EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Погоджусь але......
    Поговоріть з молодими людьми її віку.У мене є двоє дітей і двоє племінників.Всі студенти.За дочку говорити не буду бо у неї зовсім другі інтереси-вона вся в бізнесі як науці.Троє інших-просто студенти нічим не ліпші і нічим не гірші за сотні інших студентів.Двоє вчаться в Києві і один в Тернополі.Так от у них всіх такі самі аргументи,про які говорила Настя Приходько.Це психологія вулиці.Я був в шоці.З дому поїхали нормальними дітьми,а стали злими вовченятами.Чому?Цими дітьми ніхто не займається і їх вчать ідеологи вулиці:наші-чужі.Дорослі грішать,за більші гроші дають чужоземцям більші привілеї,а дітей це болить,вони не розуміють що в цьому винуваті наші любителі зелені-вони звинувачують тих хто ту зелень дає-звідси і ненависть до темношкірих,жовтошкірих,євреїв.Якщо хочете,то можна це обговорити,щоб не офтопити на цій гілці.Це дуже актуальна тема .Мені здається що десь уже була про расизм.

• Подобається Подобається x 8
  2. Окультист

Окультист Well-Known Member

Про перемогу Лободи скажу, перефразувавши нецензурний коментар до однієї статті на цю тему: "Скажені геніталії і губи, які використовують далеко не за їх прямим призначенням:) перемогли здоровий ґлузд глядачів і сексуально стурбованих суддів".

• Подобається Подобається x 18
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Де там секс, я Вас умоляю?

• Подобається Подобається x 5
  4. :wacko: :haha:
    Я практично не дивлюся російські канали.

• Подобається Подобається x 2
  5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Як казав один:
    "...З дитинства не люблю дві речі: расизм і негрів..."

У нас тільки балакають про духовне відродження народу. А крім балачок тільки пам'ятники. Я не заперечую. І пам'ятники потрібні. Тільки не в такій кількості і не за рахунок держави. За прикладами далеко ходити не потрібно. Я глибоко сумую за жертвами Голодомору і молюся за упокой душ їхніх. І не тільки їх, а й усіх безвинно загиблих. Але будувати пам'ятник за 750 млн., коли помирають маленькі діточки, і не від невиліковуваних хвороб а від відсутності у батьків коштів на лікування, це кощунство. Та ж сама Лікарня Майбутнього. Вона повинна була весною 2009 почати працювати. Де гроші зібрані громадянами!Хто ложить дивіденти собі в кишеню? Розвели всю країну. І де Ви хочете щоб була мораль.
    Так і з Євробаченням. прекрасна пісня на українській мові, чудове виконання. Але потрібно було "секс для ніщих".
    Я люблю свою країну Україну, люблю її народ. Але до держави України у мене протилежне відношення.

• Подобається Подобається x 13
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та в тому і діло що ні сексу ні музики-тільки сексуально збочені судді.Але мені здається що там більше бабла ніж сексу.:)

• Подобається Подобається x 9
  7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

погоджуюсь-бабла і вульгарщини...

• Подобається Подобається x 9
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Правильно понял, что БОЛЬШЕ не будете эту байду смотреть?

• Подобається Подобається x 4
  9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

угу-не буду, тай Вам не раджу:)

• Подобається Подобається x 2
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Неее.
    Если будет время, то посмотрю.
    Почти всегда смотрел, если не совсем поздно.
    У меня не такой изысканный вкус как у многих на этой ветке.
    Просто интересно посмотреть на посланцев из разных стран, песни послушать.
    Ход и итоги голосования тоже не без итереса смотрю.
    Почти биатлон, ИМХО

• Подобається Подобається x 6
  11. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

І я буду дивитись, завжди є конкурсанти, номера яких цікаво дивитись, і пісні яких цікаво слухати!:good:

• Подобається Подобається x 3
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

І завжди знаходиться одна-дві гарних пісні, але які ніколи не перемагають

• Подобається Подобається x 11
  13. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Бо там зараз головне показати шоу, не покажеш - навіть в 10 не попадеш...

14. Summer

Summer Well-Known Member

от і я кажу, що це вже не конкурс пісні, а конкурс шоу, гарного шоу....

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Переглянула тему через рядок.. От всі кажуть - шоу, шоу, а сербка 2 роки тому без шоу перемогла. Шоу теж набридає, хочеться чогось простішого. Ну але якщо нема голосу і пісня нікудишня, то треба ж зі спецефектами постаратись, щоб запам'ятатись публіці.

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Лобода - ніяка...і пісня її ніяка....щоб перемогти, навіть не уявляю яке шоу їй треба зробити...(ІМХО)

• Подобається Подобається x 10
  17. Summer

Summer Well-Known Member

то одиничний випадок за останні роки - виняток, але дуже гарний :)

• Подобається Подобається x 8
  18. olya_d

olya_d Well-Known Member

За неї всі сексменшини голосували:)

• Подобається Подобається x 6
  19. NIK

NIK Well-Known Member

Що цікаве останні роки букмекерські контори приймають ставки? минулого року Білан був явним фаворитом позаминулого Андрій Данилко був одним з головних претендентів на 1-3 місце, тобто можно буде зразу подивитись котирування. А про корумпованість України після Грінджол нема чого казати :)
    Все одно Грінджолам далеко до Лободи:)
    Після Грінджол я вже думав що на Євробаченні буде виступати Поплавський (до речі у нього одне з найякісних шоу під час виступу - з його власних студентів, яким він ПЛАТИТЬ до 300 гривень за виступ, за що я його поважаю), а з недавніх часів Черновецького (свіча горєла). У нього також якісне шоу київських бабусь з гречкою..... :)

20. Його Європа забрала б до себе! Як тоді було б добре! :)))

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)