EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну і що це їм дасть? Проти лома нема прийому.
    Тільки що продивився всіх учасників українського фіналу.Ні однієї яскравої особистості.І що б не говорили про Приходько,на цьому фіналі ,як на мене пари їй не було.Якщо чесно,то стидно буде виставляти любого з них.Тепер про пісню Приходько.Я дійсно слухав вчора її на конкурсі в Росії(по ТБ звісно).Так от пісня виконана на Шустер лів була набагато майстерніше ніж на конкурсі в Росії.Тай там тільки приспів був українською. Але все рівно шкода, бо якби вона виграла у нас то Україна була б гідно представлена на Євробаченні.

Останнє редагування: 8 бер 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну що ж .Від України Лобода,від Росії Приходько.Порівнювати дві пісні навіть не можна.Не витримує конкуренції.Після всього в роті присмак дивний.Такий як завжди, коли стикаєшся з диб.....ом.

• Подобається Подобається x 9
  3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Все! "котлети" виграли в таланта. Блін! Співуча Вкраїно! Невже ти втратила смак. Прикро...країна Солов'яненко, Яремчука...стала лободою...:cry:

• Подобається Подобається x 14
  4. Summer

Summer Well-Known Member

я так і думала, що Лобода буде.... тоді навіщо то шоу на УТ1 було.... адже і так вона виграла. Знову політика.... так Євробачення в Європі вже давно не так популярний конкурс, як раніше, він просто піднадоїв :pardon:, а от на теренах СНД набирає обертів популярності.....
    Я фанат Євробачення, але Євробачення старого формату, тобто пісня обов'язково виконувалась мовою країни, судили по 10 бальній шкалі члени журі, не було 2-х турів, одним словом правила були доволі жорсткі були.... а зара смс -голосування, можна уявити як накручують голоси :scratch_one-s_head:
    щодо Насті Приходько, коли вона попала на ФЗ, то вже Міладзе давно нею зацікавився як продюсер, а саме діапазоном її голосу, бо вона пробувалась в ВІАГРУ на місце Надьки, то ше була вона мала для такого проекту.....

• Подобається Подобається x 12
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вона звісно що глина,з якої можна зліпити,все що потрібно,але глина вищого сорту.попрацювати і буде зірка.Я вчора наблюдав за виразом її обличчя коли заявляли результати.Вона була як затравлений звірок,боялася підняти очі,і подивитися на суперників.Щось було таке неприродне в її рухах.Можливо вона знала,що виступає в ролі козирної карти,і їй було неудобно перед зіркою Валерією.
    Але розсмішив мене сьогодні представник НТКУ в жюрі українського конкурсу.Коли його записали про рівень українського конкурсу,то він сказав,що рівень найвищий."Уявіть собі"-:сказав він"Рівень настільки високий,що ті що не попали в фінал,зарбляють в Росії перші місця" Уявляєте який цинізм. Це так само як і наколядовані мільйони доларів у Зварича.Один до одного.

• Подобається Подобається x 12
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

так, це політика, про що Вам тут і говорять, а Ви кажете , що не розумієте.
    це СОВОК, з якого Україна вийшла, але з української владної бюрократії він все ніяк не вилізе.
    А уявіть собі, ким ми будемо виглядати, коли вона переможе :) Особисто я за неї голосуватиму, а я коли за когось голосую, то якимось дивом він перемагає. Серйозно, так щоразу стається :) Коли переміг Білан, я не голосував взагалі :)

Ви надто переоцінюєте можливості співака-початківця. Все що має Приходько - це талант співати. Усе інше за неї вирішують і роблять ті, хто вклав у неї велике бабло аби заробити ще більше. Сучасний молодий виконавець - це пішак в руках продюсера. А зараз, виглядає на те, що Приходько стала пішаком у складних геополітичних іграх :)

• Подобається Подобається x 11
  7. MARTINI

• Подобається Подобається x 10
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

+100.Підпишуся під кожним словом.Вся Україна буде за неї голосувати.На це і рощитували.Діло в тому,що країна учасник за свого не може голосувати.А Лобода буде далеко позаду.Вона на думку декотрих сексі,аде вокальні дані дуже слабенькі.

• Подобається Подобається x 6
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Мартіні,файно дякую за те задоволення яке я зранку дістав передивившись ролики з піснями Приходько.Дійсно талант.Я й не знав,що вона вже розкручена в Росії.Тут пісень на невеликий концерт.Дійсно талант.Та невже її не взяли за те,що вона була на російській фабриці зірок.Якщо так то це дурня.

• Подобається Подобається x 4
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Точно!А если бы на Польской фабрике была?
    Тогда ГУТ?

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Слово гууд з англійської,а гут наскільки я знаю з німецької.Полковник Ви прокололись.Ви німецький шпійон?:haha:

• Подобається Подобається x 7
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Я, я,Я!!!!

• Подобається Подобається x 11
  13. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

- как тебе здесь "неизвестный солдат"?
    - Оооо! Зер гут!

• Подобається Подобається x 5
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Зібен ,зібен ай лю,лю.:).Так це Вам радистка Сердючка сигнали передавала?

• Подобається Подобається x 9
  15. MARTINI

- Вовочка, а твой дєдушка что на войнє дєлал
    - Он бил єщьо пацаном, подавал снаряди артелірістам.
    - І что оні єму говорілі?
    - Говорілі "Йа,йа, Вольдемар! Гут-гут!"

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

-Діду, це ви літак підбили?
    -Я!!
    -Так то ж наш літак!!!!
    -Я, я!!!!

• Подобається Подобається x 6
  17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  18. Lika20

Lika20 Well-Known Member

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

В бур"яні.:)з будяками

Останнє редагування: 9 бер 2009
    • Подобається Подобається x 10
  20. Summer

Summer Well-Known Member

йой глянула той кліп Лободи , та було вже таке подібне Руслана співала :), а як кажуть 2 рази в одну річку.... самі знаєте ;). На разі не знаю всіх учасників конкурсу тогорічного, але думаю, що Настя в 5-ці буде.
    чула, що Францію представляє П.Каас?:give_rose:

а де твій аватар? :)