выше пишут. Имейте гордость, что человек выступает, поет, цените. А ляпать, мол, "всё так ужасно, ужасно" - попробуйте сами Гайтану на Евровидение представлять страну Украину? темнокожую афроамериканку? нет, увольте.
Не погоджусь з Вами.Не бігав він як дурачок, а проявляв ,як багато других людей свою громадянську позицію.Ми можемо з Вами по різному ставитися до Лідерів ПР,але не можемо зневажливо ставитись до людських почуттів,до откровення бо то непоправний гріх. Згадайте його пісню через деякий час після приходу до влади Ющенка-"Веселі брате часи настали".Згадайте його позицію недавно-як він залишив депутатський мандат-мені дуже сподобався його вчинок-вчинок мужньої людини. Черновецький теж співає. По перше вона афроукраїнка ,а по друге що за расизм....?Тай голос в неї покруче буде.
На рахунок Вакарчука....Марусино, Ви б так не говорили, якби побували на його останньому концерті в Оперному театрі.....Це надзвичайно талановита і ерудована людина....