Ну і що це їм дасть? Проти лома нема прийому. Тільки що продивився всіх учасників українського фіналу.Ні однієї яскравої особистості.І що б не говорили про Приходько,на цьому фіналі ,як на мене пари їй не було.Якщо чесно,то стидно буде виставляти любого з них.Тепер про пісню Приходько.Я дійсно слухав вчора її на конкурсі в Росії(по ТБ звісно).Так от пісня виконана на Шустер лів була набагато майстерніше ніж на конкурсі в Росії.Тай там тільки приспів був українською. Але все рівно шкода, бо якби вона виграла у нас то Україна була б гідно представлена на Євробаченні.
Ну що ж .Від України Лобода,від Росії Приходько.Порівнювати дві пісні навіть не можна.Не витримує конкуренції.Після всього в роті присмак дивний.Такий як завжди, коли стикаєшся з диб.....ом.
Все! "котлети" виграли в таланта. Блін! Співуча Вкраїно! Невже ти втратила смак. Прикро...країна Солов'яненко, Яремчука...стала лободою...
я так і думала, що Лобода буде.... тоді навіщо то шоу на УТ1 було.... адже і так вона виграла. Знову політика.... так Євробачення в Європі вже давно не так популярний конкурс, як раніше, він просто піднадоїв , а от на теренах СНД набирає обертів популярності..... Я фанат Євробачення, але Євробачення старого формату, тобто пісня обов'язково виконувалась мовою країни, судили по 10 бальній шкалі члени журі, не було 2-х турів, одним словом правила були доволі жорсткі були.... а зара смс -голосування, можна уявити як накручують голоси щодо Насті Приходько, коли вона попала на ФЗ, то вже Міладзе давно нею зацікавився як продюсер, а саме діапазоном її голосу, бо вона пробувалась в ВІАГРУ на місце Надьки, то ше була вона мала для такого проекту.....
Вона звісно що глина,з якої можна зліпити,все що потрібно,але глина вищого сорту.попрацювати і буде зірка.Я вчора наблюдав за виразом її обличчя коли заявляли результати.Вона була як затравлений звірок,боялася підняти очі,і подивитися на суперників.Щось було таке неприродне в її рухах.Можливо вона знала,що виступає в ролі козирної карти,і їй було неудобно перед зіркою Валерією. Але розсмішив мене сьогодні представник НТКУ в жюрі українського конкурсу.Коли його записали про рівень українського конкурсу,то він сказав,що рівень найвищий."Уявіть собі"-:сказав він"Рівень настільки високий,що ті що не попали в фінал,зарбляють в Росії перші місця" Уявляєте який цинізм. Це так само як і наколядовані мільйони доларів у Зварича.Один до одного.
так, це політика, про що Вам тут і говорять, а Ви кажете , що не розумієте. це СОВОК, з якого Україна вийшла, але з української владної бюрократії він все ніяк не вилізе. А уявіть собі, ким ми будемо виглядати, коли вона переможе Особисто я за неї голосуватиму, а я коли за когось голосую, то якимось дивом він перемагає. Серйозно, так щоразу стається Коли переміг Білан, я не голосував взагалі Ви надто переоцінюєте можливості співака-початківця. Все що має Приходько - це талант співати. Усе інше за неї вирішують і роблять ті, хто вклав у неї велике бабло аби заробити ще більше. Сучасний молодий виконавець - це пішак в руках продюсера. А зараз, виглядає на те, що Приходько стала пішаком у складних геополітичних іграх
нині скачав з торента декілька пісень Приходьки, гарно співає, особливо це сподобалось Анастасия Приходько - Группа крови ...
+100.Підпишуся під кожним словом.Вся Україна буде за неї голосувати.На це і рощитували.Діло в тому,що країна учасник за свого не може голосувати.А Лобода буде далеко позаду.Вона на думку декотрих сексі,аде вокальні дані дуже слабенькі.
Пане Мартіні,файно дякую за те задоволення яке я зранку дістав передивившись ролики з піснями Приходько.Дійсно талант.Я й не знав,що вона вже розкручена в Росії.Тут пісень на невеликий концерт.Дійсно талант.Та невже її не взяли за те,що вона була на російській фабриці зірок.Якщо так то це дурня.
Слово гууд з англійської,а гут наскільки я знаю з німецької.Полковник Ви прокололись.Ви німецький шпійон?
- Вовочка, а твой дєдушка что на войнє дєлал - Он бил єщьо пацаном, подавал снаряди артелірістам. - І что оні єму говорілі? - Говорілі "Йа,йа, Вольдемар! Гут-гут!"
йой глянула той кліп Лободи , та було вже таке подібне Руслана співала , а як кажуть 2 рази в одну річку.... самі знаєте . На разі не знаю всіх учасників конкурсу тогорічного, але думаю, що Настя в 5-ці буде. чула, що Францію представляє П.Каас?