Погоджусь але...... Поговоріть з молодими людьми її віку.У мене є двоє дітей і двоє племінників.Всі студенти.За дочку говорити не буду бо у неї зовсім другі інтереси-вона вся в бізнесі як науці.Троє інших-просто студенти нічим не ліпші і нічим не гірші за сотні інших студентів.Двоє вчаться в Києві і один в Тернополі.Так от у них всіх такі самі аргументи,про які говорила Настя Приходько.Це психологія вулиці.Я був в шоці.З дому поїхали нормальними дітьми,а стали злими вовченятами.Чому?Цими дітьми ніхто не займається і їх вчать ідеологи вулиці:наші-чужі.Дорослі грішать,за більші гроші дають чужоземцям більші привілеї,а дітей це болить,вони не розуміють що в цьому винуваті наші любителі зелені-вони звинувачують тих хто ту зелень дає-звідси і ненависть до темношкірих,жовтошкірих,євреїв.Якщо хочете,то можна це обговорити,щоб не офтопити на цій гілці.Це дуже актуальна тема .Мені здається що десь уже була про расизм.
Про перемогу Лободи скажу, перефразувавши нецензурний коментар до однієї статті на цю тему: "Скажені геніталії і губи, які використовують далеко не за їх прямим призначенням перемогли здоровий ґлузд глядачів і сексуально стурбованих суддів".
Як казав один: "...З дитинства не люблю дві речі: расизм і негрів..." У нас тільки балакають про духовне відродження народу. А крім балачок тільки пам'ятники. Я не заперечую. І пам'ятники потрібні. Тільки не в такій кількості і не за рахунок держави. За прикладами далеко ходити не потрібно. Я глибоко сумую за жертвами Голодомору і молюся за упокой душ їхніх. І не тільки їх, а й усіх безвинно загиблих. Але будувати пам'ятник за 750 млн., коли помирають маленькі діточки, і не від невиліковуваних хвороб а від відсутності у батьків коштів на лікування, це кощунство. Та ж сама Лікарня Майбутнього. Вона повинна була весною 2009 почати працювати. Де гроші зібрані громадянами!Хто ложить дивіденти собі в кишеню? Розвели всю країну. І де Ви хочете щоб була мораль. Так і з Євробаченням. прекрасна пісня на українській мові, чудове виконання. Але потрібно було "секс для ніщих". Я люблю свою країну Україну, люблю її народ. Але до держави України у мене протилежне відношення.
Та в тому і діло що ні сексу ні музики-тільки сексуально збочені судді.Але мені здається що там більше бабла ніж сексу.
Неее. Если будет время, то посмотрю. Почти всегда смотрел, если не совсем поздно. У меня не такой изысканный вкус как у многих на этой ветке. Просто интересно посмотреть на посланцев из разных стран, песни послушать. Ход и итоги голосования тоже не без итереса смотрю. Почти биатлон, ИМХО
Переглянула тему через рядок.. От всі кажуть - шоу, шоу, а сербка 2 роки тому без шоу перемогла. Шоу теж набридає, хочеться чогось простішого. Ну але якщо нема голосу і пісня нікудишня, то треба ж зі спецефектами постаратись, щоб запам'ятатись публіці.
Лобода - ніяка...і пісня її ніяка....щоб перемогти, навіть не уявляю яке шоу їй треба зробити...(ІМХО)
Що цікаве останні роки букмекерські контори приймають ставки? минулого року Білан був явним фаворитом позаминулого Андрій Данилко був одним з головних претендентів на 1-3 місце, тобто можно буде зразу подивитись котирування. А про корумпованість України після Грінджол нема чого казати Все одно Грінджолам далеко до Лободи Після Грінджол я вже думав що на Євробаченні буде виступати Поплавський (до речі у нього одне з найякісних шоу під час виступу - з його власних студентів, яким він ПЛАТИТЬ до 300 гривень за виступ, за що я його поважаю), а з недавніх часів Черновецького (свіча горєла). У нього також якісне шоу київських бабусь з гречкою.....