до речі в Приходько дуже гарний, сильний голос. а от на рахунок Євробачення, то хочу сказати, що це давно вже не конкурс пісня, а просто шоу, гарне шоу. з Євробачення мені запам'яталась Едита Гурняк ( Польща), дуже сильне виконання та і сама пісня "То не я була Євою" , але після того поляки не вигравали, і тільки мин року попали до фіналу вперше... після перемоги Гурняк.....
Вперше почув цю співачку у програмі Шустера. На мій погляд нівегласа-дилетанта не сподобалось як вона себе поводить під час співу. Кривляється. Пісня сподобалась, голос сподобався. Але думаю, що це не для отстойного проекту під назвою Євробачення.
Але насправді дуже схоже на ідею кремлівського "гебельса" Глєба Павловского . Хід конем достойний поваги, значно ефектніше за будь-які "перепльовки" між прес-службами МЗС Наші, нажаль, на таке не здатні
А воно мені треба? Перейматися якимось Євробаченням? Я до сих пір не можу зрозуміти конкурс чого він є.
+100 .І це було очікувано.Я коли почув,що її взяли в Росії 16 учасницею,я зразу зрозумів,що вона переможе.Це вже була проблема Росії, і російського жюрі.І вони це зробили.А наші як завжди залишилися в ду.і.А якби дозволили взяти участь,і просто б могла не перемогти і весь сир-бор.А так буде знову катавасія і це мінус НТКУ і Українській культурі. Не треба так не треба.Пишіть тоді на інших гілках.А цей проігноруйте
Давайте ви не будете мені говорити на яких гілках я маю писати. Тоді я не буду говорити, куди вам йти. Я ніколи не розуміла тих страстєй довкола Євробачення. Ну конкурс, ну представляє країни, але виграють його далеко не найкращі співаки і далеко не найкращі пісні (це я про останні роки). А ви думаєте, що росіяни шасливі з того, що їхню країну буде представляти українка з українською піснею? І ви щиро вірите, що результати голосування не є фейк? Кажу ж вам, бабло перемагає, а не політика.
Все дуже просто. Поступило ЦУ з Кремля...ось і 16 учасників. Було б інше, було б 14. А в нас просто держава не втручалась в процес. Кого хочете того й вибирайте. Ви Гуру, Ви знаєте. Хоча я не рахую Бебешко великим гуру. Так, нормальний звукорежисер. Не було б "Шанса" його б ніхто не знав. А так в нас бебешки вище і Мозгового і Меладзе і багато кого...Маразм! В даному випадку навпаки. Ну потрібно було шило в одне місце нам вставить. І вийшло! Ідеально! Ну не кажіть! Брати Кличко, Руслана, Ані Лорак, Подкопаєва, Клочкова, "Шахтар", "Динамо", збірна з фудболу, олімпійці в окремості більше зробили для визнання нашої Країни з найкращого боку чим наші політики разом взяті. Точніше вони працюють в різних напрямках. Одні на Славу інші на ганьбу.
Боже упаси,Ви мене неправильно зрозуміли.Ви просто обізвали мене дитячим садком.і сказали,що Ви не признаєте ні конкурсів і не розумієте розмов про них.Тому я так і сказав. Ви справді вірите що проста дівчина з Києва мала стільки грошей,щоб оплатити виграш в Москві?Не буду нічого говорити про дитсад,але подумаю.Якраз тут чиста політика.Вони цим показали українцям всю імпотентність української влади.
Без образ, але говорити про те, що українська влада є імпотентом тільки тому, що бідна , але чесна дівчина з Києва (звідки в неї гроші на продюсера?) перемогла в відборі на Євробачення в Росії, це не дитячий садок. Це ще гірше. Без образ.
Якщо НТКУ то не державний орган то котрий тоді державний.Мені здається що якраз держава знову невміло втрутилася в процес.Діло в тому що Приходько перемогла російську фабрику от і............... .
Давайте дійсно без образ.Але я не зможу Вам все пояснити спочатку бо Ви не в курсі.За цим конфліктом потрібно було спостерігати з самого початку, щоб його зрозуміти.Ви просто спорите про те, що не знаєте.Ще раз без образ. Це раз.Друге, не завжди для того щоб мати продюсера потрібні гроші.Продюсер це бізнесмен,який ще й шукає таланти,просовує їх у шоу бізнес,підписує з ними контракти а тоді на них заробляє гроші,і при чому непогані.Інколи навіть більші ніж артист.Коли продюсер знайшов в Чернівцях Ані Лорак,котра жила скажемо так небагато,сама з матір"ю, то він не за гроші взявся її продюсувати. А влада імпотентна не через те,що Приходько перемогла в Росії,а через те,що вона не приймала участі в Україні.І тепер вона все життя(і не тільки вона,а і всі хто знав про цей скандал) буде ображена на Україну,на державну ТРК і т.д.А росіяни хитрі підібрали, пригріли ще й дозволили виграти. Так ось таке називається політтехнологіями.
Ребята, может быть вы тут все и правы. Приходько действительно вставили в конкурс в последний день. Здесь говорят, что пела она не супер. Были и лучше группы. Может быть, действительно, все купил Кремль. И.Пригожин хочет подать на организаторов конкурса в суд. Будем ждать результатов. Если они вообще будут.
не знаю... на моє ІМХО, Приходько не підходить на Євробачення і взагалі мені не подобається.. може в мене нестандартні смаки, але здебільшого ті учасники що мені подобались потрапляли мінімум в десятку кращих.. мені видається, що Приходько скорше всього дійсно небагата, але найбільш злопамятна звернулмсь до впливових знайомих, (думаю під час Фабрики і тп часу не втрачала) щоб відімстити... і в Росії довольні і вона рада.. а наші як завжди виглядають дурнями... якщо Євробачення купляється, то вона має шанс там бути на перших місцях... а якщо ні, то думаю їй мало що світить...
Та тоді вже буде не до того.Головне тепер. Мавр зробив свою справу,мавр може піти. Хоча?...Якщо пофантазувати?... Україна точно проголосує за неї бо вона українка.Плюс конкурс в Росії і ще багато різних факторів....Хай кожен допише закінчення по своєму. І Ви вірите,що він виграє? Виграти суд можна у всіх на світі,тільки не у Російської влади.
Хто в РФ задоволений ? ) По коментах РФ сегмента я цього не помітив )))) Я сумніваюся, що втрутилася влада. Якщо це так, то воно значить одне: у 150 000 000 РФ немає нікого достойного представляти країну , тому обрали дискваліфіковану учасницю укр.відбору ))) Так що , хто в РФ задоволений - залишається питанням.